![]() |
No więc tak ja grałem na Elysi od Tibii 7.4 albo przełom 7.5. Historie serwera znam na pamięć... Moim zdaniem jedyne co na Elysii jest ciekawego to Historia wysokopoziomowych playersów i jedna z największych wojen w Tibii! Noctum vs Grinders Reloaded. Masowe Open Battle to po prostu śmietanka konesera gatunku. Drugą z rzeczy jest jedna z najbardziej wpływowych Gildii na serwerze czyli [GUILD]Darklight[/GUILD]. Jednym z najbardziej wpływowych graczy był Elahrion Avessar a dla czego to już chyba nie muszę pisać! A co do Legend Elysii to jak będę umiał się wbić na Photobucket.com od Elaha to wam pokaże co to znaczy historia! Uff no właśnie jeszcze Siejnik gildia pekersów okupujących kazo chyba prze 3 updejty (że tak napisze brzydko) Do teraz ludziom został uraz psychiczny i tam nie chcą expić xD. No ale jak każdy wie Elysia zeszła na psy i coraz bardziej sie pogrąża w Noobostwie :(
@Bax Jak jesteś prawdziwym ownerem Baxa Sho i Vivienne~ czy jakoś tam to chyba wiesz kto to Filip?? I co to za postać Frozen Infectiv?? Odpiszesz to już będę wiedział :evul: ps: Zobaczcie sobie na photobucket RL_Elysia Tam są legendy i wpiszcie sobie na Photobucket hicham tam to jest cała historia Elysii B) @offtopic Jak gdzieś zrobiłem błędy to sorry ale się spieszę grać :) Bo nowy update :D |
co do najbardziej wplywowych gildi hmm masz racje "Darklight" nawet bylem w niej jakis czas ale dowiedzieli sie ze jestem polakiem i polecialem ;]
Gildia Divine , Autorithy czyli w wiekszosci pozniejsi Grinders a teraz WRI pozatym przez jakis czas na servie duzo do powiedzenia mieli Noctrum chociaz do konca nie wiem jak to sie stalo ze to wlasnie oni placili ;< troszke starsza historia to "Shah" Familly< nazwalem ich tak bo zawsze trzymali sie razem a slyneli z Ping Ponga i innych mniej ciekawych rzeczy typu PA:P czyli Faslan , Reza , Epit , Keto , Xanaxor NAstepna sprawa kto pamieta Ank Thais Venore i inne miasta okupywane przez Tidoncius i Infercius chyba tak sie ten 2 nazywal nie pamietam dokaldnie tlukli oni kazdego i bez umiaru;] Pozniej weszla era noob charow .. Dalitas i Little gi Pala Swoimi noobami "terroryzowali Carlin Veno i inne miasta" czasem sie wlaczyl mrs.Jape i tez lazil po roznych miastach.. Jesli chodzi o Carlin to przez jakis czas bylo niszczone przez Vatos'Locos , Faslan Shah , Skunky i paru innych SWE z fioletowo-czerwono-zoltych outfitach Osoby ktore pamietam ktore starcily duzo lvli;p Hank Lowe Nimrai Elahrion Avessar Zherat Darklight w miedzy czasie oczywiscie Siejniki panowaly w Kazz i okolicach Jak sobie przypomne jakies fakty to dam wam znac |
Cytuj:
|
Ehh, oplaca sie tu zaczynac grac, czy to kolejny swiat pa?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A Iskierkę ktoś pamięta.? ^^
No cóż, Elysia... Miło wspominam ten serv. Ale to nie dla mnie, zwłaszcza że mam słabą cierpliwość i łatwo się poddaję. Siejniki. Wiele o nich słyszałam, na szczęście do czynienia nie miałam. ;D Pozdrawiam. ;* |
up: Iskra nadziei / Oszukam czas?? do dziś pamiętam jak stałaś w carlin na tarasie i uhy robiłaś non stop :P
|
Iskre tez pamiętam ale tylko z widzenia :)
Hmmm historia Elysi... nie można pisać o jej historii bo jej dzieje były zawiłe i zakręcone... trzeba by duzo czasu żeby ją opisać... Wydaję mi się że dla prostego Elysijczyka teraz są czasy spokoju. Nie ma jakiegoś większego PA tak jak kiedyś w carlin... nie dało się grać bo wpadał Ove i ekipa wyjść z depo się nie dało... Chyba że ktoś preferował TP do Temple to trzeba było wyjść i poczekać aż ci je zafundują :P. Póki co spokuj jest i mam nadzieje że tak zostanie... |
Cytuj:
To ty jeszcze w Tibie grasz i na dodatek na Elysii? |
Cytuj:
|
35
|
Co ma ten ss do tego tematu? Jeżeli chciałeś pokażać ze masz bohy to gratuluje.
|
a Ja chciałem wymienić
Michael Davidoff Słynną Akcję pod Goblin Hills przprowadzona przez "Czterych zacnych magów" to Chyba pamietacie? 4 UE :) Szacuneczek dla celej Gildi 'Justice League' późniejszej Dragon Ball i Underground |
Cytuj:
|
Evil Pauler * :P
nom dokładnie filmkik przedstawiajacy jak sie ugadywali na darashi w domku potem hop na Hills dywanikiem zeszli obczaili i pyk poszli na odsiecz Michaelowi Davidoff bo swe go tam trapneli:P i po tych 4 UE padl Elach :) a pozniej podobijali all :) |
Cytuj:
|
na elysii wogole nie ma i pk elysia to serwer non pvp
xxx :selling uh's depo venore keitho aceleus : come ship pr bye |
A wszyscy żyją w spokoju i dostatku…
|
Chcialbym wiedziec, czy ktos pamieta ziomka 'Master Rango' ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:25. |