Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   DarkEden (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12913)

Master Sorcerer 30-09-2004 16:59

...

HIHO!!!!

No zrobilem ale zeden kod mi nie dziala!!!!

Jaki kod tylko wpisze to albo nie jest poprawny albo zajety ;(

NP.

465566 is not in use
5634782090 is not in use
...

Warloczek 30-09-2004 22:52

wiem jaki masz problem mialem ten sam..
jak klikasz check ID to pojawia sie okienko...nie zamykaj go tylko kliknij OK!!
Ja wybralem vampa lv 28 czary ma do bani w poruwnani z 100lv. podoba mi sie zamiana w nietoperza, owiele szybciej sie poruszasz

Master Sorcerer 01-10-2004 07:46

HIHO!

dziki tak zrobie...

THX

Ithelios 01-10-2004 09:45

Mam 32 level i nadal najlepszym czarem jaki mam jest acid hand(czy jakoś tak),nauczony o wiele wcześniej.Reszta jest niepraktyczna i to mnie denerwuje.

Adaras 01-10-2004 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ithelios
Mam 32 level i nadal najlepszym czarem jaki mam jest acid hand(czy jakoś tak),nauczony o wiele wcześniej.Reszta jest niepraktyczna i to mnie denerwuje.

Ith, jeżeli grasz magiem to powiem Ci, że kilka czarów które już masz, są bardzo przydatne. Weźmy na przykład Paralyze (podstawa w huntach na Slayerów i silniejsze potworki, np. w Raohm Dungeon), oraz Darkness (w sumie darkness przydaje się tylko przeciwko slayerom). Za niedługo (na 38?) będziesz miał Invisibility. Silne skille zaczynają się dopiero od 50lvl (Blood Nails/Bolt itp.).

Btw. Vampirom na lvlach 30+ proponuję exp w Rasen Castle (idziesz do NPC Brickolakas i prosisz żeby Cię wziął do Perony, a następnie Murphy'ego o tp do Rasen Castle.) W dobrym Party exp jest tam naprawdę świetny.

Matt 02-10-2004 14:54

wszystko jest ok zarejstrowałem sie, ściągnołem gre. Ale mam jeden problem
Nie wiem jak w tej grze grać :P (nie chodzi mi o wejscie na swiat tej gry)

zenonov 02-10-2004 15:53

Gram 2 dni i nabilem 40 lvl wampirem. Podajcie swoje nicki to może się na coś wybierzemy xD.

Ithelios 02-10-2004 15:58

Haarmen-teraz 34lvl vamp,bo dużo nie grałem.
Mam jeszcze parę pytań-czy za zabijanie slayersów dostaje się doświadczenie??
Niektórzy mocni gracze(vampy),mają taką fajną czerwoną otoczkę z ognia-co to jest? :P
Kiedy będę mógł się nauczyć tych umiejętności w zakładce "Grade"(nie czary).Zależy to od rangi czy jak??

Matt 02-10-2004 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zenonov
Gram 2 dni i nabilem 40 lvl wampirem. Podajcie swoje nicki to może się na coś wybierzemy xD.

Ja mam nick Dyam ale wybierać to ja se moge na zombie ;/ czy jak tam tym umarlakom plx msg me pogadamy ^^

Bambuko 02-10-2004 18:05

Ściągnęłem tą grę i próbowałem zainstalować. Najpierw zaczyna coś rozpakowywać, kiedy to zrobi to nie pojawia się przycisk NEXT tylko zaczyna nieodpowiadać. Co jest?

RE DOWN:
Po co piszesz jak nie wiesz? Formata robić narazie nie będę.

EDIT:
Po dłuższym czekaniu włącza się takie cosik:
http://tibiathebest.republika.pl/blad.jpg

zenonov 02-10-2004 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Ściągnęłem tą grę i próbowałem zainstalować. Najpierw zaczyna coś rozpakowywać, kiedy to zrobi to nie pojawia się przycisk NEXT tylko zaczyna nieodpowiadać. Co jest?

Nie wiem... Może walnij formata? :PPP

Master Sorcerer 03-10-2004 11:20

Jak robic questy

HIHO!

Nie wiem zazbytnio gdzie klesty dostajemy moze ktos mi pomoc???? :/

Czekam na odpowiedzi

Z gory THX!!

Master Sorcerer 03-10-2004 14:25

I jeszcze jedno...

HIHO!

Zapomnialem sie spytac o jeszcze jedno...

Jak naprawiac zeczy i gdzie??? bo mi sie niszcza (jak wszystkim chyba) i nie wiem gdzie je naprawidz

Matt 03-10-2004 14:42

ja tesz mam pytanie jak zamienić sie w nietoperza mam ten czar ale jest czerwony :(

Ithelios 03-10-2004 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matt
ja tesz mam pytanie jak zamienić sie w nietoperza mam ten czar ale jest czerwony :(

Do niektórych czarów(w tym przemiany w nietoperza) potrzebny jest komponent.W tym przypadku musisz się zaopatrzyc w skrzydło nietoperza,które można kupić w sklepie z zaopatrzeniem za bodajże $2000.

Matt 03-10-2004 15:20

:] dzienks to se pofruwam ^^

a i coś jeszcze co to jets jak kolesie maja skrzydła anioła na sobie ;]

Jusz nazbierałem 1.000.000 gp w Drakeden :P na 22 lvlu

Adaras 03-10-2004 18:15

No, no..Widzę, że temat się rozkręca :)

Sam nie jestem expertem w tej grze, ale postaram się pomóc, w miarę możliwości.

@Matt
To prawdopodobnie jest..uhm..czar Slayerów ? Coś w stylu blessinga, chyba.

@Master Sorc~
Co do questów to sam nie wiem, ale rzeczy naprawia się u NPCów (chyba normalne =P). Hm..W Castle Rasen jest to NPC Eichmanne, w Peronie NPC Griffin bodajże, a w Limbo..uhm..zapomniałem.

@Superman
Widocznie z instalką jest coś nie tak. Sam takiego błędu nigdy nie miałem, lecz może..spróbuj ściągnąć jeszcze raz ? Ewentualnie przejdź do FAQ na www.darkeden.com/en lub na forum - może ktoś miał podobny problem.

@Ithelios
Sam nie wiem, co daje zabijanie Slayerów. Jedyne co o tym słyszałem, to ludzi wołających w Peronie (need Healer 75+ Sworder 80+ for rank party) - i to widocznie dotyczy zabijania vampirów, lecz szczegółów nie znam.
Ta otoczka to (ponownie nie jestem pewien jako iż nie mam 100lvl) Soul Chain ? Ten spell na 100. Slayersi mają podobne na 100+, więc to chyba jest to.

Btw. Moje chary:
Adaras - Slayer - Guns - 45+Gun lvl
Laneriall - Slayer - Enchant/Heal - 30/20+ lvls (female)
Valndar - Slayer - Swords - 30+ Sword lvl
----
Yuidarren - Vampire - 50+ lvl
Rinea - Vampire - 25+ lvl (female)

Master Sorcerer 03-10-2004 19:50

Apropo czaru przemiany w nietoperza

HIHO!

Ithelios mam pytanie...

Powiedziales ze te skrzydlo da sie kupic w sklepie z zaopatrzeniem a gdzie jest ten sklep??

Czekam na odpowiedz:D

Matt 03-10-2004 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Sorcerer
HIHO!

Ithelios mam pytanie...

Powiedziales ze te skrzydlo da sie kupic w sklepie z zaopatrzeniem a gdzie jest ten sklep??

Czekam na odpowiedz:D

u karcona sprzedaje te skrzydełka i naprawia itemki :)

PiXik 04-10-2004 08:10

Wymagania sprzętowe tej gry plz!!bo nie wiem czy ściągać na daremno kompa mam celeron 500 196ramU,riva Tnt2, hmm to tyle;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09.