Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Flamming Souls+ Guardian Angels vs Indestructible Wall (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129433)

Miku 03-06-2007 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozi_the_pall (Post 1462814)
durnota do potegi koniec tej wojny
fakt faktem ze malo kto od nas byl aktywny a xoo i karelazi zaczeli expic
ale ja np. mam sesje na uczelni i nie moglem pograc i kilka innych osob tez tak mialo
teraz bedzie tak ze IW przyexpi i dopiero sie rozpeta wojna ktora bedzie bardzo ciezko wygrac, do tej pory to przynajmniej expili tylko we dwojke a teraz bedzie expil kazdy ich sorc ale coz i tak bywa
@vilum
tu nie ma czego gratulowac
banda srednich leveli sorcow rozjebala nas trapami, glupota naszych ludzi i aktywnoscia graczy
pozdrawiam

przynajmiej jeden z tej bandy, ktory umie przyznac sie do "bledu", a nie plakac , ze niewiedziales o ich tak mocnym combie sd ='(.

pozdro

Zolnier 03-06-2007 13:31

Wy macie problemy chlopaki, ale i tak mam nadzieje ze dokopiecie karelaziemu i reszcie :D

*Wube* 03-06-2007 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zolnier (Post 1463236)
Wy macie problemy chlopaki, ale i tak mam nadzieje ze dokopiecie karelaziemu i reszcie :D

Ty masz ja troche mniej ;D tu i tu sa osoby za ktorymi nie przepadam ; < ale oczywiscie Dima <3 xD

Kozi_the_pall 03-06-2007 14:01

@Miku
ja nigdy nie plakalem, nie placze i nie bede plakac bo to tylko gra jest, ale niestety sa placzki u nas w guildi dzieki ktorym zakonczykla sie ta wojna
a sd combo beda mieli tylko mocniejsze xD

Skrzator 03-06-2007 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozi_the_pall (Post 1462814)
durnota do potegi koniec tej wojny
fakt faktem ze malo kto od nas byl aktywny a xoo i karelazi zaczeli expic
ale ja np. mam sesje na uczelni i nie moglem pograc i kilka innych osob tez tak mialo
teraz bedzie tak ze IW przyexpi i dopiero sie rozpeta wojna ktora bedzie bardzo ciezko wygrac, do tej pory to przynajmniej expili tylko we dwojke a teraz bedzie expil kazdy ich sorc ale coz i tak bywa
@vilum
tu nie ma czego gratulowac
banda srednich leveli sorcow rozjebala nas trapami, glupota naszych ludzi i aktywnoscia graczy
pozdrawiam

I właśnie za to uwielbiam takich ludzi. Masz u mnie miliardowy support. Jak bedziesz miał problemy z Eiv to pomoge ci je rozwiązać. Pozdrawiam

Kozi_the_pall 03-06-2007 19:23

@Skrzat
hehe, dzieki za checi ale poki co nie mam zamiaru miec problemow z EiV to raz, dwa to na 90% bede retired a trzy to jesli mialoby sie cos dziac kiedykolwiek to postaram sam sobie poradzic czy to z EiV czy z kimkolwiek innym
jak to sie mowi sam sie wplatales sam sie wyplączesz
pozdrawiam
PS. czy nie moze byc tak ciagle na forum ze nikt nikogo nie obraza(w obu tematach)??

Miku 03-06-2007 19:41

powinno, ale wiekszosc tu sa zbyt nerwowa i... xd

pozdro

Kozi_the_pall 03-06-2007 20:29

blad w edycji

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04.