![]() |
Piekna akcja, 2 do 1 dla pvp.
24 min akcji niezle wyszlo, team bardzo dobry i zgrany. Knighty mogly wziasc de demony co strzelcow bily na dol sali ale i tak dobrze poszlo. Do kogos tam up, kamerzysta caly czas walil w feru, i mial 2 dem na klacie. |
bardzo fajny filmik postarali sie :)
|
wow, niedługo będą padać równie często co orsh teraz :PP...Gratz, fajnie wyszło!!!
|
no zgrabnie im to poszlo, zreszta z takim blokerem;p
|
Cytuj:
Ty pajacu... najpierw piszesz, że nie wpadł byś na to (jako chłopak) a potem piszesz, że dbasz o siebie... chodzi o odwołanie się do twojej foty... jesteś transwestytą? :evul: |
Cytuj:
Dokładnie tak :) pvp rlz |
Ferumbras
Jeśli chodzi o czapkę to po ubiciu Ferumbrasa zrobiliśmy między sobą loterie kto ją dostanie i wypadło na 121 RP Ayulo, a co z nią zrobi to już jego sprawa.
A tu macie mój filmik, zacząłem przed samym Ferumbrasem. http://www.speedy share.com/647368521.html /\ Nie wiem czemu tibia.pl kasuje te linki, podzieliłem link na 2 części. :o Pozdrawiam /Alex |
ja na miejscu seromontisa nikomu bym jej nie oddal ;p
|
@Nygga789
Robił to nie tylko on ale także i cała drużyna. Według mnie loteria to dobra rzecz:D @Tupac666 No spryciarzu, popatrz, jakoś inni rozkminili, po podpisie, iż to nie jest moje zdjęcie, tylko mojej dziewczyny... Jakoś Tobie to nie przyszło do głowy... @$uki No proste ^^ @Doombanor Możliwe, ale pierszwę parenaście sekund nic nie robił. Ciężko tego nie zauważyć, tym bardziej, że strzały z run są teraz bardzo widoczne ;) Zmarnował cenne sekundy. @Topic Oprócz Savege (czy jak mu tam) i Sero jakoś nikt nie kwapił się do bloczenia demców ani odciągania ich od shooterów. No, ale najważniejsze, że sie udało ;) |
ekipa chodzby z trade wzieta
no ale sie udało :) |
Film - słabo widać, no ale gratz ubicia ;]
@Gelt Ta twoja panna jak M. Manson wygląda ;x |
Czy słabo? No powiedzmy, szkoda, że gleby nie było widać xP
No nie? To w niej lubie ^^ |
Ładnie ładnie tylko szkoda ze nie widac jak pada no dobrze ze nagrywajacy nie padl:)
|
@gelt: brakuje tylko bladoniebieskiej soczewki i srebrnych nakładek na zęby :P (błagam nie każ jej zakładać czego takiego! xD)
@topic: tak ciutek mało widać ale dobrze że ubili kolejnego ferdka :) Oczywiście przez to że wziął go jakiśtam 121 pallek to niestety znowu marzenei o zobaczeniu newsa o "pierwszym tibijczyku z wszystkimi outfitami" idą w zapomnienie... :P |
@up
Wolimy piercing :p ;) To sero ma wszystkie outfity z wyjątkiem Mage?o_0 |
pewnie nie ma, ale on i mdw maja bardzo duzo outfitow
dla przykladu u mdw widzialem full outfity : barbarian, citizen(no raczej ma na pewno mimo że nie widziałem :P), nobleman, oriental, summoner, warrior, wizard, assasin - a z pewnością ma także i inne ale ich nie nosi bo tylko je "zaliczył" a nie podobają mu się ;) |
Apatia ma prawie wszystkie outfity brakuje mu tylko czapki feru ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Super ekipa i wogóle szczyt marzeń wielu tibijczyków.
Hibernie gratulujemy Seromontis'a ;] ^^) @Troche Up Dla ciebie Seromontis jest najlepszym polakiem ? l0l, bo dla mnie jest najlepszym graczem na świecie. To co że ma 291 level, a Mateusz Dragon Wielki 322. Nie dość, że Seromontis zrobił to na pvp to jeszcze knightem, a Sorce/Druci mogą expić kilka razy szybciej od knighta w czasach różdzek i taniej many. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08. |