Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna na Obsidii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129525)

Misterio 20-05-2007 23:46

@Finer
Zajebiscie pozytywny post ;]
Nie uważam Cię za dupoliza ;] Tylko za Suv'em nie przepadam (bynajmniej za jego poglądami)

.:Boixos:. 21-05-2007 00:07

NIGDY nie ubije nikogo za to ze wyrazil swoje zdanie na forum

Taer 21-05-2007 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. (Post 1442151)

Tez nie, ale Sufik przegial w inny sposob, ojebal mnie na 8k i go zajebie 8x ^^

axio90 21-05-2007 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. (Post 1442151)

Bardzo mnie to cieszy ale wole swoich danych nie podawac :D
bo sie bardzo boje nebula boysow hahahahahahahhaahahha 8o

Tear a panu juz podziekujemy widze ze w cwaniakowaniu i straszneniu przescigasz swojego mistrzunia suva :D
Ale skonczysz na obsidi gorzej od niego, bedzie kopniak jak na nebuli i na nowym serwerze bedziesz pisal ze straciles 90 lev sorka i ze dlatego teraz bedziesz robil pa bo jestes mistrzuniem ktory sie na tym zna :D bo masz friendow z nebuli z ktorymi dla dobrego resona zrobisz wszystko.
Znowu zrobisz 90 lev i znowu kopniak no co za bol.

MUAHAHAHA

Myslales zeby przestac grac w tibie bo to przeciez czysta strata czasu dla ciebie robisz levele na bocie do czego sie zreszta przyznajesz robisz z 90 lev i kopniak z serwera.
Czy to ma sens ? tracisz czas i kase nie rob tego nie graj 8o

Demoli 21-05-2007 00:48

Suv'a najbardziej nie lubicie 8o

Taer 21-05-2007 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez axio90 (Post 1442226)

Tear a panu juz podziekujemy widze ze w cwaniakowaniu i straszneniu przescigasz swojego mistrzunia suva :D
Ale skonczysz na obsidi gorzej od niego, bedzie kopniak jak na nebuli i na nowym serwerze bedziesz pisal ze straciles 90 lev sorka i ze dlatego teraz bedziesz robil pa bo jestes mistrzuniem ktory sie na tym zna :D bo masz friendow z nebuli z ktorymi dla dobrego resona zrobisz wszystko.

MUAHAHAHA

Myslales zeby przestac grac w tibie bo to przeciez czysta strata czasu dla ciebie robisz levele na bocie do czego sie zreszta przyznajesz robisz z 90 lev i kopniak z serwera.

Pozwol mi, ze bede sam decydowac o moim czasie i pozwol, ze sam osadze czy jest on stracony czy nie wiec WY*******AJ odemnie. W jaki sposob trace kase ? Pacc ? Ani jednego nie kupilem za RL kase, wrecz przeciwnie, zarobilem z 900zl na tej grze. Chuj ci do tego czy zrobie 200 lvl na bocie czy nie, wiem jedno ze ty nie osiagniesz niczego ani w tej grze ani w rl wiec powiem jeszcze raz WY*******AJ. Jak narazie to nie ja jestem tym, ktory dostaje kopniaka wiec pozwol ze powtorze kolejny i mam nadzieje ostatni raz (chce aby to do ciebie dotarło bo widze, ze masz zakuty łeb) WY*******AJ.

Over and out
ps. Powiedz mi, kiedy zrobilem Pa na obsidii ?

Fin'er 21-05-2007 02:30

@ Boixos, Taer, Misterio

Miło mi to słyszeć z Waszych ust :)

Pyro Aris 21-05-2007 04:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez axio90 (Post 1442226)

MUAHAHAHA

chlopie ,czy ty nie widzisz ,ze cie tu nikt nie szanuje/nie lubie cie/nie traktuje powaznie ,wiec po co ty wogole tu piszesz ?

Taer 21-05-2007 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pyro Aris (Post 1442308)
chlopie ,czy ty nie widzisz ,ze cie tu nikt nie szanuje/nie lubie cie/nie traktuje powaznie ,wiec po co ty wogole tu piszesz ?

Ciebie przynajmniej wszyscy szanuja, lubia i traktuja powaznie : D Ja nie jestem bierny, walcze moronie : **

Asmit 21-05-2007 11:41

Taer chyba napisales o zlej osobie xD, Pyro mowil to o tym axio007gaybond

Pyro Aris 21-05-2007 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taer (Post 1442448)
Ciebie przynajmniej wszyscy szanuja, lubia i traktuja powaznie : D Ja nie jestem bierny, walcze moronie : **

wcale nie twierdze ,ze jestem lubiany itp, ale mysle ,ze jakby ludzie mieliby skazac mnie lub axia na wydalenie z forum ,pewnie wybraliby axia

Taer 21-05-2007 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pyro Aris (Post 1442576)
wcale nie twierdze ,ze jestem lubiany itp, ale mysle ,ze jakby ludzie mieliby skazac mnie lub axia na wydalenie z forum ,pewnie wybraliby axia

haha mysllem ze to axio pisal nie ty, wybacz : D

Taer 21-05-2007 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Asmit (Post 1442489)
Taer chyba napisales o zlej osobie xD, Pyro mowil to o tym axio007gaybond

a ty sie nie wymadrzaj :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:30.