![]() |
@Fake:
Pewnie znasz już moją ocene na temat :P @Postać: Imię:Lucy Daikyo(Kobietę wybrałem,nie z przypadku :P) Klasa: Mag Defensywny Historia: Lucy urodziła się w nomadzkiej rodzinie,przemieszczając się stale z miejsca na miejsce poznając nowe zdolności.Jej matka to Mag(nie odmienia się ten wyraz ;/)oraz Ojciec to myśliwy.Matkę bohaterki uprowadzili złodzieje podczas napadu.Ojciec zaczął szukać swojej ukochanej,nawet nie mówiąc nic słowem.Do tej pory nie wrócił i przez to Lucy straciła zaufanie do wszystkich mężczyzn.Bohaterka chciała cofnąć się do pewnego miasta(tutaj sam se wymyśl nazwę)tam gdzie spotkała w przeszłości pewną zdolną w magii kobietę.Ale jest położone bardzo daleko na pustyni i jest obecnie w drodze do niego.Zna głównie magię Defensywną i trochę leczniczej.Z natury nie jest odważna,lubi niebezpieczeństwa trzymać na dystans.Mimo Nomadzkiego pochodzenia nie jest dobra w podróżach,często gubi kierunek,ale ostatecznie dochodzi do celu.Ma uparty charakter. Outfit: Dodam jak potwierdzisz moje zgłoszenie :P |
Imię: Sanchi
Klasa: Wojownik wyszkolony w walce dwoma mieczami, posiada parę czarów ofensywnych (coś jak exori itp.) Historia: Od zawsze walczył o wolność. Gdy jego rodzina zginęła z rąk sił zła, poprzysiągł zemstę. Jest odważny i mężny. Potrafi świetnie wykorzystać swe zdolności, jest opanowany. (Mogę dopisać więcej, jeśli będzie trzeba) Outfit: Dodam niedługo. PS: Fake jak narazie b. dobry. 9/10! |
Fake 9/10, a i chętnie wziąłbym w nim udział
Nick:Szufi Klasa: Płatny morderca :p Historia: Wiadomo tylko, że zabił kolegę gdy miał 10 lat. Potem uciekł z wioski by trenować i stał się jednym z najlepszych zabójców. Jest bezlitosny ale ma honor. Outfit:http://img465.imageshack.us/img465/2394/lklaf4.png no i miecz ;p : http://img504.imageshack.us/img504/5328/jkjcd2.png |
Bueh... "Ciebie wykorzystam". Czuję się obrażony xP
BTW: Misza, pojechałeś, zrobiłeś sobie wszechstronną postać jak widzę (obijała się o różne meliny), w sumie ja też tak mam ;) |
Hmm... Myślałem ,że to będzie tylko fabularnie. Bo zwykle Drakon grafika ty fabuła. Ale poszło ci dobrze pod każdym względem... :) 9.9/10 (miej)
--------------------------------- Rekrutacja? Imię: Kogucik Klasa: Rycerz z zakonu. Historia: Należy do zakonu (był adeptem teraz jest rycerzem) ,który ratował ludzi (głównie kupców). Nazwy zakonu nikt nie znał. Pomimo małej wielkości tego stowarzyszenia zakon był silny ponieważ miał dobrze wyszkolonych wojowników. Jednak przy jednej z eskorty kupców armia zbójców (ok. 1000 ludzi) ruszyła by zniszczyć zakon. Dzielni wojownicy kazali uciekać adeptom i znaleść sobie uczniów. Uciekł tylko on. Nie znalazł jeszce ucznia ,którego może uczyć. Jednak jego marzeniem jest odnowienia zakonu... Outfit: http://img120.imageshack.us/img120/8498/jaiy2.png |
No wiec ja bym sie zglosil:
nick: Yarpen klasa: Krasnoludzki wojownik , lowca smokow. historia: Urodzony w niewielkiej osadzie krasnoludzkiej. W wieku 10 lat zostal sam po tym jak jego bliskich wymordowaly elfy. Trafil do kompani, ktora szkolila wojownikow. Zostal przygarniety i od mlodu uczony sztuki walki i wladania orezem. Wiecznie zbuntowany opuscil swoich wybawicieli i wyruszyl w swiat. Dzieki silnemu charakterowi i wrodzonej umiejetnosci retoryki znalazl sobie poslusznych towarzyszy (krasnoludów). Wraz ze swoja szajka stal sie najemnym wojownikiem o niebanalnych umiejetnosciach. W wolny czasie polowal na smoki i nabral sporego doswiadczenia w walce. Mistrz Topora, chaotyczny i nieopanowany, radosny krasnolud. Ekhm niestety nie posiadam jakotakiego outfitu, ktory by sie nadawal. Jezeli mnie przyjmniesz to outfit mozesz zrobic wg. wlasnie inwencji :P Ps; Oczywiscie fake podoba mi sie jak najbardziej. 9/10 za griffin shieldy takie krzywe sie wydaja :p |
Nick: TurilVelrock
Klasa: Krasnoludzki Mag płomieni, młody łowca smoków Turil podczas urodzin został w niego zaklęty Demon ognia który niszczył podziemne światy krasnoludzkiej stolicy, dzięki temu stał sie od samego początku porządnym magiem. Został wyrzucony z krasnoludzkiej stolicy w wieku 16 lat za swoje umiłowanie do magii ognia i strach przed złamaniem pieczęci przez Ognistego Demona. Demon przez wiele lat uczył Turila wielu ognistych zaklęć i sztuczek, Demon dba o Turila ponieważ wie że jeżeli umrze Turil umrze wtedy i on. W wieku 32 lat był mistrzem Sztuki ognistego mistycyzmu i początkującym magiem magii Nekromancji i Natury.W wieku 35 lat dołączył sie jako pierwszy do drużyny Yarpena. Turil i Demon nieraz uratował skórę kompanii. Zna Całą magie ognia i tworzy własne zaklęcia. Zna podstawy magi Natury i Nekromancji Charakter Absloutnie Neutralny W wielkim zagrożeniu jego jak i jego bliskich przyjaciół zmienia się w Ognistego Demona(Demon jest zbyt słaby żeby długo pozostać w tej Formie) Wyglądu Brak ;] |
Ciekawie się zapowiada nie ukrywam zainteresowało mnie to.
Widziałem jedną literówkę. A tak to jest bardzo fajnie. Lecz trochę graficznie tak sobie to wygląda. |
Tak przy okazji, do eeriona: zauważyłeś, że większość ludzi tutaj pisze swoje historie tak, jakby świat był już opisany? Innymi słowy budują świat do fake'a... O to chodziło?
|
@up:
Widzę,ja też tak napisałem,według mnie tak jest ciekawiej.Lubie pisać własne historie :P.Jak mnie nie przyjmnie to trudno,najwyżej sobie coś poskrobałem :) @Eerion: Może byłbyś tak miły i powiedział kto się dostał,a kto nie,ciekawość mnie zżera :) |
wlasnie My budujemy Historie :D
Hej moze zrobimy przez to sesje RPG xD Mnie stworzyla zemsta i czarna magia :evul: xD |
@up
Zemsta i czarna magia stworzyły Veriusa ,a ciebie stworzyły pluszowe króliczki i kwiatuszki na łące ^^ @eerion Popieram zdanie Oerciaka. Weź powiedz bo nie wytrzymamy... :) |
>>niewazne<<
|
Fake 8/10
Imie: Nearion Klasa: Paladyn Out:http://img454.imageshack.us/img454/4185/neariontr8.png http://img79.imageshack.us/img79/9407/nearion2ng8.png http://img79.imageshack.us/img79/7114/nearion3fz2.png Historia: Gdy był jeszcze dzieckiem grupa nieumarłych zaatakowała jego wioske. Z wszystkich ludzi przeżył tylko on, znaleźli go w zniszczonym domu członkowie zakonu paladynów. Przez lata wychowywał się w zakonie, aż w końcu zostal paladynem. Teraz pragnie sie zemsty na całej rasie nieumarłych. |
Omg...! Super fake. Taki jakis inny jak pozostale. Daje 10/10. :D
Prosze o rekrutacje. Imie: Pacz Klasa: Knight http://img166.imageshack.us/img166/4974/ninjaahr0.png Historia: Wojownik z wysoko postawionego rodu. Niewiele o nim wiadomo gdyz majac 13 lat opuscil wioske na skutek smiercimatki. Jest wesoly, w walce obroni za wszelka cene swoich przyjaciol. Walczy zawsze do konca. |
@Ibra... coś.
Nieumarli to IMO nie rasa. @eerion Każdy kto chce dołączyć do fake'a daje 9-10. Lol :) Mimo, iż w zasadzie na razie nie ma co oceniać. |
O, mam outfit.
http://img167.imageshack.us/img167/6812/posta263bh8.png Zaznaczyłem krawędzie czerwonym, będzie łatwiej wycinać i wklejać. ;) @edit: wyświetla się wam? Bo mi teraz nie. |
No to lecimy:
Misza sie dostał. Lord Dark'Wiz nie - ani outa, ani historia sensowna. Rayza - nie. To, że w fabule mało kto nie zna historii kolesia, to nie znaczy, że ja mam jej nie znać. Wiec tłumacz to jako czyste lenistwo. Drago - Bida z nędzą - nie Invinceble - dostałeś się. Historie możesz dopisać. Oerciak - dostałeś się. Lookam - nie dostałeś. To ma być historia? rotfl. Szufi - j/w Kogucik - historia rozpisana, ale nie pasuje mi ta postać. Takie to oklepane, rzęzi mi. Możesz spróbować inną Pietr - nie. Choćby za nieznajomość wieku krasnoludów i tekst "W wolnym czasie polował na smoki". Rotfla wprawdzie wywinąłem, ale nie. Torog - Za dużo naruto żeś się naoglądał? Poza tym postać kompeltnie nie przymyślana lecąca "to mu dam. I to fajnie by było mieć, to potrafi też trochę tego..." Nie Ibracnus - masz drugą szansę - przyłóż sie bardziej. Pacz Mag - też za dużo naruto. Jeszcze tragicznie zrobiony kunai w łapie. Historia też do rzyci. Odpada |
@Eerion:
O dostałem się,niespodziewałem się,że historia jest taka dobra :) Do 4 w nocy spodziewaj się outa :) |
Wystarczajaca by sie dostać lub taka psotać mi pasuje do czegoś.
Takie są 2 opcje :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:54. |