![]() |
Skoro u Was Shengi byly po 3 razy to dlaczego na Azurze tylko 1 raz ^^?
|
Na Azurze był z 6 razy...
|
@up
Na Aurerze był z.. 8 razy xD. Z czego jeden w poniedziałek a drugi we wtorek(tak 2 shengi dzień po dniu) ;D. |
Cytuj:
|
i u mnie tak samo... wczoraj, 16.05 i dzis 17.05, z czego wczoraj spoznilem sie godzine... (nikt nieubil) ale dzis, akurat podczas trapowania mi sie zrespil.
@topic loot - 2gp, bag, dead snake, mino leather, magic light wand, knife. pozdrawiam |
@up
na candii tez mielismy taka akcje ze trapowalismy nooba a za dup± zrespil sie sheng ;) @topic dead snake w bagu mino leather, magic light wand |
Dzisiejszy loot: minotaur leather,bag,1gp,mlw
|
Sheng : Magic Light Wand, Mino leather, bag, 7gp
|
¦wieży Sheng: minotaur leather, 7 gp, bag, a w nim magic light wand.
Dedykacja dla Paladyna za info ;* |
1 Sheng: Mino Leather, bag, torch
2 Sheng: Mino Leather, 7gp., dead snake 3 Sheng: Mino Leather, MLW Na Askarze byl jeszcze 4 razzy (lacznie 7), i w miare znam looty, ale tylko jeden w 100%. Byl to: Mino Leather, bag i w bagu knife & MLW. |
1: BAG,Torch,Mlw,Snake
2: Tak samo tylko ze bez torcha 3: Tak samo tyle ze bez torcha 4: Bag,ML,Snake, Knife i mlw w bagu 5: ML,bag,snake |
Potrzebuję jeszcze więcej!
Pamiętajcie że interesuj± mnie zarówno AS jak i Munster! |
Trzeci AS: Minotaur Leather; Leather Legs; Bag; Magic Light Wand; Knife
Mam cholerne szczę¶cie je¶li chodzi o knife. 2 z 3... -.-'' |
Munster: 20gp, ser, bag, bone club
|
|
Świezy Sheng, pierwszy na Eternii po updacie:
Minotaur Leather, 3 Carrots, Bag - Knife, Dead snake |
Wielkie dzięki z info. Jeżeli kto¶ jeszcze ubił (i nie napisał), to bardzo proszę o odpowiedĽ :)
|
mi spadlo same Minotaur Leather
|
sheng na mh zrespil sie 2 kratki obok mnie:p na poczatku nie zajarzylem o co chodzi, ale jakos uwalilem go daggerem, pozniej sie skaplem ze katane mam w bp:p
3gp 10gp dead snake mino leather bag ^ mlw |
Mi za kazdym razem wypada to samo, czyli wszystko procz knifa :D, i 7 gp :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |