![]() |
to znaczy jaki bo ja juz 2 razy klikalem i nic ??? ale i tak wiem ze to link hakerski albo goscio dostaje ip me albo cusik
|
@skarabeusz323
Mysle ze jak to sciagnoles to raczej keylogera nie masz to zeby uruchomic keyloga to trzeba go odpalic... chyba ze to dziala na innej zasadzie to polecilbym formata... |
Cytuj:
|
bohaterem oczywi¶cie był aata ze swoim mortem :p
a legend± na ¶wiecie na pewno zostanie lechu delysid lamus polo fosa ... |
bohaterem oczywi¶cie był aata ze swoim mortem :p
a legend± na ¶wiecie na pewno zostanie lechu delysid lamus polo fosa ... |
Re:
Znam wiele osob ktore gralo, gra, zmienilo postacie i dalej gra. Jednak legendarna osoba to osoba ktora juz nie gra ktora jest juz legenda. Znam naprawde wiele osob niektore z rl i nie sadze by chodz polowa z wymienionych osob przez was byly legendami z salym szacunkiem dla nich.
Cytuj:
|
Leszczu wkońcu jest najlepszym Wojownikiem Arcani oczywisćie w Axe : 103 w shieldingu jest 2 ;/ 102:)
|
Mateusz Dragon Wielki
|
Cytuj:
zal.pl i pff btw: dla mnie legenda jest Fosfik i Luki jedynie do nich mam szacunek mimo to ze fosfik jest Hiszpanem/Brazylijczykiem i byla wojna to i tak darze go szacunkiem. aa i jeszcze szacunek dla Lord Smigacza;). |
Cytuj:
|
Moim zdaniem legend± Arcanii jest Knight Kotletas i cala gildia ORMO. To my jako jedni z pierwszych na serwerze zorganizowalismy wojne noob charów! to tez jest przeciesz jakas wojna
TO MY TWORZYMY HISTORIE!:cup: |
Moim zdaniem to Fosfik , jak slysze juz slowa zaczynajace sie na fosfor albo cos takiego juz kojazy mi sie z arcania
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mannow Canavi
Fosfik Alucarr Sua Mea Vorith Faidel Alunir Alex Dotto Ironus Xivic Nannos Aldius Ostoher Farylin Manson Ares Dragoon Rustidy Shyan Aurelius. |
Fosa i Luki ich tak naprawde szanuje.
|
Cytuj:
|
Trzeba pamiętać o :
- Sasuke Romanov - Seba Shady |
Najlepsze jest to, że nawet połowy z tych ludzi nie znacie. Sam osobi¶cie znam każdego no prócz ataty bo onim nie slyszalem nigdy jak gralem. Najlepiej zapamietam:
Lamus! znam od 20lvla Sua Mea kochany pijaczek :) Vorith dawno temu;> Bedurion zawsze walka z lvlem ;> i moj solo style na nim ;D Ca'fuze pipa :P Morximal oszust ale jego dobrze zapamietam Valais druga pipa :P Shyan zajebisty koles Galiron rownież Fosfik dla niego respect Si tu kierres ser me amigo toma me polla en tu mano ;> Ares Dragon stary owner zawsze na lagach ;D Sherif Woody ladny domek mial :P Lady Ninaa moze nie legenda ale fajna kobitka ;P Coral Beach!!!! Na koncu lecz tylko na liscie, zajebisty ziom! oczywiscie Valgrav czyli 1st owner. Fajnie jest zobaczyc swoj nick w legendach Arcani. A z odejsciem wielu osób Arcania to juz nie jest to samo. Kiedys turtle, pozniej EZ, zawsze bylo ciekawie. Pozdrawiam! Falain! |
@Falain
podaj mi swoje gg,bo interesuje mnie pare rzeczy=p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |