Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Najmniej lubiane potwory. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1320)

Wietnam 09-11-2003 14:35

lol

ja najbardziej boje sie psow majom w sobie najlepsze zeczy leatjer legsy i bootsy leather armory i leather helmety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! som to naj lepsze potwory ale narazie trenuje na demonach w przygotowaniach sie do walki z dogiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a najbardziej nie lubie zabijac:gs, demonow, behemotow i warlockow no i bk som to najslabsze potwory a ja mam na sobie korde magic plate armor magic long sword golden helmet BoHy great shield i aol :(:(:( (tragedia) ;(

a tak seryjnie to nie lubie zabijac:mino magow i pewnie orcow shamanow chociaz jeszcze nie spotkalem mino archerow chociaz zawsze ich rozwalam i dwarwof soliderow i tych co strzelajom ....

kvi 11-11-2003 21:19

ja najbardziej nielubie slimoof jush 2razy odneich ginelem ( jak sie sklonuja i zablokuja cie to ciskaja...) :rolleyes:

Oura 11-11-2003 21:30

Według mnie na miano najbardziej wkurzającego stwora zasługuje FIRE ELEMENTAL
Wali z tego ognia jak...
Dodałabym jeszcze ewentualnie Demon Skeletona . Shielding ma za wyskoki ;D

Lord Jack 12-11-2003 16:37

Ja najbardziej nie lubie zabijać Slimów.
Po:
1) Nic z nich nie wypada.
2) Rozmnażają się.
3) Czasami zadają dużo obrażeń.
4) Ogólnie są niemiłe.

Voleyball 12-11-2003 21:07

Poison spaider

Głupie trujące pająki są wkurzające niby takie słabe a ta trucizna jest poj...walona :rolleyes:

Voleyball 12-11-2003 21:15

Poison spaider

pająki trujące są głupie niby łatwe ale te trucizny są poj...walone X(

kasza86 15-11-2003 09:42

lol

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Pikol
Lefty ma racje! Kto w calej polskiej tibii lazi na demony czy warlocki!!!! A jezeli juz ktos chodzi to na +90lvl!!
na demony chodzi moze niewielu polakow ale ja sam znam z 10 osob a sam nie chodze bo mnie nie stac

sevajin 15-11-2003 10:36

najbardziej to ja nie lubie zerkow bardzo czesto mnie zabijaja

eerion 15-11-2003 10:42

JA najmniej lubie potwora zwanego popularnie PK. Jest to potężny potwór którego niełatwo zabić. A do najmniej lubianych w rooku zalicz się traperów ;( Już wielu ludzi tak padło....

waR-MaGe 15-11-2003 11:53

najgorsze sa mino magi :) fajnie wala z czarow lecz czasem trafiam tak ze nic nie robia tylko ida na mnie ( ja palkiem uciekam ) :)

Ropson 15-11-2003 12:57

E Tam

Ja lubie wszystko co daje xp, napewno nie pujde na cos silne go z malym lvl, smigajonc se tak powilo z czasem polubisz wszystkie :D

zeus 15-11-2003 13:16

Waspy to takie małe szwędające się coś pod nogami i jeszcze truje. HXXXXXXa jedne. X(

Fakeus 15-11-2003 17:44

he

ja nie cierpie ghoulów ra mnie dwa otoczyły z kościotrupami a ja poszłem bez zbroji noi amen.

BYŁEM MARTWYYYYYYYYYYYYYY..
NAPRAWDE!

prunt 15-11-2003 20:20

Ja sie dopisuje do tych slimow, tylko sie mozna zmeczyc klikajac na takim, a loota zadnego. Poza tym raz mi sie jeden taki "rozgazil" na spocie i nie moglem wyjsc przez pare minut. A caly czas nowe podchodzily i balem sie ze nastepny tez zginie na spocie...

Emiel regis 30-11-2003 16:32

ja nie cierpie demon skeletonow- mam do nich uraz po tym jak 3 razy zdobywalem 15 lev ... ale uraz pozostal

Skrzat Master 30-11-2003 21:39

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Voleyball
pająki trujące są głupie niby łatwe ale te trucizny są poj...walone X(
no nie no..... Ja tam rozwalam poisony bezproblemowo ze mi nawet 1 HP nie odejma.

Ja sam nienawidze Waspów poniewaz sa bardzo szybkie i niezle zatruwaja.

Herbaciarka 07-12-2003 09:53

Nienawidze

Nienawidze poisonów. Po prostu nienawidze. tylko spada
1
1
1
1
1
1
1
a jak ktos zostaje czerwony po trudnej walce (np ze spearmanem na rooku) i spotyka waspa albo poison spidera to przeciez mozna cholery dostać....

Xavier 07-12-2003 10:17

Dla mnie największą zmorę stanowią stalkery. Jak wiadomo gram paladynką, a takiego stalkera nie widać za często. Łupie straszliwie w przedziale 30 - 120 i chodzi w grupkach po 3. Najgorsze, że trzeba mieć runy powierzchniowe (gfb albo fb) żeby je ujawnić. Na drugim miejscu plasują się mumie.

A wszystkie stworki wymienione w temacie to w zasadzie miłe stworzonka.

Linek 26-12-2003 19:17

Ja nie lubię skorpionów (już specjalnie na ich okazję kupiłem sobie exanę pox moim Pfk)
Nie lubię też zerka (przynajmniej na razie-potem na wyższym lvlu się zobaczy)
Głupie są też fire elementale (jak mnie jeden na Foldzie walnął to nie wiedziałem gdzie spier....ć)No i huntery na niskim hp.I to jeszcze po updacie.

Androj 27-12-2003 13:25

Ja tam lubię wszystkie potworki wymienione w temacie, szczególnie mino archery, bo dają dużo boltów. Ale potwory, których najbardziej nienawidzę, to oczywiście LAGI X( Dzisiaj mnie kicknęło na warriorach i dead...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:51.