![]() |
Cytuj:
Topic@ BUHAHAHA! To jest świetne i ukazuje prawdę! Nie no, jak ty coś wymyślisz... 10\10 |
To po prostu piękne ...
|
To jedziem.
@Darkss Dlaczego Kazo? Trudno dostępne i ogólnie mi podpasowało :) @Kogucik Baa, to nie takie proste... to naprawdę trzeba cierpliwości, żeby to wszystko posklejać... Trzeba dużej wiedzy. W podziemiach trzeba wszystko przyciemniać (przypalać) odpowiednio w Gimpie. Baa... Podeślę Ci potem na pm siatki do itemków i postaci... Zresztą mógłbym o tym zrobić poradnik... @Shuki 111!!! Przecież to miał być dramat!111 A no tak, przecież tam nooby są czyli na pewno będzie śmiesznie :) Niech będzie, że to komediodramat (Gump rox). @Ghand Dodawać? No nie trzeba, ale można... dodaj obrazki, literki i ilość drzew to Ci wyjdzie liczba, która jest przepowiednią powrotu mroku na ziemię... @Turok Pewnie masz rację z tą czcionką. Zresztą sam chat zrobiłem, żeby można było zrobić ten żart z trade. @Acebb Biedna pierwsza ofiara... Ale zauważ, że przeżyłeś!111 @Lagon Baa, a ja muszę mówić? Ale ostrzegałem Cię, żebyś nie podważał mojej nieomylności!111 Buahahaekhu ekhu khyyy... ehe? @Linkater Niech zgadnę, wiedziałeś o tym jak tylko zobaczyłeś autora. @reszta Thx za pozytywne komentarze. A i komentować Lord of Darkness II: Parodia Mroku bo cosik mało komentów po ostatniej części :]. Hmm... mam jeszcze jeden genialny pomysł, ale raczej go po updacie zacznę robić, bo wiem, że do niego nie zdążę a nie chce nieaktualnych fake'ów robić. @down Nie będzie następnej części. To taka krótka opowieść... Baa, tego by brakowało, żeby mi tutaj prosili o następną część... |
Po tytule nie nastawiałem się na coś cudnego, jednak pomyliłem się. Cudo, perełka fake'owa ostatnich tygodni. Długi(TAK! BEZ PROLOGU!), śmieszny(gadki noobów wydają się prawdziwe), z świetną fabułą(wśród kolejnych 'fajnych mrocznych fake'ów o walce dobra ze złem' strzał w dziesiątkę)... Co tu dużo mówić, oglądałem z bananem na gębie.
Minusy są, choć na tle plusów zanikają... Cóż, to niedopasowanie oświetlenia(screeny z Tibii, gdzie często mają inne oświetlenie niż typowe postaci ze sprite'ów) oraz lizusostwo(...). Mała uwaga: nie rób następnej części, to zepsuje czar fake'a. |
Cytuj:
|
Z tego Fake'a wiadomo, że nooby to grupa zorganizowana 8o A tak to Fake genialny:D
|
@KalasantyX
tak tak przerzylem ale zamieniony w nooba =[ no ale przynajmniej zachowalem eq xD i pacca oraz z serwera sie nie wynioslem :P @topic mhuahau zrob podobny fake po uptade :D |
Czemu go skonczyles zrob jeszcze : P super fake 10/10
|
Mi się jakoś nie podoba ;(
Może jakby był krótszy czy jakoś...ale dobra 8/10 wystawię Ci, bo jednak jest fajny :) Co do tego że mi się nie podoba, to po prostu nie lubię takich fejków...może kiedyś mi się bardziej spodobają. |
Może nie jest oryginalny, może nie ma jakichś super efektów, Ale jest zsrobiony tak, że chce się go czytać :D
10/10 - Oprócz The Village dawno takiej oceny nie wystawiłem =P |
Fajny fake :D:D i ja w nim bylem :D naprawde cudo :D 10/10 :D a moze zrob TSK: 222 Powach :D:D:D
|
Hehehehee ze smiechu padam :P Bardzo realistyczny fake przedstawiajacy swiat naszej kochanej tibii bez efektow i to starczy ^^. Naprawde duzo humoru np. jak Rayze zjadly dwarfy lub to jak tamci 2 sie wylogowali :P.Koncowka mnie rozwalila na maxa :). Mam nadzieje ze zobacze wiecej takich fake z twojej strony :P.
|
@KalasantyX
jezeli bedziesz robil 2 taki fake to sie zglaszam :P |
Miszczostwo i tye :D Pikny fejk ^^
11/10 |
hmmm... coś mi to przypomina (zapewne czasy, kiedy jeszcze grałem w tibie ;p)
miałem dziwne skojarzenie kiedy Acebowi się zmienił nick na Noob - Czyżby przeszedł na Ciemną Stronę Mocy? <Zgroza> combo za 800 i pisanie na trade rox piękne wykonanie 100/100 |
no brawo 10/10 czemu nie bedze kolejnych częsci??i za krutkie to nie wygląda fake
i dlaczego jako bitwe o kazo?? a nie o carlin?? :P |
@up:
Bo o Carlin jest za dużo fake'ów. @topic: Przepiękne... Tak jak ktoś powiedział minusy też są, ale chowają sie za plusami. 10/10. |
Podziwiam Cię, że na raz dałeś tyle obrazków. No ale bardzo ciekawa historia o Noobach ;]
No i mam nadzieję, że szybko wyjdą nowe Fake takie jak te w Twoim wykonaniu. |
;]
10/10 ;] rob more :p
|
gz fake. 10/10. zastanawia mnie tylko tytul, dlaczego TSK: 111 powah? :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29. |