![]() |
znakiznaki
|
Ring of armor
Waga-1,00oz. Wypada z -Rahemos,Serpent Spawn,Lost Soul Cena-waha się miezy 10-20k Opis-do każdego itemu,który ma arm(nie def) dodane będzie 5 punktów więcej. Nie działa Sorcererowi i Druidowi. |
Cytuj:
teraz moj eful ring xd Mystic Ring Waga: 0,1 oz. Czas trwania: 10 minut Gdzie kupić?: W Edron, w sklepie magicznym za 4k Opis: Przez 10 minut dostajemy obrażenia o 40% mniejsze od każdego ataku, fizycznego i magicznego. Działa na wszystkie potworki. Coś w połączeniu Might Ringa i Stone Skin Amuleta. Z czego wypada?: Z Demona (b. rzadko), wszystkie Faraony (b. rzadko), Hellfire Fighter (rzadko). Dawajcie więcej swoich pomysłów :) użyjcie szarych komórek ;) |
Nigga stole my one ring ring.
wlasciwosci: przychodzi nigga i ci go kradnie fotka: http://img177.imageshack.us/img177/2013/ringob0.jpg |
Cytuj:
mialo nie byc durnych pomyslow ;f Ale dzieki ze nawet tu dajecie jakies pomysly ja mysle ze ten Distance czy Accuracy(jak ktos napisal) powinien zostac wprowadzony bo Pall nic nie ma a powinno(bedzie)byc wyrownanie profesji :) pozdro i dawajcie swoje pomysly :) zapomnialem dodac Distance ring kolor : brązowy :) |
Cytuj:
mialo nie byc cytowania zdjenciuw ;< |
Mania ring
300%staminy ;p |
Cytuj:
|
Block Ring
Wypada z: Cyclop (rzadko), Demon W sklepie można kupic za 800 gp Czas: 10 min Działanie: Postaci nie da sie przesunąć Barrier Ring Wypada z: orc shaman, warlock, prietess, monk W sklepie: 900gp Czas:2 min Działanie: wokół postaci tworzy sie bariera której nic nie może przekroczyc |
Hardened Ring
wypada z: stone golem (bardzo rzadko), grorlam, minotaur guard(bardzo rzadko), orc bersekrer(bardzo rzadko), orc warlord, orc leader (rzadko) gdzie kupić: nigdzie czas: do wykończenia hit points działanie: tworzy wokoło ciebie tarcze mającą 1300 hp kazdy blood hit odbiera hp od tej tarczy, kiedy liczba hp bedzie równa 0 ring znika. |
Cytuj:
Po za tym wyobraz sobie ze sa glownie tylko dla knightow. Replication ring Dzialanie : 5 minut Opis : Tworzy 4 twoje dokladne kopie. Jestes zamieniany miejscami z twoja kopia. Kopia zadaje 100% obrazen ile ty bys zadal ale otrzymuje 250% obrazen. Mowi to samo co ty i rzuca czary oraz uzywa run(zadaja 0 obrazen ale numerki ile bys ty zadal[czary i runy]) robia dokladnie to samo co ty(poruszaja sie troche inaczej niz ty ale jak kogos zaatakujesz to one atakuja cel a jak rzucisz czar lub zaatakujesz runą to one tez to skopiują)(uwaga! Jezeli chcesz zaatakowac z kuszy lub z luku,musisz miec normalne strzaly lub poison arrowy. Lecz nawet wtedy klony będą zadawaly tylko 25% twoich obrazen) |
Babcia ring
wypada:z babci (zawsze) Opis: przez 30 minut daje super pierdniecie o sile ds wystarczy wpisac czar "emeryci"8o |
Mam!
Ring of Vortex
http://img162.imageshack.us/img162/9...texringod5.png Działanie: Dzięki niemu możesz robić plagi w miastach. Potwór zależy od levela i mlvl'a. Opis: Potrzebny jest do odkrycia nowego outfitu - Berserker. http://img123.imageshack.us/img123/7...routfitja6.png [fotka z addonami (oprócz trzeciego dla female)] Waga: 0.9 oz. Wypada z: Beholder (prawie nigdy), Elder Beholder (bardzo rzadko), The Evil Eye (bardzo rzako), możliwe że będzie wypadał z Braindeath'a (rzadko). Jest możliwy do zdobycia w Vortex Quest. Warlord Bangle http://img126.imageshack.us/img126/4...dbangleng2.png Działanie: Niewidzialność i przyśpieszenie na 10 minut. Opis: Potrzebny jest do zdobycia addonów do outfitu Berserkera (Berło, Snake Tiara (lub Winged) i trzeciego addonu (tylko dla female) Wings). Waga: 1.2 oz. Wypada z: Elder Beholder (niebywale rzadko), The Evil Eye (bardzo rzadko), Demon of Sea Orb (rzadko), Morgaroth (czasami), Ferumbras |
Sex Ring
OPIS: Ring animuje seks miedzy ludzikami w tibi , po skonczeniu sie ringu pojawia sie lozeczko z dzieckiem (ozdoba do domku) Czas trawania: 5minut Wypada z: Priestess(zadko) , Valkiria(bardzo zadko) , Amazon(niezwykle zadko) i Ferumbras (zawsze) |
.........................
|
Noob ring
Wypada z noobow Co daje? Sile do czytania tych wszystkich postow... |
ja proponuje zal.pl ring
btw jest ring od shieldingu... death ring? |
Ring of the noob
Wypada: Rat, Wolf, Bear, Czas trwania: tak dlugo jak go będziesz nosił Opis: Zabija wszystkich noobow na odleglosc 100 kratek od ciebie efekt deda jak z RS |
Elo! Ja uwazam, ze bemo wymyslij bardzo uzytecznego posta. Chyba kazdy pallek marzy o takim ringu. Ale... ...Ja nie pallek tylko sorc wiec wymyslilem ringa (co jak osobiscie uwazam przyda sie kazdemu) dla tej wlasnie profesji.
Nazwa... Ring of cap... Opis... Dodaje 200 capa do naszej dyspozycji... ;D Czas dzialania... 30 minut... Cena w sklepie... Nie da sie kupic...;D Wypada z... Dragon, Dragon Lord, Banshee, Hydra, Demon, Orshaball |
Elo! Ja uwazam, ze bemo wymyslil bardzo uzytecznego ringa. Chyba kazdy pallek marzy o takim ringu. Ale... ...Ja nie pallek tylko sorc wiec wymyslilem ringa (co jak osobiscie uwazam przyda sie kazdemu) dla tej wlasnie profesji.
Nazwa... Ring of cap. Opis... Dodaje 200 capa do naszej dyspozycji. ;D Czas dzialania... 30 minut. Cena w sklepie... Nie da sie kupic. ;D Wypada z... Dragon, Dragon Lord, Banshee, Hydra, Demon, Orshaball. Mysle, ze bylby uzywany nie tylko przez sorcererow... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14. |