![]() |
chakoya- 1. skojarzenie dworc. Bardzo poodba mi sie nowy beho i barbariany z toporem. Smok przekombinowany.
|
Cytuj:
|
beznadziejnie wyglada ten beholder moim zdaniem.
s co do smoka to powah http://files.tibiahispano.com/teaser...dragon-big.jpg |
Niezle potworki. Dziwne ze jeszcze nie bylo "Wszystko tylko dla pacc!";)
Cytuj:
|
Znając życie dla Rookgaardu dodadza 3 kratki i Rookgaard zaliczony w uptade ^.^' . Mi sie zdaje, że mają siłe yyy... Dworcow :P, moze jakis ciekwaszy loot ;)
|
nom nawet ładne, ale mam nadzieję że potworki nie będą aż takie mocne tak jak potworki z poi , no i aby dało sie na nich spokojnie expić a nie tak jak na poi ;)
a co do tej peleryny to sadze ze to nie będzie 3 addon , zakrywał by topór ;) |
Ja tam jestem zadowolony z nowych potworków. Oby golemy i mamuty dawały 150+ expa i były w dużych skupiskach to z powodzeniem można knightem tam będzie expić. Ze smokiem mnie zaskoczyli.. tak samo z beholderem nowym, wg mnie będzie on conajmniej siły elder beholdera lub necro. No i barbarzyńcy, to exp wg mnie 110-130 za maga 90-100 za dystansowego i 80~ za warriora.
Wreszcie jakiś chłodniejszy akcent w tak upalny dzień ;d |
Cytuj:
|
Suppper:D Super ten dragon ... ale moglo być coś o profesjach...;/ juz mnie nudzi to... ciągle lodowa wyspa... chociaż w końcu i tak by napisali o potworkach
Balansacje dadzą pewnie na koniec... Ciekawe co z rookiem??8o |
Frost Dragon wygląda okropnie, reszta nawet ujdzie. I tak wszystko dla PACC, więc jak na razie mi ten update totalnie wisi.
|
Że będzie lodowo wiedzieliśmy od dawna przez pozostawionego w spritach mamuta. Ale czy wszyscy zapomnieli o lodowym demonie który także tam siedzi? Co do update to jak dla mnie bedzie kiepski, koniec pacc 15.06 :/
|
Niezłe potwory, a w szczególności ten braindeath ;).
Ciekawe, czy ci barbarzyńcy będą silni... Te chakoye (czy jakoś tak) to rzeczywiście jakaś lodowa odmiana dworców :p. PS. Użytkowników czytających ten temat: 82 (zarejestrowanych: 37, gości: 45) Coraz więcej :D |
--
mój błąd xD |
Cytuj:
|
Haha wiem co mi przypomina nowy smok. Jak ktoś z was ma książke Eragon to niech sobie popatrzy na okładkę i na zdjęcie lodowego smoka. xD
Co do update: Fajnie fajnie oby tak zostało i by nas nie zaskoczyli czymś jak to było rok temu ze staminą. |
PACC się skończył :D
|
To będzie powtórka POI update - wcale bym się nie zdziwił jakby Frozen Dragon miał 10 k + HP. Ech... marzy się coś a'la hydra:) do huntowania... i rzeczywiście by mogli dać potwory dla 50 lvli. może coś jak nieszczęsne guardy? Dobry loot + niezły exp.... Marzenia. A co powinni zrobić? Ano powinni dobić sorca... Sam gram sorcem 40+ i z kumplem 40+ ubiliśmy ostatnio 96 najta... nie miał szans... Sorc jest za silny... jeśli poprawią jeszcze siłe knighta to może w końcu da się normalnie huntować POI?
|
Chakoya....myslalem ze bedzie co huncic, ale jak zobaczylem rodzaje wiedzialem ze bedzie to shit ( aka dwarf, dworc ).
Frost dragon ( czy cos takiego ) =****.....ale wyglada groznie, bedzie cos miedzy dragiem a dlem ( info - troche lepszy od draga ). Ten potwor podobny do beho - cos czuje ze bedzie to wrzod na dupie na jakims expowisku ( aka Marid ) No to tyle, czekam na jakies info o addonach ( addon-freak ]:-> ) , profesjach. |
Zapowiada sie swietny update :D
Mam nadzieje ze będzie tam duzo mocniejszych potworów, te beholdery wygladaja na mocne, występują razem z nightmarami ;D |
Tak wszyscy się cieszą że będą expić na nowych potworkach, a Cipsoft zrobi tak jak latem było. Też wszyscy podnieceni jakimiś Undead Dragonami etc, już planowali na nich hunt, a tu BUM. Cipsoft nawrzucał wszystkie nowe potworki do jednej dziury z cholernie trudnym questem. Obawiam się że tak będzie i w tym przypadku.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15. |