![]() |
Niedługo samochód będzie posiadał heterologację, serek będzie heterogenizowany a człowiek nie będzie "homo sapiens" tylko "hetero sapiens"
Z jednej strony podoba mi się polityka zagraniczna naszego rządu, ale chyba mają coś lepszego do roboty niż ocenianie czy bajka dla dzieci ma podtekst iście szatańsko-homoseksualny... |
Ktoś dawno się nie wepchał do mediów,teraz przynajmniej ma rozgłos (wielu ludzi biznesu,polityków tak robi:))
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic Kompromitacja na cały świat. |
Teletubisie pedały!! :)
Nasz premier jest paranoikiem. Poczynając od konta [a raczej jego braku] bankowego "U mamusi", kończąc na akcjach typu Teletubisie to pedały. |
Teletubisie szkodzą dzieciom, ale nie dlatego, że są lub nie są gejami, tylko dlatego że są po prostu maksymalnie idiotyczne i odmóżdżające.
|
Cytuj:
Cytuj:
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\ @Down Tam też da się zdobyć dobrą pracę... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
http://img510.imageshack.us/img510/7147/tinkytj5.png
Czy on jest pedałem hahaha Nie mają już co robić, ktoś tam podał artykuł z gazety o misiu uszatku, to sie czepiają tam, że jak miś idzie spać to nie mówi paciorka TO JUŻ JEST PRZESADA! |
Cytuj:
|
Bo Polska to jedne wielkie gowno.
|
Cytuj:
|
Jadą na wyspy z marzeniem o świetlanym życiu i szybko są strącani na ziemię. Zazwyczaj ci ludzie zmywają gary i są poniżani na każdym kroku. Trzeba się uczyć za trzech i jeszcze więcej żeby mieć kwalifikacje. Jeśli ktoś jest dobry i wie co robi to daleko zajdzie.
BTW Ciekawe ilu z Was spotkam na pokładzie samolotu jak będę Was woził do Brytanii xP |
@Tinky Winky :D Mój chrześniak ogląda Teletubisie i ja osobiście nie zauważyłem tam podtekstu homoseksualnego. BTW. Ciężko określić jakiej płci są teletubisie :p
|
http://www.joemonster.org/i/af/tinky.jpg
Ja bym go wsadził do pierdla na 25 lat ! Odechciało by mu się gejowania ! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
ohoho no wladnie k**** co to jest gdzie sa takie afery jak w polscE? naprawde trzeba przemyslec to albo cos z tym sie zrobi albo wyjiedzie 50 % polaków do innego kraju; a skandynawia to niezlyy pomysl;) |
@Vil
Coz, ktos ich wybral... Ja sie przestalam w sumie przejmowac, zostal tylko smiech z tego wszystkiego. Do czasu az bezposrednio we mnie uderza te ich genialne ustawy. Tak jak z planem godziny policyjnej... Juz sobie wyobrazam - studia, impreza, policja mnie zlapie... I co? Mama, przyjedz po mnie (400 km w jedna strone), bo jutro mam sesje... Ale na szczescie nic z tego nie wyszlo. Skandynawia... Hm.. Dobry pomysl :). Tylko troche za zimno jak na mnie... Jednak trzeba przyznac, ze poska teraz ponosi konsekwecje przeszlosci... Ciekawe, kiedy sie skoncza. Pewnie, gdy normalni ludzie dostana sie do wladzy. Ktos powiedzial, ze zmiany moga powstac w momencie wymiany calego pokolenia. Czyli jak kaczorki beda starymi dziadkami, mlodziez wrzechpolska zniknie to moze zacznie byc dobrze... Moze. Lecz watpie. |
Cytuj:
|
A wiecie, że Jarek to zoofil?
>down Siła dedukcji. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:24. |