![]() |
Ja bm ci radził skillować do 70/70 i potem expił :]
|
Zgadzam sięz @up.
W kazdym badz razie nieskilluj niewiadomo do jakich skilli, bo jak padniesz, bedzie za duza strata.. |
Cytuj:
Czystego, najefektowniejszego skillowania, czyli takiego gdzie zadajemy blood hita na 30sec. Nie liczymy przerw na pójście do depo, po prostu stoisz i patrzysz aż ci rosną skillbary. Jeśli komuś przed 20 lev chciało się skilować 220h~ to wielki hail dla niego... Sądze, że 60/60, najwyżej 65/65 są najefektowniejsze na lov-levelach. Hity będą spore i milutko się będzie expiło. |
Ja to przyjacielu zrobilem tak: Przeszedlem na main poszedlem na trolle wbilem 26 sworda :cup: i wzielem dragon shield i dwarfy/roty i tak mi sie wbilo 55 skill :evul: Nastepnie slime i slime i mi sie wbilo 70 sword jak mialem 20 lev. To nie zart ;] I na 26 lvlu (moglem wczesniej) chodzilem na cyce na balance i sobie expilem. I gdzies z 2 tyg temu zaczelem skilowac i mam skila 73 i zamierzam do wtorku wbic 74 i jak wboje to na czym polecacie expic po update. Dam rade na dwarf guard ? Mam bs v shield c arm k leg strange helm i boh ;]
Pozdrowki XD |
Cytuj:
|
Guardy są stworzone SPECJALNIE dla palków ;)
Jak masz jakiś nadmiar kasy w postaci 10BP UH to wal śmiało 8o. |
Cytuj:
Na jakiej podstawie twierdzisz ze guardy sa dla pallow. |
Cytuj:
guardy sa dla knighta ale głupoty gadasz |
Dla takiego jak masz w podpisie moze i tak.
|
Cytuj:
|
tyle ze OF to jest troche inna kategoria wagowa, na pewno nie dla 30 levela z niebotycznymi skillami, a taki wlasnie jest model standardowego gracza chcacego isc na guardy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |