![]() |
Cytuj:
|
Może to fake? Po wyłączeniu filmu może mu all oddał, nie sugerujcie się tym, też mogę nakręcić z kumplem jak mu kradnę mpa, dh, itp...
Pozdro |
najs akcja xD gratz x)
|
To ja będę kolejnym który zbluzga..
Jak można coś takiego zrobić -.- Ja jak bym takiego dorwał to kamień na łeb na golasa w pokrzywy i do wody. N/c! @ Okrutny Pitevo Nie to nie jest fake. Lucker rzeczywiście został okradziony przez kolesia z jego gildii -.- |
Hmmm jak dla mnie coś niefajnego
|
Hmm to fake !! fakt moj dorobek to
Cytuj:
|
To było podłe xD B)
|
Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować zasad moralnych wszystkim tym którym sie to podobało
Moja kochana mamo dziękuję Ci bardzo że wychowałaś mnie w poszanowaniu uczciwości I nie mam wątpliwości, że gdybym znów miał wspomóc kogoś z gildii z robiłbym to bez wahania Życzę wszystkim miłego dnia, i tym co się brzydzą złodziejstwem i złodziejom takoż samo |
www.polacy.thiefy.nooby.sux.n/c.zal.pl
Przez takich jak ty, Brazylijczycy mówią, że Polacy to nooby. Jeszcze bardziej nie znoszę żerowania na niewiedzy newbie. Jeżeli czerpiesz zyski z nabierania 10lvli, to głupim psem i niewychowaną szmatą dla mnie jesteś. Ja poprostu nie mam słów, aby określić noobowstwo Polaków. To jest żałosne. Prawie nigdy żaden Polak mi nie pomógł. To głównie BR musiałem prosić się o pomoc. Wstyd mi za ojczyznę. BR - OK PL - NOOB, THIEF, SPAMER, Rozwydrzony bachor, który uważa, że na NoN-PvP jest bezkarny i wszystko mu wolno. Dobra lece powyzywać trochę polaczków proszących o fri itamzy. Cya |
równie dobrze mogła zaraz oddać itemki jak tylko taki filmik wyłończyła... nigdy prawdy nie poznasz :]
|
Dziecko Tibi hahah podniecasz sie itemkami i kasą. Wogóle pewnie masz zryty ryj w RL i dlatego cały czas grasz w ten shit. HAha najelpsze jest to jak mówiłaś , że ci sie łapy trzesą hahaha , o kuqrwa dziecko jak ty sie stresujesz :D Nie wyobrazam sobie laski siedziacej przed kompem i grającej w tibie + te trzęsace łapy ; p uhHUAUHAUH:baby:
Btw. Tibia siee bye bye maniacy B) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pozatym czy jakiś sens ma przyjaźń tibijska?-.^ Jedni wolą być biedni, ale uczciwi, a inni kombinują jak tu się wzbogacić kosztem innych<patrz polityka>. Wniosek? Nigdy nikomu nie ufaj. @down Cytuj:
Gie zet może byc? |
Kawał mendy i tyle. Smieszne sa debile co pisza 'gz', rzeczywiscie wymagalo to nieprzecietnych umiejetnosci zeby udawac czyjegos qmpla a potem go ojebac.
|
Ale hamówa...
Biedny Lucker :( |
Cytuj:
Pzdr. |
fajna scenka lol2
|
Kwał .uja! Kumplowi nigdybym tak nie zrobil. Niewazne czy z neta czy rl...
|
Ehh.. zal.pl
@up Dokladnie zadnemu kumplowi bym tak nie zrobil.. No chyba ze mnie wq....a na rlu to co innego ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:25. |