![]() |
N/c xD Nic sie nie dzieje prawie i nudnawe to xD O ! Psa ci zatlukli ;< 8/10
|
No zaje*****e robie fake dla jednej osoby ... n/c i jak tu człowiek ma nie przestać?
LUDZIE KOMENTOWAĆ |
mwhaahahahahaha jakie zuo xD.. to jest lepsze niz pokemony :D:D ZUO!!! Dawaj mi gg na PW xDD. jestes moim dzisiejszym wybrancem mwahaahhahah =D.. i rob tego wiecej :P.
|
Nieźle się zapowiada, daj trochę więcej akcji. Mam nadzieje, że miasto będzie cool.
|
Niezłe tylko te strzały dziwne(chodzi o groty)10/10
PS.Fajne outfity. |
Ciekawe to. Wykonanie dobre. Rób dalej.
|
Musisz zrobic to jest fajne :D
|
nie robisz tego dla jednej turok ;P
Nie robisz ;) |
Brak zastrzeżeń :D
Ale nie chcialo mi sie tego czytać wszystkiego >.< Fajne Outfity... Btw. Na tym forum nie ma co liczyc na komenty jak nie od znajomych -.- Tu sa zamulence i pies ich trącał ( Nie wszyscy ) Rób dla siebie fake'i albo zajmij sie czyms innym Pozdrawiam B) Acid'o xD |
Moty moty motywujcie :P
-Grot dziwny bo to nie strzała która ma zabić lecz ogłuszyć -Diego nie zginął został tylko uśpiony =p More coment's need ^.^ |
Troche chaotycznie, poza tym dalo by to sie zmiescic ws mniejszej ilosci scen, sa też literówki, czasem spore.
Puki co, ujdzie w tłoku, wiemże stać cie na więcej |
Jaa, z fabuły nie podoba mi się na razie to: "straszni wrogowie plądrują kraj a powstrzymać ich może tylko mistyczny artefakt (w tym wypadku stop), który jest prawie nieosiągalny". Dobry pomysł z różnymi szczepami barbarzyńców.
Trochę literówek. Cytuj:
No... moootyyywaaacjaaa? |
Bez zarzutów, 9,999/10
Dlaczego 9,999? Na jednym obrazku to, co mówi que (czy jakoś tak) zlewa sie z tym co mówi herszt. Nie widziałem innych błędów.. |
Trochę taka prosta droga tam gdzie spotkali tego Qen :>
No i ogólnie pod koniec co za klapsy dali się złapac w taką pułapkę :> Do czego jeszcze mogę się przyczepic ?? Do Outfitu Turoka ;P Jest według mnie taki blee... :( |
Fake ogólnie fajny, ale niektóre teksty są dosyć dwojakie :P
Fabularnie nie jest źle, ale graficznie troszku gorzej :P Np. Walka przebiega dosyć statycznie i te strzały znikąd :P |
khrr...
nóż w plecy x_x turok zrobił literówkę -.- ogólnie nie mam zarzutów, all ok. 10/10 ps. daj mnie do faka :P Imie: Kashoni Elf elita ^^ |
Dobrze wykonane 10/10
p.s: dasz mnie do swego fake'a? Nick:Sarix Elf Książe |
Pierwsze skojarzenie, tajemne sanktuarium.
Ładnie, krótkie ale zawsze jest. Mootywacja. |
Me want more xD
Możesz mi dać elite elfów xD Nick: Shalaan |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35. |