![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja sie zgłaszać bo ja chcieć pomagać inny ludź!
Mysle, jakby powstala jako oficjalna, moze dalo by sie zrobic tak, zeby kazdy z tematow z filmem byl do zaakceptowania przez moda/admina ew.grupe jako bezpieczny. Cos jakby "certyfikat bezpieczenstwa. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Właściwie na początek wystarczyłoby tylko podforum/temat na który dostęp mieliby tylko wybrani ludzi.
Taki mały kącik powiedzmy do końca maja na próbę. Zawsze można skasować/zniszczyć/zaniechać itp. Pozdrawiam |
Najlepiej byłoby gdyby któryś z członków administracji/moderacji wypowiedział by się na ten temat ;)
|
ja moge pomoc i popieram
|
Count me in
|
Ja też chętnie dołączę.
|
Widzę coraz większe poparcie i zainteresowaniem moim pomysłem. Oby tylko cała nasza nadzieja nie poszła na marne ;)
|
Przepraszam za podwójny post ale pozwolę sobie odświeżyć dyskusję. Temat istnieje już od dłuższego czasu i nadal nie było tu żadnej odpowiedzi od odpowiednich członków administracji.
|
Szanowna Administracja, zamiast wbijać do łbów swoje zdanie nt. grup prywatnych, nauczyła się ignorować prośby. Bardziej byś się przyczynił do poprawy bezpieczeństwa na forum reportując dwa więcej posty niż pisząc taki temat (pod wpływem słomianego zapału IMHO).
|
Cytuj:
Wiec to chyba raczej słomiany zapal nie jest ;) |
Ludzie sa "hackowani" przez wlasna glupote. I zadna grupa tego nie wyleczy.
Pomysl chybiony. |
Cytuj:
|
Nie wiem czy mi wolno, ale takim tępicielem 1337haksiorów tego jest chyba owntibia***** spytajcie go.
|
Ja tez bym chetnie pomogl ;)
Jak narazie zrobilem skaner owntibii w wersji online: www.ownskaner.gtw.pl ktory zwraca raporty ktore wygladaja: http://i12.photobucket.com/albums/a2...ogramdomp3.jpg Jak bedzie wieksze zainteresowanie skanowaniem plikow w skanerze to moze dopisze, zeby dawal raport w formie .jpg na moim servie. Wtedy tylko po skanowaniu ktos by kopiowal linka do jpg i postowal w temacie ;) Skaner moze dzialac tez w wersji offline (na komputerze uzytkownika), ma 5 KB w .r.a.r, ale kto by chcial sciagac .ex.e :P Jakby osoba skanujacym pliki dano Modka na dzial filmy to linki znikaly by duzo szybciej, a teraz to czasem po 10-20 godzin trzeba czekac, az ktos usunie temat :/ |
Jeżeli na forum nie idzie stworzyć forum i grupy, to może dałoby radę stworzyć stronę o bezpieczeństwie tibijskim wspieraną przez tibia.pl...
wiem, że była z-tibia.com, ale ona już w sumie upadła. |
Witam
Pisałeś, że chciałbyś dostać prywatne dział/temat na forum. Bardzo proszę: http://gildie.pl/ Cytuj:
To jest tylko moja własna opinia/propozycja a nie stanowisko Tibia.pl w tej sprawie. Tak ciężko napisać PW do jakiegoś modka/admina ?? |
Hmm...ciekawa propozycja, rozważę ją ;)
Cytuj:
|
gildie.pl ma jakieś problemy techniczne, więc pozwoliłem sobie stworzyć mały portalik poświęcony libijskiemu bezpieczeństwu:
http://tibiansecurity.ad2.pl/news.php czy mógłbym liczyć na jakieś wsparcie ze strony tibia.pl, czy coś w tym stylu ? ;P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |