![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No "lolek" ma racje xD
|
moderatorzy pewnie jak zwykle chca dobrze, ale jak widac podforum nie jest na te warunki gdy na tibia.pl postuje max z 10 osob z galany. nie powinni tez narzucac na sile korzystania z podforum skoro takowe nie jest potrzebne. efekt bedzie taki ze zamykajac kolejne tematy gdy bedzie w nich 100+ postow ktos bedzie tworzyl nastepny, w kotrym znowu bedzie pelno postow. na koncu zostanie tysiac tematow "wydarzenia z galany po 100 postow" bezsens.
|
taa taka prawda ffs...
btw na jakim uni grasz? xD Poozdrooo |
Cytuj:
|
Cytuj:
A jak szukasz filmiku na Tibicams.com to korzystasz z filtra czy poprostu otwierasz sobie liste wszystkich nie posortowanych i grzebiesz w tym bajzlu ? Mi chodzi o to żę jak wchodze do działu Galana , i widze temat "Kuczer padł , komentarze" , "raid piratów na lb , 2 bossy zabite" , to wtedy nie wchodze w temat o Aylithii bo mnie to zwyczajnie nie interesuje , poprostu oszczędzam sobie czytania czegoś co mnie nie interesuje. Ale domyślam się o co wam chodzi , wy to całe forumowo - Galańskie gówno chłoniecie jak gąbka wode, wam nie przeszkadza czytać 5 postów Wojtkazs o tym że komuś wjedzie do domu itp. Ja ze swojej strony w dupie mam kłótnie i pogróżki tych idiotów. KTOKOLWIEK CHCE ODPISAć NA MóJ POST NIECH ZAłOżY TEMAT "ZMIANY NA FORUM , KORZYSTNE CZY TEż NIE ?" , CZY COś TAKIEGO , TO SOBIE TAM POCIąGNIEMY DYSKUSJę. |
Zajebsicie -.- BRAWO VO jestescie RoX jak oni wygaraj bedize jeszcze wieksze PA -.- expie sobie jestem hunted by rostek napsialem mu ze zaplace wieczorem tylko zbiore kase on sie zgodzil no i zbieram to kase i przylatuje chaosa tom-rek i rostek (teraz 3 w bo ostanio w 2 nie dali rady -.-) Niech madhuse wygra wojne i rostek niech bedzie do konca hunted plax...
|
Jest ktos z 3 kl. gimnazjum ? jezeli tak to prosze o pytania z historii na sprawdzian xD z dzialu swiat po II wojnie swiatowej plz :)
|
Cytuj:
@libner, zycie nie graj na Galanie i juz nie bedziesz musial sie denerwowac :] i ile kasy mozna zarobic jeszcze x] |
dzieki xD
|
A TO KURWA SĄ WYDARZENIA Z GIMNAZJUM CZY WYDARZENIA Z GALANY?
Nie dziwie sie moderatorom -.- |
poznanski, poco kopiujesz nieprawidlowa fragliste z forum? mysan~ ani yup nie byli w wojnie gdy ich zabito. ta frag lista jest nieprawidlowa i tyle.
mam nadzieje ze hwl wygra bo vaero, parencikos itd robia syf z serwera. @Cataclism Plx dejwidek or paren~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ej ty tam ten dzieciak siedz ...:baby:
|
Cytuj:
a z najnowszych informacji to legła warszawa, i jestem dumny z kolejorza. atmosfera w miescie po takim meczu jest niezmiemska i legia to stara kurwa... @edit chcialem zacytowac rumcia ale juz z tego "zmeczenia" nie trafilem. pozdro |
KURDE, to sa wydarzenia ze sportu i Ogame czy z Galany, to przez Admin~ tak jest bo byl juz elegancki temat o Galanie to zaczeliod nowa robic :baby:
|
bo juz qrwa nudno jest na tej galanie caly czas sie leja a nie moga tak jak na danubii np. poexpic sobie ? ! X(
|
Cytuj:
To nie jest forum hyde park tylko Galana :S Chuj strzela moderatorów jak to czytają i się nie dziwię ich zachowaniu -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |