![]() |
Ja chem ...
Fajnie wy bylo gdyby byl :
Skillbar Nowe stroje dla Facc i dla Pacc i prosilbym jesio Cipsoft o to zeby tez z***a*** skule usunol przez miss klicka prawie raz padlem ... no i to wy bylo na tyle :p |
@Do tych co pytali co to jest skilbar: Jest to pasek pod skillem który pokazuje ile ci brak do avd w danym skillu.
|
a ja
1.Mniej pk
2.pacc za ok. 5k i 3.Hastu dla facc |
Tomex ty chyba nie wież o czym mówisz, wiem że możemy w tym temacie mażyć, ale w granicach rozsądku.
1.Mniej pk-jakim cuódem??????? 2.Pacc za 5k-5000gp to żaden majątek i nikt by nie kupował pacca za prawdziwą kase. 500k za miesiąć-no może wtedy.... 3.Hast?? co to do diabła jest. Mówisz o hajs, czyli kase?? Że niby Cipsoft miałby dać ci kase za bycie facc?? n/c ONtopiC SkillBArr Jakieś nowe potwory i tereny dla facc Możliwość zalogowania się 850 facców. Pacce nie są wliczane jako ilość graczy na serwerze. Ze 2-3 nowe cluby(coś słabszego od d-hammer, ale częściej dostępny i coś pomiędzy d-hammer i SS) |
Hmm:
-w sklepie z mf, lf i blankami mozna sprzedac:hmm rune za 25gp kupic za 50 uh rune kupic za 100 sprzedac za 50 a sd kupic za 200 sprzedac za 100 -konik -czar"summon creature" tylko dla druidow |
Ja bym jeszcze chcial zeby cos robili z tymi linkami co sie na trade pojawiaja do key'ow. jaka kara ? :ban:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:27. |