![]() |
Cytuj:
Gesior mozesz nam naskoczyc (mam vipa ale nie bawi mnie hackowanie) |
Cytuj:
|
Zastanawia mnie jedna rzecz, otóż jak oni do jasnej cholery przemycają tego keylogga do naszego kompa. Podłączają go do filmiku w rec, zdjęcia, filmu wmv ? Sądzie że jest to nie możliwe. Może jakaś stronka. Tyle hlvl się na to nabrało...raczej nie ściągnęli i nie odpalili filmu typu "mdw hacked", albo wchodzili w stronki z free paccem.
|
@Nodi
Moze i dobrze myslisz... moze i ten 'skrypt' co robiles i jest dobry ale skoro mowisz ze jest to w pliku .bat to mnie juz przeraza... (chcąc udowodnić moją teze!) Cytuj:
|
Cały ten sztynk z syfami w dziale z filmami bo nie ma sensownych reguł co do nowych użytkowników. Ustawić możliwość pisania jednego posta na dzień, żeby wkleić link trza mieć ze 20 postów, to się trochę uspokoją dzieciaki neo ^^. Oczywiście można jeszcze bardziej zmyślne wymogi poustawiać. Zresztą moderatorzy i admini forum, sami już powinni poustawiać takie albo wyższe wymagania, chyba że każdy nowy dzień z kilkunastoma raportami i kilkoma tematami do usunięcia sprawia im niebywałą frajdę ^^
|
Cytuj:
Po drugie nienawidzę hakerów Po trzecie co ci do głowy przyszło... :/ |
Cytuj:
@down [WIKI]Pits of Inferno Quest[/WIKI] plax |
Owntibia... 1 film o i proszę co znalazłem ^^ może to tylko to było z otsa ale nie wiem nie często hacki oglądam :P
http://img463.imageshack.us/img463/3958/hahahrf4.jpg |
@UP
Mylisz się.Runki do zdobycia z PoI questa :} Co do OwnTibia.To Ci "hackerzy" bazują tylko na naiwności,nierozwadze i głupocie ludzi... |
Cytuj:
Lamed by haxZproxX ps. proponuje zeby podpisywali sie wlasnie Lamed zamiast hacked ;( |
Ja uważam iż nazywanie tych dzieci hackerami to trochę obraza dla tego słowa.
|
Mamo! Mamo! Jestem hakerem!
|
Cytuj:
@Ten spamer do owntibii... Proste, max 10 passów z jednego ip... I będzie po krzyku... Albo 20 w/e Aaaaaa, i passy muszą mieć cyferke ;) |
albo logowac sie przy użyciu klawiatury ekranowej,wtedy na 100% nikt Cie nie shakuje bo literki i cyferki nie sa wysylane w postaci kodu ASCII tylk owidziane jako klikniecie xD
Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym nigdy nie możesz powiedzieć, że na 100% nikt cię nie zhackuje. Zawsze jest jakiś sposób na ominięcie zabezpieczeń... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Takie jedno pytanko jak oni im to wysyłają, że takie 150~lvle się nabierają, przecież nawet 20 lvl (myślący) się nie nabierze na teksty "Free tibiabot ng!download!",
|
@up
Wystarczy, że taki dzieciaczek ma twoje gg oraz ma o tobie trochę informacji to już wiele może osiągnąć, np. takim głupim podszywaniem się pod inną osobę, którą znamy w rl. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55. |