![]() |
Tibia przechodzi ewolucje i ciągle się zmienia nie liczcie że zawsze będzie tak jak parę lat temu ...
|
O boze znowu on z ta Goroma... wiecej tych filmow niebede ogladac... nuda w chuj.
|
koolejny keylogger?
|
@up
Nie, nie kolejny keylogger -.-" Już mam dość takich wypowiedzi... @Caruel Od kiedy miesza się lody w piwem?o_0 Muszę chyba spróbować, ale wątpię, że mi zasmakuje xD @topic Nuuuda... 3 raz to samo... Po kij on w ogóle bierze blokera?;> Zresztą, mógłby zapodać jakieś PoI czy coś... Byle nie ta Goroma ;/ Real life roX ;] |
Cytuj:
|
[QOUTE=sir rafski;345235]Co w tym podniecającego że jakiś 320 lvl bije demony na no-pvp..[/QOUTE]
A jak by bil demki na swiecie pvp, widzialbys jakas roznice?-.- Cytuj:
Kolejna wypowiedz 13latka... btw. Zdanie na czerwono mnie dobilo Xd |
A jak otworzyć plik formatu CAM?
EDIT: Dobra, już wiem, sorki za offa. |
@szymon287
Wogóle no-pvp to NUDA... Taką postać można by było wyśmienicie wykorzystywać w wojnie a tak to tylko demony i demony... Ciągle to samo.. 0 akcji. Jednym słowem no-pvp SUX! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak tak to spoko juz ci mowie. MDW nagral ten filmik ( z blokiem) zeby pokazac wam pro playersom, ktore niewidzialy innych terenow poza depo(carlin) ze jest w stanie zrobic 650k/h. Bez bloka by mu sie to nie udalo. pozdrawiam RL lajfow ktorzy campia po 20h/7 forum.tibia.pl zeby napisac jakis post o ktorym g*wno wiedza. Hail Rize Sun |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |