![]() |
skopać ch**** ops eeee pibić bandziora a co do tamtego debila "AVO" to jest ciota bo lepiej nie umie sklejać pewnie a kopera dobrze znam bardzo ładnie skleja tylo po dachach wymiotować sie chce a tak ogólnie jest wszystko ok daje 8/10
|
Cytuj:
Eeeeee..... O jakim ty fake mówisz?? Ja żadniego nie dawałem........ |
już drugi fake komentujesz że otsme (pierwszy to było Lords of Darkness II:Potęga Mroku) ...
|
Dobra Wiec tak : xD
ocena: Ukryty tekst:
reszta Ukryty tekst:
@Topic Niech Przepedzi Zbója a zabawke se wezmie xD Ddla siostry :evul:xD |
Bleh.<10 znaków>
|
Cytuj:
|
Za krótkie nie podaba mi sie :p
|
A ja bende sie czepial poniewarz do wczoraj 16 a dzis to juz 17 razy przeszlem Fable
fake fajny :))))) +fajne outfitki +niepokazywales wszystkiego co robi sie na pocznontku bo to bylo by nudne a teraz najgorsze minusy ;/;/ -ten chlopiec nie ma naimie fable do ****** to jest tylko inna nazwa swiata Albionu clhopiec podomnie jak w gothicu jest bez imienny - nieblyo tam slowa ok tlyko stare gadki ze sredniowiecza fakey 7/10 ale mam nadzeje ze bendzie lepiej wszystkich z gory przepraszam za blendy ortograficzne ale jestem dyslektykiem wienc prosze sie o to nie czepiac :blazen::blazen::blazen::blazen::blazen::blazen: |
Cytuj:
Avo nie dawał żadnego fejka i nie umie równo sklejać za pomocą OTS ME XD XD XD za to Koper skleja równo :D Fejk jest fajny i go kontynuuj. |
Fajny Fake nie będe się czepiał dachu bo byłbym z 5 osobą :P ładnie ładnie kontynuj :P ale dodaj coś od siebie będzie dużo fajniej
|
Jestem zuy na ciebje... Pshesyłash mi skriny z fajbla z coraz to innym wyglądem swoich postaci, a nie móffish, she faka srobiłeś. Beee...
@Fake Jakbym nie grał, chyba bym wszystkiego nie zaczaił... Dachy śmieszne. @Down Zaznacz jeszcze "zuy" i "skriny" :* |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12. |