![]() |
Jedna z tych gildii nosiła nazwę Dark Requiem. Jej memberem byl właśnie Wover.
|
Cytuj:
|
Hehe pamiętam, że lubiłem patrzeć na fragi. Najpierw Gorthard ( RIP ) killed bla bla bla a potem Killed at lvl by Gorthard razy kilka. Kolejnym standardem były dedy Pashy ( Ottoman'Pasha jak kto wali Pacha ) Jeśli on padł to znaczy, że wojna rozpoczęła się na dobre w zasadzie nie było wojny na której by nie padł.
|
Pasha był jednym z najczęściej padających graczy na wojnach...:P
|
Oh tak, swietnie jest powspominac stare czasy,wojny, az lezka sie w oku kreci.
Btw. matrones to byla gildia consto staturus - dlugo panowala xD |
Jariaz, Karajakataka i inni jedna ekipa szkoda ze odeszli z Arcani ( Maniek szkoda ze selles konto, pamientamy jeszcze PIt Pana :P
|
Cytuj:
|
SIemka
Gorthard/Xarturo/Sikews/Neilz/Cwanish/Leman Niiszczyciel/Wover/Khalidor/Sta'siu xD i Damer Jakura xD tych pamietam z poczatku serva btw. pamietam Xarturo jak expil na Fibuli na +15lvl wtedy sam mialem +30 xD |
Gniewko jak Wy mieliscie po 10 lvle, neilz nie wszedl jeszcze na Mainland, miał juz tam 80 lvl i solował demony, i hero z exori vis.
|
http://pl.youtube.com/watch?v=6HgDWvnAvDE
To ktos z was? |
Cytuj:
[ta 13 nie przypadkowo ;)]. |
Sa tu starzy PG nie pekaj :P
|
Cytuj:
Btw. Kara grasz ciagle ?? |
Ja grałem kiedyś na początku powstania Thori..Doszedłem do 60 elite i dostałem hunta od paladynów o nickach (jeżeli dobrze pamiętam) Leinz i Sikews.Kojarze też Lenku Ad'Miral i Mabi ;D.To taka moja historia :D.Ale powracam spowrotem na Thorie , już 9 lvl ,dzisiaj nocka na Goblinach w Edron ,więc może 18 wbije i Small Stonsów nazbieram
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:30. |