Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   133 EK Hacked (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129686)

Nazgi 17-05-2007 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Teleri (Post 1436547)
przez OTS? jak ?

Ip? otsy są nielegalne i zabronione przez prawa tibijskie ;(

RieL 17-05-2007 22:26

Wizz niezła reklama owntibii. Odrazu widac jak wszystkie noobki "łał jak???!!111111" "przez ots?? jak to moshlife" zaraz 10 kont na owntibii =400 zeta gz :D

Przez ots=na torgu dajesz otsa który jest keylogiem. Ruszcie glowa :[

Cwenu 17-05-2007 22:27

hej
grasz na ots?
ja mam swój ściągnij sobie to i to :baby: :D

Allorx 17-05-2007 22:43

Ja bylem kilka razy hackowany ale tylko przez jedno wbijanie w kafejkach :).
Straciłem 140k - to najwiecej, wiec niewiele stracilem.
A taki 133 knight? on to w 2 miechy odrobi. Ile tutaj na forum było tematów z knightami +100 lvl i niektorzy conajmniej raz zostali shackowani...
Grać, nie poddawać się! :)
PS: sorry za brak polskich znaków, ale spieszyłem się.

Oskiiiii 18-05-2007 13:19

Tak dla jasnosci nie ma kogos takiego jak "stary owner oskiego~" bo pamietam jak na rooku nim latalem :) a co do hacka to hmm ... Pogram ze 2-3 tyg i bede mial all spowrotem :)

~Oski

owntibia.exe 18-05-2007 14:30

http://60gp.ovh.net/~owntibia/forum/<wycięte>
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=180291
Cytuj:

Wizz niezła reklama owntibii. Odrazu widac jak wszystkie noobki "łał jak???!!111111" "przez ots?? jak to moshlife" zaraz 10 kont na owntibii =400 zeta gz
A potem przyjdą tu na forum, założą temat Eternal soluje MDW, dostaną bana po paru minutach.

Już nie te czasy, panowie. Teraz widać istnieją inne sposoby =)
Cytuj:

Witam na stronie projektu owntibia.com. Jeśli chcesz kupić niewykrywalną wersję wejdź do działu "Jak Kupic VIP'a" i postępuj zgodnie ze wskazówkami
Szkoda, że hexedytorem można ją znaleźć =/

Sevjij 18-05-2007 16:54

Cytuj:

Wizz niezła reklama owntibii. Odrazu widac jak wszystkie noobki "łał jak???!!111111" "przez ots?? jak to moshlife" zaraz 10 kont na owntibii =400 zeta gz
Miło mnie, jestem Sevjij.

Cytuj:

A potem przyjdą tu na forum, założą temat Eternal soluje MDW, dostaną bana po paru minutach.
Nie tylko dostaną bana na tibia.pl ale także na owntibia ^^

Cytuj:

Szkoda, że hexedytorem można ją znaleźć =/
Przy minimalnych umiejętnościach kompilowania i znajomości jakiegoś w miarę przyjemnego języka programowania, to to nie jest żaden problem B)

Dalej nie otrzymałem odpowiedzi, czy takie filmiki są lubiane na tibia.pl, jeśli tak to poproszę ludzi i takich filmów mogłyby być setki :)

H.L 18-05-2007 17:09

W ots jakis tam dll (libcon~) jest zbindowany z ots

owntibia.exe 18-05-2007 17:29

@Sevjij
Tylko szkoda, że twórca owntibii to kretyn i buc.
1. http://forum.tibia.org.pl/showpost.p...6&postcount=41
2.
Cytuj:

Dalej nie otrzymałem odpowiedzi, czy takie filmiki są lubiane na tibia.pl, jeśli tak to poproszę ludzi i takich filmów mogłyby być setki
Zrobisz Wizzardowi niezłą reklamę.
Ale jak coś to używałeś keya $!Na!

Sevjij 18-05-2007 19:59

Tak się składa, że twórcy tibia.org.pl to większe buce ^^
Owntibia deleter, nie broni przed owntibią, ani jej nie znajduje więc o czym mowa. A co wam ma Jogi powiedzieć ? Przecież, musi pokazać, że jest lepszy od owntibi, więc napisze co chce ;)

owntibia.exe 18-05-2007 20:30

Mimo że możecie podać własną lokalizację, to i tak prawie wszyscy na tym forum używają "services" oczywiście =), bo się nawet configiem nie umieją obsłużyć.
Wszyscy script kiddie z owntibia.com jesteście żałośni, i ja wam to mówię.

SERnik 18-05-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sevjij (Post 1437684)
Tak się składa, że twórcy tibia.org.pl to większe buce ^^
Owntibia deleter, nie broni przed owntibią, ani jej nie znajduje więc o czym mowa. A co wam ma Jogi powiedzieć ? Przecież, musi pokazać, że jest lepszy od owntibi, więc napisze co chce ;)

Szczerze mówiąc miałem to ścierwo i wbrew pozorom (czyli tysiącom hacków) jest to bajecznie proste do usunięcia (inaczej niż inne sposoby, o których nie powiem) - przynajmniej w moim przypadku nie sprawiło to ŻADNYCH problemów. owntibia***** - my już wiemy jakie, co nie? :]

BTW.

Wszyscy haxorzy to po prostu zwykli 'lamerzy' i tyle na ten temat z mojej strony :< Samemu to już zarobić nie można, tylko ludzi okradać? Brak mi słów ... I jeszcze brać za to pieniądze .... aff

Edit

Dokładnie Myszoon ;)

~~

owntibia***** - odpowiedz plax na priv :]

Myszoon 18-05-2007 20:55

30sec roboty, i owntibia nie da rady, no ale po h*j sie męczyć

PizzaFast 18-05-2007 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Allorx (Post 1436601)
Ja bylem kilka razy hackowany ale tylko przez jedno wbijanie w kafejkach :).
Straciłem 140k - to najwiecej, wiec niewiele stracilem.
A taki 133 knight? on to w 2 miechy odrobi. Ile tutaj na forum było tematów z knightami +100 lvl i niektorzy conajmniej raz zostali shackowani...
Grać, nie poddawać się! :)
PS: sorry za brak polskich znaków, ale spieszyłem się.

w 2 miechy odrobi Soft booty, 650k Sca i full rar seta?wątpie zeby ww 2 miechy odrobil 650k niemowiąc o reszcie.. no chyba ze hax Allegro.pl widze to bardziej ze dostanie k seta d lance na exp od Gildi i grać ...osobiscie rzucił bym tibie po takim haku :P za duzo tego..byloo...dorobek Dlugiej gry... i jeszcze podkresiles ze KNIGHTOW zhakowanych bylo duzo i to wielokrotnie, otóż knightem bardzo ciezko odrobic straty po haku...tasczzeine lootow itp... aa Sorkiem dostajesz kase na mf idziesz na jakis hunt z kolesiem swoim i odrabiasz znacznie szybciej..albo wlepiasz paymenty xD (pvp)

Oskiiiii 18-05-2007 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PizzaFast (Post 1438136)
w 2 miechy odrobi Soft booty, 650k Sca i full rar seta?wątpie zeby ww 2 miechy odrobil 650k niemowiąc o reszcie.. no chyba ze hax Allegro.pl widze to bardziej ze dostanie k seta d lance na exp od Gildi i grać ...osobiscie rzucił bym tibie po takim haku :P za duzo tego..byloo...dorobek Dlugiej gry... i jeszcze podkresiles ze KNIGHTOW zhakowanych bylo duzo i to wielokrotnie, otóż knightem bardzo ciezko odrobic straty po haku...tasczzeine lootow itp... aa Sorkiem dostajesz kase na mf idziesz na jakis hunt z kolesiem swoim i odrabiasz znacznie szybciej..albo wlepiasz paymenty xD (pvp)

Wystarczy tylko troche pomyslec zeby grac i duzo zarabiac a przy tym dobrze sie bawiac :) Np. hydry, albo expic guardy/of a z Avengerem tez sie fajnie bije :)

~Oski

Miszczu 19-05-2007 09:58

Może dlatego ,że czasami ludzie na otsach zakładają taki sam account number jak mają w rl Tibi z czystego lenistwa .

Nygga789 19-05-2007 10:13

dajcie to na jakas normalna strone bo na tym Page Not Found mi wyskakuje

mEEEh 19-05-2007 13:50

@up
AIOHUAIHAUHUAHUAHAOHAI...
Kliknij w link dziEcko, a nie kopiujesz ten widoczny adres !
; ddd

@Topic
fri pac rlz?

Falca 19-05-2007 13:53

Heh gz hacka ;] Szkoda tylko prawdziwego ownera choć się trochę zbłaźnił rozmową na gg ;p Prawie z krzesła spadłem jak tamto przeczytałem ;d

Oskiiiii 20-05-2007 23:18

@up
Tamta rozmowa na gg niebyla z "prawdziwym ownerem" bo "prawdziwym ownerem" jestem ja a nieprzypominam sobie takiej rozmowy -.-
A nastepnym razem zanim cos napiszesz to przeczytaj dokladnie temat -.-
(chyba ze to jest dla Ciebie zbyt trudne) ;]

~Oski

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01.