![]() |
Cytuj:
Adi_Latox: Otworz to winrarem |
Z tego co wiem, aktualizacja tibia.com nie jest robiona w czasie rzeczywistym. Bywało, że po wbiciu skilla axe musiałem czekać 2 dni zanim został on wyświetlony poprawnie. Aktualizacje expa odbywają się 2 razy dziennie .. albo jakoś tak. Wszystko było chyba opisane w tematach o tym jak oszukać erig.net i wbić więcej expa.
Dużo "chyba", ale może troszkę pomogłem :P |
dzieki ;) Ale z tego co widze to np. Mateusz ma wg erig.net wciaz 330lvl a ma juz 332 :/
|
update 1.2
-w "last dead" jezeli ktos zostal zabity przez playera, klikajac prawym -> Check this player, szybko go sprawdzimy ;) -mala poprawka, jak sie kliknie w polu gdzie sie name wpisuje, to odrazu zaznacza go calosc bump ^^ |
Cytuj:
|
Bardzo fajny programik, rzeczywiście szybszy od przeglądarki :] Tylko jak się chce zobaczyć highscores w clubie na przykład to już trzeba czekać troszkę dłużej.
|
fajny programik, gratuluje swietnego wykonania :)
|
używałem kiedyś podobnego programu
Jak w tytule. Gram w tibie z przerwami od 1999 roku... Używałem kiedyś podobnego programiku. Dużym + tamtego było to że chował się w trayu. Można było klikając na ikonkę obok zegarka wpisać imie delikwenta, po naciśnięciu entera w chmórce pojawiały się wszystkie dane! Oczywiście po wywołaniu programu wyglądał bardzo podobnie do twojego.
Powodzenia! |
@up: Wielkie dzieki! Uwazam ze jest to bardzo dobra rzecz.
1.3 soon :DD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:06. |