Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Thief Astera 320k, mms, dsm, rh (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132175)

Ad3k 03-06-2007 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HoP (Post 1463878)
Pozdrawiam, koncze bo niechce mi sie juz pisac :>

Miales juz konczyc. Zegnamy Pana :*

Okrutny Pitevo 03-06-2007 19:44

Może to fake? Po wyłączeniu filmu może mu all oddał, nie sugerujcie się tym, też mogę nakręcić z kumplem jak mu kradnę mpa, dh, itp...

Pozdro

Fonevv 03-06-2007 20:11

najs akcja xD gratz x)

Milten Magician 03-06-2007 20:15

To ja będę kolejnym który zbluzga..

Jak można coś takiego zrobić -.-
Ja jak bym takiego dorwał to kamień na łeb na golasa w pokrzywy i do wody.

N/c!
@ Okrutny Pitevo

Nie to nie jest fake. Lucker rzeczywiście został okradziony przez kolesia z jego gildii -.-

Luppy 03-06-2007 20:34

Hmmm jak dla mnie coś niefajnego

Lucker 03-06-2007 23:38

Hmm to fake !! fakt moj dorobek to
Cytuj:

22:30 You see 2 crystal coins. It weighs 0.20 oz.
teraz to juz nie mam watpliwosci ze to laruka a nie haker bo niby po hacku miala tylko c shield c helmet q rod i p arma od Zebry i Mikana... a jak widac w depo wszystko na miejscu jest... THX !!!

Aspetina 04-06-2007 00:08

To było podłe xD B)

SquintZebra 05-06-2007 08:15

Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować zasad moralnych wszystkim tym którym sie to podobało
Moja kochana mamo dziękuję Ci bardzo że wychowałaś mnie w poszanowaniu uczciwości
I nie mam wątpliwości, że gdybym znów miał wspomóc kogoś z gildii z robiłbym to bez wahania
Życzę wszystkim miłego dnia, i tym co się brzydzą złodziejstwem i złodziejom takoż samo

Xeremon 05-06-2007 08:39

www.polacy.thiefy.nooby.sux.n/c.zal.pl

Przez takich jak ty, Brazylijczycy mówią, że Polacy to nooby. Jeszcze bardziej nie znoszę żerowania na niewiedzy newbie. Jeżeli czerpiesz zyski z nabierania 10lvli, to głupim psem i niewychowaną szmatą dla mnie jesteś. Ja poprostu nie mam słów, aby określić noobowstwo Polaków. To jest żałosne. Prawie nigdy żaden Polak mi nie pomógł. To głównie BR musiałem prosić się o pomoc. Wstyd mi za ojczyznę.

BR - OK
PL - NOOB, THIEF, SPAMER, Rozwydrzony bachor, który uważa, że na NoN-PvP jest bezkarny i wszystko mu wolno.

Dobra lece powyzywać trochę polaczków proszących o fri itamzy. Cya

Swietoszekk 05-06-2007 16:16

równie dobrze mogła zaraz oddać itemki jak tylko taki filmik wyłończyła... nigdy prawdy nie poznasz :]

Blanter 05-06-2007 18:05

Dziecko Tibi hahah podniecasz sie itemkami i kasą. Wogóle pewnie masz zryty ryj w RL i dlatego cały czas grasz w ten shit. HAha najelpsze jest to jak mówiłaś , że ci sie łapy trzesą hahaha , o kuqrwa dziecko jak ty sie stresujesz :D Nie wyobrazam sobie laski siedziacej przed kompem i grającej w tibie + te trzęsace łapy ; p uhHUAUHAUH:baby:

Btw. Tibia siee bye bye maniacy B)

Cedric 05-06-2007 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeremon (Post 1466262)
www.polacy.thiefy.nooby.sux.n/c.zal.pl

Przez takich jak ty, Brazylijczycy mówią, że Polacy to nooby. Jeszcze bardziej nie znoszę żerowania na niewiedzy newbie. Jeżeli czerpiesz zyski z nabierania 10lvli, to głupim psem i niewychowaną szmatą dla mnie jesteś.

10lvl to to nie był.

Cytuj:

Ja poprostu nie mam słów, aby określić noobowstwo Polaków. To jest żałosne. Prawie nigdy żaden Polak mi nie pomógł. To głównie BR musiałem prosić się o pomoc. Wstyd mi za ojczyznę.
W dzisiejszych czasach nie widzę problemu z emigracją. Droga wolna. Niech cie jakiś br przygarnie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bLANTER
Dziecko Tibi hahah podniecasz sie itemkami i kasą. Wogóle pewnie masz zryty ryj w RL i dlatego cały czas grasz w ten shit. HAha najelpsze jest to jak mówiłaś , że ci sie łapy trzesą hahaha , o kuqrwa dziecko jak ty sie stresujesz Nie wyobrazam sobie laski siedziacej przed kompem i grającej w tibie + te trzęsace łapy ; p uhHUAUHAUH

Czy tobie nigdy nie trzęsły się łapy jak zapieralałes po mapie z 10lvl i cie peka gonił? Nie no gz.

Pozatym czy jakiś sens ma przyjaźń tibijska?-.^
Jedni wolą być biedni, ale uczciwi, a inni kombinują jak tu się wzbogacić kosztem innych<patrz polityka>.

Wniosek?
Nigdy nikomu nie ufaj.

@down
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hestrial
Kawał mendy i tyle. Smieszne sa debile co pisza 'gz', rzeczywiscie wymagalo to nieprzecietnych umiejetnosci zeby udawac czyjegos qmpla a potem go ojebac.

Gie zet może byc?

Hestrial 05-06-2007 20:22

Kawał mendy i tyle. Smieszne sa debile co pisza 'gz', rzeczywiscie wymagalo to nieprzecietnych umiejetnosci zeby udawac czyjegos qmpla a potem go ojebac.

Drzamich 06-06-2007 10:17

Ale hamówa...
Biedny Lucker :(

Drakonir 06-06-2007 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swietoszekk (Post 1466584)
równie dobrze mogła zaraz oddać itemki jak tylko taki filmik wyłończyła... nigdy prawdy nie poznasz :]

Tylko szkoda że Lucker potwierdził że został okradziony przez takową osobe:baby:
Pzdr.

harison 06-06-2007 17:02

fajna scenka lol2

grzesciu91 06-06-2007 17:57

Kwał .uja! Kumplowi nigdybym tak nie zrobil. Niewazne czy z neta czy rl...

Archero 07-06-2007 21:55

Ehh.. zal.pl

@up
Dokladnie zadnemu kumplowi bym tak nie zrobil.. No chyba ze mnie wq....a na rlu to co innego ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:25.