![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit : a co do filmu - liptonem wieje. |
Jedno słowo na temat tego filmu. LIPA. Filmik hoomik-a jest o niebo lepszy od tego (czegoś) :p
|
Skończmy temat frustracji i moderatornii, bo flamewar się zrobi. Zawsze tak jak jak ja albo Oxy zakładamy temat.
BTW. Pierwsze pół sceny kolejnego filmiku. http://patrz.pl?183758 |
A po co komu pół pierwszej sceny? ;>
Btw Korek powinno być Dancin' a nie Danci'n ; ] |
beznadzieja... postarajcie się na przyszłość, bo może wyjść coś fajnego ;p
|
Oxygane wreszcie dostał coś na co zasłużyl-banana xD. Filmik troszkę liptonowy...ale nie był znowu taki zły jak ostatnie"akcje"
|
Dobra odwołuję to co mówiłem wcześniej o Oxym :P
Robić coś dla łacha czy nie - wszystko ma swoje granice. A wasz twór biedny. |
Czy mnie się wydaje, ale to jest ni choi śmieszne. ?
|
To mi bardziej przypomina mojego kota niż wielbłąda.
|
Średnio na jeża, coś na wzór nietoperza jak to mawia moja mamusia :P
|
Korektor, wyjdz z domu i poderwij jakas fajna panne, bo na twoim przykladzie swietnie widac, ze w pewnym wieku brak kobiety bardzo szkodzi.
|
Słabe to. Już pisałem, ale powtórzę. Oxyś się wypalił. Potrzebujemy nowego guru. Sroczno.
|
Chciałem nie spamować i nic nie pisać....
Nie moge się powstrzymać ; < Ten film jest o taaaki denny, i taaaak niesmieszny jak sam temat, oraz Zachowanie oxygejna jak tego drugiego... jak mu tam. O ja nie dobry ;/ /Down Mówiłem, żes elitarny? btw. http://img374.imageshack.us/img374/3191/beztytuuqx4.png /Edit: down Mówiłem, żeś elitarny? Umysłem też ; D Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie, nie jestem i nie chce być. >Dark Dupaścię! Mógłbyś mi wyłożyć po łopatowemu po co tego screena wrzuciłeś? Bo nie łapię <gópeq> >down Jeśli do mnie to się odnosi to nic o tym nie wiem. Poza tym skoro już mnie czcisz to w podpisie dopisz "sh". |
Wiecie, myślicie że jesteście taka elita i przesadzacie. Co to kur*a ma być?? Jakieś jepnięde pokazy slajdów?? Nic tylko spam, kozaczycie do modków, bez przesady może co? (To odnosi się do Oxysia i Korka ;< [Korek nie kozaczy do modów ale spam jest mały])
@up Tzn. to Dotyczy Oxysia i Korka nie? |
I bardzo dobrze ze Oxy ma bana bo mnie w*****a, mysli ze jest smieszny.
|
Cloy, poprawka. On nie myśli. To instynkt jest.
I jutro będzie "by: Oxygejn Ashasahsuahsuahsu to dzok był, ja nie mam bana. Wy naiwniacy" |
Cytuj:
|
@up,
Nah, Oxy zakłada tematy żeby sprowokować flamewar. Ja jak założę coś w ogóle odmiennego, normalnego to i tak się owy tworzy. BTW. Ja tylko Oxysiowi służę przysługą jakby miał prośbę, nie należę do elity. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |