Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   231 ed deded (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131620)

Kadafi 30-05-2007 22:21

nie czaje koleś specjalnie nagrywał filmik bo przewidział że padnie...?

@up
też myślę że hacked bo nikt normalny nie nagywałby filmiku z przewidzeniem że padnie

Master Dawidoos 30-05-2007 22:23

Nie, to nie był hack, on się poprostu nie spodziewał ze Ci ludzie zaczną go atakować (goście byli z UV, neutralnej gildi).

Vionia 30-05-2007 22:24

Prawdopodobnie dał sie zabić specjalnie aby wypowiedzieć wojnę lub coś w tym stylu jakby chciał to by nie padł mia ssy dużo mf. Heh.

Tensz-in 30-05-2007 22:28

Dal sie im zabic, bo ten ~200 ms to byl jego kumpel jakis tam i jak widac zostal przez niego wychujany, wiec jak sam mowil ten kolo na filmie jak padal " No dawaj, zabijcie mnie" i takie tam, mial nadzieje ze go nie zabija, uhy pewnie mial, chcial pewnie zobaczyc czy koledzy go zabija, potem ewentualnie wojna :P... i skonczcie ta gadke o jego pvp gdyby ten koles to czytal to by sie zlał ze smiechu chyba. PL !11??//111one

Onkad 30-05-2007 22:58

Heh jak to powiedzieć... Master Fusion wbił mu sztylet w plecy chociaż
on nie jest lepszy z tym swoim PA.

Appi 30-05-2007 23:10

Kiedys 200+ nie padali tak czesto, a teraz prawie na codzien... Namnozylo sie ich. A co do filmiku, to ladnie ladnie.

Pan Kracy 30-05-2007 23:46

złożył sie bo chciał sprawdzić czy go zabiją zrobili go w h*ja i go zaj**ali lipa nie :D a co teraz będzie wojna na hibernie?? ciekawe czy sero wbije ten 300 :D jako pierwszy na pvp :P

BuUrY 31-05-2007 00:17

Gościu myślał że jest fajny ;D ale coś jemu nie wyszło
PA masakryczny

Noldus 31-05-2007 00:50

.

Zapewne gość był pod wpływem sródków odurzających :D:D , albo mu kaftan zdjeli xD n/c..:baby:

Snagoth 31-05-2007 09:11

zaden hack ani wbicie sztyleta w plecy...typek poszedl zrobic PA.. bil tego najta without reason to przyszli jego kumple i bronili tamtego bo on nie sluchal ich zeby przestal itd... myslal ze nie padnie a tu psikus i bardzo dobrze ;] co ro uhow to mial uhy... widac to na filmie, na statku otwieral bp.. szybko zwincie kazdy bp ktory on otwiera to zobaczycie ze ma uhy :)

Cashtan 31-05-2007 10:23

On wszedl do gildi z sero dopiero po tym jak go zabili wiec nie peplajcie se "mysli ze z sero w gildi to all moze" -.- Jego gildia sie rozpadla i powstala nowa Master Fusiona xD ot cala historia xD

Krzemyk 31-05-2007 10:46

Koleś zlamił zdeka xDD
Uhy miał,mf miał to mógł uciekać ,ale widocznie sam chciał paść ;s

Miku 31-05-2007 11:47

załamałem sie czytajac te wasze wywody dlaczego padl. moze ze 3 osoby podaly normalne powody - typu: to byli koledzy i nie wierzyl, ze go zabija.
nie gram tam i nie mam pewnosci, ale na filmiku napisal do tego 136 najta, ze botuje i dlatego zaczal go bic. ktos z hiberny moze sie wypowiedziec?

Borysek 31-05-2007 12:23

dobre dobre to byl jakis nieudanego pa haha B)

Estrellion 31-05-2007 13:12

to wyglodalo jack hack 0.o ale z drugiej strony ....

Qu'ink 31-05-2007 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miku (Post 1458472)
załamałem sie czytajac te wasze wywody dlaczego padl. moze ze 3 osoby podaly normalne powody - typu: to byli koledzy i nie wierzyl, ze go zabija.
nie gram tam i nie mam pewnosci, ale na filmiku napisal do tego 136 najta, ze botuje i dlatego zaczal go bic. ktos z hiberny moze sie wypowiedziec?

Na filmie dobrze widac ze ten ek mial włączonego cavehunta, w trakcie ucieczki jaki kolwiek monster zadal mu hita odrazu bot wlaczal follow na monstera.

Jagge 31-05-2007 16:12

...

Nie mogę patrzyć co wy tu piszecie...X( Haki, środki odurzające. Obejrzyjcie film dokładnie. Aaron (230 ed) próbował wygonić Ertyrosa (130 ek). On zawołał Fusiona i ekipe. Aaron sam powiedział że sie nie będzie uhać. Wybrał śmierć... sądzę że to było jedyne dobre wyjście.

btw. Wszyscy byli ze sobą w gildii.:(

Nie padł jak noob padł z honorem.

Talib 31-05-2007 20:27

@up
Jak Ty to nazywasz walka i smierc z honorem to troche zabawny jestes :D

Nie znam sytuacji na Hibernie ale wydaje mi sie ,ze to byl hack.. Nie wierze ,ze normalny owner tak po prostu by padl.. Jeszcze proba solnecia tego ek to tez zenada. Przeciez to niemozliwe, zeby go solnal, chyba ,ze ten ek mialby kicka czy laga.. W kazdym razie po obejrzeniu filmiku najpierw zaczalem sie glosno smiac ,pozniej mnie *****ca wziela, ze tak zwastowal kase/czas i pewnie nerwy :P.. A btw, jesli to nie jest hack, to kolesiowi gratuluje pvp i generalnie inteligencji.. Żal.Br :((

~Peace~

Tristo 31-05-2007 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Robert Lublin (Post 1457980)
Hahaha kozacki film nareszcie ktoś zabił kozaka który myślał ze jest najlepszy który robił PA jak widać na filmie i jeszcze chciał sie bić z 5 haha... :P

niezbyt kumam skrot PA"- bedzie ktos tak mily i mi go wyjasni?

@DOWN
thx;]

milan233 31-05-2007 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tristo (Post 1459177)
niezbyt kumam skrot PA"- bedzie ktos tak mily i mi go wyjasni?

PA = Power Abusing

Czyli NADMIERNE wykorzystywanie swojej "siły" czy też pozycji na serverze.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15.