Ajron 88 |
03-06-2007 03:37 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek
(Post 1459608)
Witam
|
Ja również
Cytuj:
(Post 1459608)
i tak na galanie bede Retired bo niema po co wracać.
|
Stawiam diamenty przeciwko orzechom że jak twoja gildia zdobędzie przewage wrócisz expić.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ascario
(Post 1459740)
zawsze bedziesz uwazany za tego co pomagal niszczyc ten swiat
|
W moim mniemaniu twój punkt wiedzenia jest absurdalny , bo Babolek jaki level by nie miał zawsze był pionkiem i kukiłekom na sznurakch , wszystko zależało od tego kto pociąga za linki.Gdybym był jego leaderem dał bym mu title "dziecko hotkeya" bo osobiście nie dostrzegam innego wkładu w niczym co robi.
Cytuj:
(Post 1460990)
"nas" może braknąć
|
Możesz moje słowa odebrać jako atak na twoją osobę , ale dla mnie jak i dla wielu Graczy byłeś niezauwarzalnym wpisem na liście osób online , nawet jak "wyhydrowałeś" level 120+ twoja obecność online nic nie zmieniała dla graczy "online". Powiem wprost jesteś tyle warty co naciskanie hotkeya , i osobiście jestem pewien że każdy tutaj się zgodzi , odliczając "kolegów" z gildii.
Cytuj:
(Post 1460990)
posmakujecie zagrywek typu Xeio
|
Nie każdemu Xeio straszny , osobiście wszedłem mu w droge dwukrotnie , doszło do jednej potyczki między mną i jego ferajną , jak się to ułozyło ? Czasem jeden z ownerów postaci zagaduje do mnie i pyta co tam słychać (podobnie Myrbossen , tylko znim jest tak jakby bardziej serdecznie a mniej formalnie).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toca
(Post 1461211)
I to jest moim zdaniem Debug Cip~ przeciez na takiej Galanie za 10 lat nikt nie bedzie gral.
|
Moim zdaniem to nie problem zakładania dużej ilości światów , nigdy problemem nie jest otwieranie "przestrzeni życiowej" gdy jest populacja by takową przestrzeńją zapełnić , problemem jest pozostawianie wolnej ręki graczom (open pvp + dosyć ogólnikowo i mało konkretne podejście do "destructive behaviour").Ale oczywiście nasze zdania mogą sie różnić :P.
Pozdrawiam wszystkich kumatych.. wsumie pomijając kukiełki. :)
|