Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sachiel
(Post 1448519)
Możemy sie sprzeczać znasz tylko relacje jednej strony, będąc w nią ślepo zaparzony jako jedyną prawdziwą to sie nazywa ... zaślepienie ... baa nawet podchodzi pod bezgraniczną miłość 8o dygresja ( uprawiacie sex :D ? ) ale koniec z żartami. Jak już wspomniałem znasz tylko jedną relacje i na jej pdostawie mnie oceniasz. Ale nie to jest przedmiotem sprawy tak lorens dla mnie sporo zrobił i to zapewne usprawiedliwiało, że zabrał efekty mojej 2 letniej gry ? Nie ... nie wydaje mi się, nie ma usprawiedliwienia dla jego zachowania po za głupotą arogancją i pobudkami czysto "moralnymi". Pewnie dalej ma "radochę" z tego jak to mnie wykręcił i jak by się trafiła okazja okradł by mnie znowu po czym zrookował zdelejtował konto i robił by tak do usranej śmierci dowartościowując swoje alter ego.
|
Nie oceniam, ale przyznaj przynajmniej, że Lorens miał access do Malfuriona i on expił nim do 70 lvla.
A co do samego Lorensa, jest to jedyna osoba, która zrozumiała dlaczego odszedłem od Bloodz i z którą można normalnie porozmawiać na Vent, bo nie powiem, żeby np. Rydwan był inteligentną bestią. Jeden jeszcze taki spoko był, zwany Damerem ;). (teraz mówie tylko o Polakach)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez H.L
(Post 1449489)
Moze dlatego ze czesciowo zmienilem poglady :)
|
A to dlaczego, "przestali dawać ciasteczka na ciemnej stronie mocy"? ;)
|