![]() |
hmm... moim zdaniem wszystko zalezy od punktu widzenia...
jesli ktos lubi sie najpierw ponudzic, a ponzniej ,wymiatac, w swiecie tibijskim, zarabiac sporo kasy --> knight nie lubicie nudnego expa / skilla? do tego emocje kiedy nagle podczas walki Cie kicknie(adrenalinka ,,skacze jak szalona,, ;) ... lol ) ---> paladyn itp. itd. mi osobiscie spodobal sie najbardziej palladyn... dlaczego? otoz... nie ma nudnego ,,skillowania,, (ktore praktycznie nie istnieje, bo to tzw. skillowanie palkiem rownie dobrze mozna nazwac---> expieniem...) , dodatkowo emocje xD ( i nerwy podczas deda, ktorego przyczyna jest zwiecha neta ;) ) , zreszta fajnie sie tak lazi z ta kusza w , lapce , i wybija kolejne ,monstery, ;) ...ale to jak juz pisalam zalezy tylko i wylacznie od punktu widzenia ;) Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Karmcie dalej trolli karmcie..;l
|
boże
nie ma lepszych i gorszych profesji . tak bylo i tak bedzie (i nie jest do końca)...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co za świat. Jestem wymierającym gatunkiem, który prócz punktów expa widzi w tej grze coś jeszcze? Ja wiem trudno się bawić w klimat, ale przynajmniej przez 5 sekund przed wyborem profesji się tak pobawcie. Nie myślcie, że jakiś Mateórz Smoczak Wilki zdobywa 61465487 expa na dzień, że rycerzyk to głópio trenuje a pladyn śmierdzi... ku... budyniem. Jeśli masz na tak wiele siły by podnieść ciężki miecz który przeszyje ciała wrogów na wylot, czy też może topór który zapewni Ci dużo krwi i odciętych kończyn, a jeśli Twoje mięśnie pozwalają Ci na podniesienie obucha, którym połamiesz wszystkie kości - wybierz rycerza i swoją ulubioną broń. Jeśli zaś od lat obserwowałeś łuczników napinających swe cięciwy i latami trenujących strzelanie do celu - zostań jednym z nich! Niech Twe strzały na wieki tkwią w ciałach wrogów. Została też ostatnia najbardziej tajemnicza profesja ze wszystkich, miesiącami siedząca nad książkami - ich siła jest dobrze znana wielu. W przeciwnieństwie do wszystkich profesji ich siła fizyczna gra małą role. Itp, Itd Czy kiedyś skończą się te tematy? @down Ja, też zaznaczyłem wszystkie - co za durna sonda. :) |
x
Kolejny temat do robienia rozp....
Koles wiedziales to jak go zakladales!! A zeby nie bylo ze to tylko offtopic @topic :p Po drodze jakis ziomek zaznaczyl wszystkie i stwierdzilem ze to jedyne sprawiedliwe rozwiazanie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |