![]() |
Czyli jak dobrze policzyłem , będzie 7 nowych wysp ; _).
|
Jest tu trochę literówek, ale ogólnie fajne :D Nie mogę się doczekać ^^
|
bardzo ładne :) podoba mi sie ten up'date ale where is cos for knight or pall ? -.-
;p |
A kto wam wogole powiedzial ze cipy zamierzają coś zmieniac w tym update z profesjami :P bo narazie tot ylko na forum o tym mowimy :P
|
@Krzysiekkrzysiek
Nikt, ale to sa chyba najbardziej oczekiwane zmiany. Oczywiscie troszke terenu tez sie przyda :) |
no wieeem :P I powinni miec na uwadze opinie graczy bo to w koncu dzieki nam zarabiają :P
|
co do terminu, byłoby nieźle jak update nastąpiłby na przełomie czerwca/lipca. moim zdaniem te lodowe wyspy są zbyt przebajerowane, za dużo ich. wolałbym konkretne 3-4 wyspy, a nie 6-7. i oczywiście liczymy (mówię w imieniu grona k/ek) zbalansowania profesji z wiadomych powodów.
|
Mam nadzieje ze bedzie cos ciekawego dla knighta bo do konca zycia moze siedziec na "rzufjah"
|
raczej będą najazdy barbażyńców na Svargrond
napisali że barbażyńcy będą próbować przejąć miasto ;) mi się podobają nowe tereny =] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie ma tez ich co besztać bo nie rozumieją połowy słów .. no chyba że besztasz na ich poziomie np 'koorfa' etc. :] Co do tłumaczenia to... no kawał dobrej roboty :D co wiąże się z pewnymi literówkami ale lepsze to niż nic :) Trochę mnie zaskoczyło że expowiska z (lub wokół :o) barbarzyńcami będą w randze low-med level :confused: , a co za tym idzie to najazdy mogą być trochu za łatwe... i tak starcza że najazdy na LB są 'kasowane' zwykłymi GFB. |
widze ze wyspy przypadly im do gustu skoro zrobili podobnie jak z lb ale pewnie znowu beda questy na odblokowanie czesci wysepek...
|
Questy na odblokowanie jakiś częśći wysp to nie dobry pomysł :(
Lepiej żeby dali wiencej questów na itemy itd. |
Cytuj:
bardzo ciekawe , tylko że nikt trzeźwy by tego nie czytał takie rzeczy maja być krótkie i dużo wyjaśniać bo co mnie obchodzi ze foczki maja 2 m szerokości |
Bardzo dużo powiedzone...
|
Cytuj:
|
Fajnie i tyle :p
Ale tak naprawdę kawał dobrej roboty 8o (666znakuf) |
Hehe! Foczki beda nawet ^^ Ale ładne..aż chce sie je poglaskac co? :D Fajnie opisane wszystko :] To bedzie wg. mnie jeden z lepszych updatów od kiedy gram w tibie (bedzie juz prawie 4 lata :|)
|
Cytuj:
zgadzam sie ... a nie pod fotkami foczek sie maskują X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |