![]() |
A ja do tej pory grałem palkiem i rycerzykiem i czarów miałem niewiele i używałem hotkeys i było spoko. Teraz stworzyłem sobie druida i ma już 5 mlev i już mam tyle czarów, że muszę przyznać, żę się troszkę motam. A ciężko wszystkie spisać na hotkeys. Myślę, że różnica między spellbookiem a zwykłym scrollem w Tibii to +- jak między książką a kserem ;) I w spellbooku jest wszystko ładnie i przejrzyście napisane. Mi się wydaje, że dobrze jest mieć jedną dla siebie.
|
Hehehehe
Spellbook to kasa w bloto chociaz jak znasz alzhaimera z dobrej strony :P i jestes sorcem a przegladarke masz do dupy to sie oplaca ;]
|
a ja kupiłem spellbook za 20 gp :p
|
ja za 4 lata też sobie kupie za 20 gp.... archeologu -.-
|
1. To tylko 100gp (ale można go mieć za darmo bo na jednej z lodowych wysp znajduje się resp Spellbookow).
2. Podczas gry u tych którzy nie znają magicznej forumły i potrzebnej ilości many trudno jest włączać stronę i jednocześnie grać w Tibię. A tak jedno spojrzenie i już widzisz wszystko. 3. Ładnie wygląda w depo :p. |
Po co kupować sbook?
Oczywiście na deserta jak sie jest sorcem :p |
12-11-2003, 18:25
Kabraxis Wczoraj 21:30 pawelo11110 Archeolog!!! Ale widać że gość szukał, więc można mu to wybaczyć. |
No i po cholerę to odświeżyliście?
|
Strata na małym levelu masz mało czarów to je pamiętasz. Potem jak masz więcej idziesz na beholdera zabijasz wypada ci i już masz . . .
|
Jezu zamknij sie juz dzieciuchu bo nikogo to nie obchodzi co masz do powiedzenia. Nie widzisz daty? Po co piszesz znowu "o czym to ty wiesz" mimo to ze inni zwrocili uwage ze temat powstal 4 lata temu? Zastanow sie przyglupie, a modkow tylko prosic o jak najszybsze zamkniecie. Nie moglem sie powstrzymac...
|
chciałbym powiedzieć ze spellbook jest potrzebny do Deserta ;) i jest spoko bo np. jak zapomnisz jak sie nazywa czar np. do runki (ja zawsze zapominam ;p) to dorazu mozna wiedziec a nie wchodzic na tibia.pl i szukac "Hmm jak sie nazwał ten czar" xD noto tyle....:p
|
Spellbok
:) spell book jest potrzebny do destert questu dla sorca B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |