Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Historia Elysii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130643)

Haxor 26-06-2007 22:52

No więc tak ja grałem na Elysi od Tibii 7.4 albo przełom 7.5. Historie serwera znam na pamięć... Moim zdaniem jedyne co na Elysii jest ciekawego to Historia wysokopoziomowych playersów i jedna z największych wojen w Tibii! Noctum vs Grinders Reloaded. Masowe Open Battle to po prostu śmietanka konesera gatunku. Drugą z rzeczy jest jedna z najbardziej wpływowych Gildii na serwerze czyli [GUILD]Darklight[/GUILD]. Jednym z najbardziej wpływowych graczy był Elahrion Avessar a dla czego to już chyba nie muszę pisać! A co do Legend Elysii to jak będę umiał się wbić na Photobucket.com od Elaha to wam pokaże co to znaczy historia! Uff no właśnie jeszcze Siejnik gildia pekersów okupujących kazo chyba prze 3 updejty (że tak napisze brzydko) Do teraz ludziom został uraz psychiczny i tam nie chcą expić xD. No ale jak każdy wie Elysia zeszła na psy i coraz bardziej sie pogrąża w Noobostwie :(

@Bax
Jak jesteś prawdziwym ownerem Baxa Sho i Vivienne~ czy jakoś tam to chyba wiesz kto to Filip?? I co to za postać Frozen Infectiv?? Odpiszesz to już będę wiedział :evul:

ps: Zobaczcie sobie na photobucket RL_Elysia Tam są legendy i wpiszcie sobie na Photobucket hicham tam to jest cała historia Elysii B)

@offtopic
Jak gdzieś zrobiłem błędy to sorry ale się spieszę grać :) Bo nowy update :D

Marian87 27-06-2007 11:12

co do najbardziej wplywowych gildi hmm masz racje "Darklight" nawet bylem w niej jakis czas ale dowiedzieli sie ze jestem polakiem i polecialem ;]
Gildia Divine , Autorithy czyli w wiekszosci pozniejsi Grinders a teraz WRI

pozatym przez jakis czas na servie duzo do powiedzenia mieli Noctrum chociaz do konca nie wiem jak to sie stalo ze to wlasnie oni placili ;<

troszke starsza historia to "Shah" Familly< nazwalem ich tak bo zawsze trzymali sie razem a slyneli z Ping Ponga i innych mniej ciekawych rzeczy typu PA:P czyli Faslan , Reza , Epit , Keto , Xanaxor

NAstepna sprawa kto pamieta Ank Thais Venore i inne miasta okupywane przez Tidoncius i Infercius chyba tak sie ten 2 nazywal nie pamietam dokaldnie tlukli oni kazdego i bez umiaru;]

Pozniej weszla era noob charow .. Dalitas i Little gi Pala Swoimi noobami "terroryzowali Carlin Veno i inne miasta" czasem sie wlaczyl mrs.Jape i tez lazil po roznych miastach..

Jesli chodzi o Carlin to przez jakis czas bylo niszczone przez Vatos'Locos , Faslan Shah , Skunky i paru innych SWE z fioletowo-czerwono-zoltych outfitach

Osoby ktore pamietam ktore starcily duzo lvli;p

Hank Lowe
Nimrai
Elahrion Avessar
Zherat Darklight

w miedzy czasie oczywiscie Siejniki panowaly w Kazz i okolicach

Jak sobie przypomne jakies fakty to dam wam znac

Pyro Aris 28-06-2007 00:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marian87 (Post 1514454)

NAstepna sprawa kto pamieta Ank Thais Venore i inne miasta okupywane przez Tidoncius i Infercius chyba tak sie ten 2 nazywal nie pamietam dokaldnie tlukli oni kazdego i bez umiaru;]

Pozniej weszla era noob charow .. Dalitas i Little gi Pala Swoimi noobami "terroryzowali Carlin Veno i inne miasta" czasem sie wlaczyl mrs.Jape i tez lazil po roznych miastach..

do teraz czasem ogladam filmiki tych dwoch 'teamow'

Pawel-ziom 28-06-2007 10:47

Ehh, oplaca sie tu zaczynac grac, czy to kolejny swiat pa?

zlobinski 28-06-2007 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawel-ziom (Post 1516763)

Jeśli nie jeden z największych PA.

Pyro Aris 28-06-2007 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawel-ziom (Post 1516763)

jesli jestes polakiem to nie oplaca sie tu zaczynac ,bo to kolejny swiat pa

Magmaa 02-07-2007 14:51

A Iskierkę ktoś pamięta.? ^^

No cóż, Elysia... Miło wspominam ten serv. Ale to nie dla mnie, zwłaszcza że mam słabą cierpliwość i łatwo się poddaję. Siejniki. Wiele o nich słyszałam, na szczęście do czynienia nie miałam. ;D

Pozdrawiam. ;*

Misiuuu 02-07-2007 15:38

up: Iskra nadziei / Oszukam czas?? do dziś pamiętam jak stałaś w carlin na tarasie i uhy robiłaś non stop :P

Pan Jordi 07-07-2007 01:21

Iskre tez pamiętam ale tylko z widzenia :)

Hmmm historia Elysi... nie można pisać o jej historii bo jej dzieje były zawiłe i zakręcone... trzeba by duzo czasu żeby ją opisać... Wydaję mi się że dla prostego Elysijczyka teraz są czasy spokoju. Nie ma jakiegoś większego PA tak jak kiedyś w carlin... nie dało się grać bo wpadał Ove i ekipa wyjść z depo się nie dało... Chyba że ktoś preferował TP do Temple to trzeba było wyjść i poczekać aż ci je zafundują :P. Póki co spokuj jest i mam nadzieje że tak zostanie...

Midarth 07-07-2007 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Jordi (Post 1535158)
Iskre tez pamiętam ale tylko z widzenia :)

Hmmm historia Elysi... nie można pisać o jej historii bo jej dzieje były zawiłe i zakręcone... trzeba by duzo czasu żeby ją opisać... Wydaję mi się że dla prostego Elysijczyka teraz są czasy spokoju. Nie ma jakiegoś większego PA tak jak kiedyś w carlin... nie dało się grać bo wpadał Ove i ekipa wyjść z depo się nie dało... Chyba że ktoś preferował TP do Temple to trzeba było wyjść i poczekać aż ci je zafundują :P. Póki co spokuj jest i mam nadzieje że tak zostanie...

To ty jeszcze w Tibie grasz i na dodatek na Elysii?

Pan Jordi 09-07-2007 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Midarth (Post 1535411)
To ty jeszcze w Tibie grasz i na dodatek na Elysii?

Jak nie jak tak xD napisz mi na gg my old firend :) tylko sie przedstaw ze to ty :)

Hucar 13-07-2007 01:09

35

http://img444.imageshack.us/img444/3...lkroliklb0.png
Shot at 2007-07-12

Eneris 13-07-2007 19:22

Co ma ten ss do tego tematu? Jeżeli chciałeś pokażać ze masz bohy to gratuluje.

Yoszka 05-08-2007 12:31

a Ja chciałem wymienić
Michael Davidoff

Słynną Akcję pod Goblin Hills

przprowadzona przez "Czterych zacnych magów"

to Chyba pamietacie?
4 UE :)

Szacuneczek dla celej Gildi 'Justice League'

późniejszej Dragon Ball i Underground

Misiuuu 15-08-2007 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoszka (Post 1586903)
a Ja chciałem wymienić
Michael Davidoff

Słynną Akcję pod Goblin Hills

przprowadzona przez "Czterych zacnych magów"

to Chyba pamietacie?
4 UE :)

Szacuneczek dla celej Gildi 'Justice League'

późniejszej Dragon Ball i Underground

haha pamietam kolo dywanu na goblinach, chyba Rekrul Pauler Mag, Neuter i Creghan (moge sie mylic) 4 ue rach ciach i po sprawie ;s byl gdzies ss chyba nawet na tym forum ^^

Yoszka 16-08-2007 11:45

Evil Pauler * :P

nom dokładnie filmkik przedstawiajacy jak sie ugadywali na darashi w domku
potem hop na Hills dywanikiem
zeszli obczaili i pyk

poszli na odsiecz Michaelowi Davidoff
bo swe go tam trapneli:P

i po tych 4 UE padl Elach :)
a pozniej podobijali all :)

Pyro Aris 16-08-2007 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoszka (Post 1605833)
Evil Pauler * :P

nom dokładnie filmkik przedstawiajacy jak sie ugadywali na darashi w domku
potem hop na Hills dywanikiem
zeszli obczaili i pyk

poszli na odsiecz Michaelowi Davidoff
bo swe go tam trapneli:P

i po tych 4 UE padl Elach :)
a pozniej podobijali all :)

masz moze jakis filmik ,albo cos ?

Eneris 16-08-2007 22:07

na elysii wogole nie ma i pk elysia to serwer non pvp

xxx :selling uh's depo venore
keitho aceleus : come ship pr bye

Pan Jordi 21-12-2007 21:55

A wszyscy żyją w spokoju i dostatku…

Vatian 23-12-2007 19:26

Chcialbym wiedziec, czy ktos pamieta ziomka 'Master Rango' ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:25.