Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Starcraft 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129895)

Uther92 21-05-2007 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 1442654)
A czy Starcraft wygląda Ci na MMO-?

Zawsze mogą dowalić opłaty za bnet :/
@Emilok
Fajny box ;) Ja jednak zawsze wolałem warcrafta od starcrafta.

Rycerski Cinek 21-05-2007 17:16

Mi tam sc1 ruszyl na kompie, w porownaniu do w3 i bardoz mi sie podobal.
Z checia bym sprobowla tej drugiej czesci jak wyjdzie i moze w tym roku nowy komp bede miec, wiec... niech robia sc2!B)

Don^Mokate 21-05-2007 17:17

tak czekalem na diablo 3;/ w sumie i lepiej niech pozostawia diablo w spokoju bo w 3d nie byloby to samo

Kajusz931 21-05-2007 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don^Mokate (Post 1442897)
tak czekalem na diablo 3;/ w sumie i lepiej niech pozostawia diablo w spokoju bo w 3d nie byloby to samo

też wolę diablo od starcrafta ale diablo w 3d to rzeczywiście by było dziwne...

Bambuko 21-05-2007 17:34

Myślicie, że będzie można ściągnąć już przed oficjalną premierą?

Uther92 21-05-2007 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko (Post 1442942)
Myślicie, że będzie można ściągnąć już przed oficjalną premierą?

Na p2p...jak nastąpi przeciek albo coś to tak. Np stalkera miałem jakieś 2 miechy przed premierą ;)

Wirgo 21-05-2007 17:45

http://pgs.pokerstrategy.cc/start.php/artykul/206/
ładnie przetlumaczony artykuł o mechanice w sc2

Ghost Nieudany 21-05-2007 19:11

Bardziej by mnie podjarał Warcraft 4, ale tak się nie stanie, póki Blizz nie ogłosi jeszcze jednego dodatku do WoWa. Luk w fabule jest tak dużo, że łerldem tego nie można zapełnić.

Knight Simon Dark lord 22-05-2007 22:01

co się martwicię?narazie Blizzard nie wydał jeszcze żadnej kiepskiej gry każda jaką wydał okazała się hitem więc czemu ma być teraz inaczej?gra nawet spoko wygląda prawdopodobnie przy zmiejszonych detalach pójdzie nawet na słabszych kompach (tak mi się zdaje po filmikach).Mam nadzieje że tą część spolonizują tym razem bo jednak są ludzie nie znający angielskiego a chcący poznać fabułe (nie zaliczam się do nich ^^).skoro w końcu postanowili wziąść się za SC to jakby patrzeć dodatek do W3 wyszedł stosunkowo nie dawno (bodajże w 2003) więc teraz się zabrali za SC2 za 2 lata może będzie D3 a jeszcze puźniej W4 i tak dalej aż w końcu zabraknie im pomysłu na fabułe i zrobią nową gierke :P.ogółem sam kupie bo raczej gra nie będzie słaba a dobrych gier Blizzarda grzechem mieć piraty.

Caer 22-05-2007 22:33

Nareszcie. Długo trzeba było na to czekać. Oby było warto.

Vil 22-05-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord (Post 1445150)
narazie Blizzard nie wydał jeszcze żadnej kiepskiej gry

po SC mechanika W3 byla baardzo rozczarowujaca, przez co bardzo wielu ludzi W3 wogole nie wciagnal.

Raynold 22-05-2007 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord (Post 1445150)
Mam nadzieje że tą część spolonizują tym razem bo jednak są ludzie nie znający angielskiego a chcący poznać fabułe (nie zaliczam się do nich ^^).

A ja chciałbym, żeby żadnej anglojęzycznej gry nie polonizowali. Nie ma to jak oryginalny klimat. Jedyne, co lubię spolonizowane to filmy animowane typu Shrek, Czerwony Kapturek etc.

Co do Starcrafta: pierwsza część super. Często do niej powracam, przechodzę sobie misje single player, ale nie ma to jak multiplayer - SC to najlepsza gra sieciowa, w jaką grałem. Daje świetną rozrywkę na długie godziny i nigdy się nie nudzi.

Widziałem filmiki z SC2, widziałem screenshoty i muszę przyznać, że nie będę się długo wahał przed kupnem gry. No, chyba że recenzje pierwszych klientów będą mega-miażdżace, ale nic na to nie wskazuje. Trzeba mieć tylko nadzieję, że nie będzie mega wymagań sprzętowych i że będzie się w nią dało normalnie pograć na średniej klasy sprzęcie.

Lord Dreathan 03-02-2009 00:13

Chyba niedlugo rozpoczna sie beta testy sc2. Z tego co pamietam to w zeszlym roku zapowiadano je na poczatek roku 2009. A do tego Blizzard udostepni mozliwosc grania w sc2 na jakies imprezie o grach ( to nie bedzie blizzcon) Osobiscie niemoge sie doczekac kiedy beta bedzie dostepna i opinie pierwszych graczy:D

Vil 03-02-2009 10:35

granie w sc2 na imprezach jest mozliwe od paru miesiecy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28.