![]() |
lol
ja najbardziej boje sie psow majom w sobie najlepsze zeczy leatjer legsy i bootsy leather armory i leather helmety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! som to naj lepsze potwory ale narazie trenuje na demonach w przygotowaniach sie do walki z dogiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a najbardziej nie lubie zabijac:gs, demonow, behemotow i warlockow no i bk som to najslabsze potwory a ja mam na sobie korde magic plate armor magic long sword golden helmet BoHy great shield i aol :(:(:( (tragedia) ;( a tak seryjnie to nie lubie zabijac:mino magow i pewnie orcow shamanow chociaz jeszcze nie spotkalem mino archerow chociaz zawsze ich rozwalam i dwarwof soliderow i tych co strzelajom .... |
ja najbardziej nielubie slimoof jush 2razy odneich ginelem ( jak sie sklonuja i zablokuja cie to ciskaja...) :rolleyes:
|
Według mnie na miano najbardziej wkurzającego stwora zasługuje FIRE ELEMENTAL
Wali z tego ognia jak... Dodałabym jeszcze ewentualnie Demon Skeletona . Shielding ma za wyskoki ;D |
Ja najbardziej nie lubie zabijać Slimów.
Po: 1) Nic z nich nie wypada. 2) Rozmnażają się. 3) Czasami zadają dużo obrażeń. 4) Ogólnie są niemiłe. |
Poison spaider
Głupie trujące pająki są wkurzające niby takie słabe a ta trucizna jest poj...walona :rolleyes:
|
Poison spaider
pająki trujące są głupie niby łatwe ale te trucizny są poj...walone X(
|
lol
Cytuj:
|
najbardziej to ja nie lubie zerkow bardzo czesto mnie zabijaja
|
JA najmniej lubie potwora zwanego popularnie PK. Jest to potężny potwór którego niełatwo zabić. A do najmniej lubianych w rooku zalicz się traperów ;( Już wielu ludzi tak padło....
|
najgorsze sa mino magi :) fajnie wala z czarow lecz czasem trafiam tak ze nic nie robia tylko ida na mnie ( ja palkiem uciekam ) :)
|
E Tam
Ja lubie wszystko co daje xp, napewno nie pujde na cos silne go z malym lvl, smigajonc se tak powilo z czasem polubisz wszystkie :D
|
Waspy to takie małe szwędające się coś pod nogami i jeszcze truje. HXXXXXXa jedne. X(
|
he
ja nie cierpie ghoulów ra mnie dwa otoczyły z kościotrupami a ja poszłem bez zbroji noi amen.
BYŁEM MARTWYYYYYYYYYYYYYY.. NAPRAWDE! |
Ja sie dopisuje do tych slimow, tylko sie mozna zmeczyc klikajac na takim, a loota zadnego. Poza tym raz mi sie jeden taki "rozgazil" na spocie i nie moglem wyjsc przez pare minut. A caly czas nowe podchodzily i balem sie ze nastepny tez zginie na spocie...
|
ja nie cierpie demon skeletonow- mam do nich uraz po tym jak 3 razy zdobywalem 15 lev ... ale uraz pozostal
|
Cytuj:
Ja sam nienawidze Waspów poniewaz sa bardzo szybkie i niezle zatruwaja. |
Nienawidze
Nienawidze poisonów. Po prostu nienawidze. tylko spada
1 1 1 1 1 1 1 a jak ktos zostaje czerwony po trudnej walce (np ze spearmanem na rooku) i spotyka waspa albo poison spidera to przeciez mozna cholery dostać.... |
Dla mnie największą zmorę stanowią stalkery. Jak wiadomo gram paladynką, a takiego stalkera nie widać za często. Łupie straszliwie w przedziale 30 - 120 i chodzi w grupkach po 3. Najgorsze, że trzeba mieć runy powierzchniowe (gfb albo fb) żeby je ujawnić. Na drugim miejscu plasują się mumie.
A wszystkie stworki wymienione w temacie to w zasadzie miłe stworzonka. |
Ja nie lubię skorpionów (już specjalnie na ich okazję kupiłem sobie exanę pox moim Pfk)
Nie lubię też zerka (przynajmniej na razie-potem na wyższym lvlu się zobaczy) Głupie są też fire elementale (jak mnie jeden na Foldzie walnął to nie wiedziałem gdzie spier....ć)No i huntery na niskim hp.I to jeszcze po updacie. |
Ja tam lubię wszystkie potworki wymienione w temacie, szczególnie mino archery, bo dają dużo boltów. Ale potwory, których najbardziej nienawidzę, to oczywiście LAGI X( Dzisiaj mnie kicknęło na warriorach i dead...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:51. |