![]() |
Wszyscy jestescie Noooooooooooobami !!!
Wszyscy jesteście nooooooobami !!!!!!!!!Te forum jest po to aby dawać na nie niezłe zdjątka !! a te akurat były fajne !! A zresztą mało jest ratów ?? I pomyślcie kto wyrabia opinie , że polacy to nooby X(
|
re up: np. ty bo po 1 Zakładasz temat w ktorym prosisz o itemy
po 2 chcialo by ci sie po rata leść ? |
Cytuj:
:kon: :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: które doprowadzały by takich jak ty :cyclops: do kata :kat:, który z radością spełniłby swą powinność wzglendem wszystkich graczy tibii :mag: :wiking: :lucznik: :miecz: :kilof: I nikt nie powinien po tobie płakać X-> ;( X<- Jesteś tylko wrzodem, który irytuje innych i utrudnia im życie bo zamiast w spokoju sobie trenować to muszą dać jakiemuś frajerowi nauczkę tracąc tylko czas bo w tym topicu widać, że niczego się nie nauczyłeś. Pamiętaj, że w Tibii też są jakieś zasady, które albo przestrzegasz albo jesteś wyrzutkiem. To było skierowane do tych, którzy popierają takie akcje jak na zdjęciach z pierwszego posta. |
Cytuj:
Straszne takie przerywanie na minutę treningu, ale to sprawa tego jak kto to odbiera, na przykład ja na miejscu tego kto rata stracił miałbym świetną frajdę z zabicia winowajcy. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czy wam jest miło jak przedstawicie się jako Polak to ludzie wyzywają was od noobów, uciekają? Mi nie, i chyba wam też. Więc po co robicie takie głupie rzeczy? Jak dla mnie zdjęcia kiczowate.. zaczepiscie ktos mnie atakuje !! Zrobie Screena!! YAY!! a pomysł z ratami? Uh.. Ja już nie gram.. pewnie większość odbierze mnie przez tego posta za "żelazną dziewicę", ale co mi tam.. forum jest po to aby wyrażać swoje poglądy!! Więc dodaję swój
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41. |