Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Reszta wydarzen (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133235)

Driger 19-06-2007 08:38

Heh .. wygrac to sw nie wygraja tej wojny chocby nie wiem co .. jezeli by taka byla . Nie chce nikogo krytykowac ale pvp niektorych jest zdumiewajace .. np jak sowqu i heiks klepali 40 lvl to heeiks sobie z mort hura nie trafil i przypadkowego 60 sorka zalatwil .. hmm

A wogole mnie ceny rozwalily dwoch osob na allegro ;d , kto im da tyle ..

Safe 19-06-2007 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Driger (Post 1495182)
Heh .. wygrac to sw nie wygraja tej wojny chocby nie wiem co .. jezeli by taka byla . Nie chce nikogo krytykowac ale pvp niektorych jest zdumiewajace .. np jak sowqu i heiks klepali 40 lvl to heeiks sobie z mort hura nie trafil i przypadkowego 60 sorka zalatwil .. hmm

skoro mowisz ze Heiks jest slaby to Freedom Fighters maja Heiksa a VU ma Arcticusa, pzoatym jasne jest ze VU bez bota nic nie zrobi (moze oprocz Hinogoosa i kilku)
AVE

Webi 19-06-2007 16:09

I druga strona tez bota bedzie miala, nie ma co sie oszukiwac. Gdyby to teraz Ordo mialo serw to by wszysyc jechali, ze ordo wygralo dzieki blackd, a teraz po prostu sie mowi ze vu wygralo dzieki ng itd itp.

Lynx 19-06-2007 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 1495907)
skoro mowisz ze Heiks jest slaby to Freedom Fighters maja Heiksa a VU ma Arcticusa, pzoatym jasne jest ze VU bez bota nic nie zrobi (moze oprocz Hinogoosa i kilku)
AVE

a Hino to taki dobry? na kompie mam reca na którym nie umie zabić 40 knighta mimo że pomagało mu dużo noobów z mhtn.

Lynx 19-06-2007 23:41

Sw z Family Guys spróbowało mass loga na vdl ;o
Sowqu
Jun 19 2007, 22:11:58 CEST Killed at Level 165 by Morrderca
and by Celandia

Heiks
Jun 19 2007, 22:18:50 CEST Killed at Level 158 by Celandia
and by Archer of Fear

Tinti Zareda
Jun 19 2007, 22:07:18 CEST Killed at Level 133 by Celandia

Redeo
Jun 19 2007, 22:14:31 CEST Killed at Level 118 by Finix
and by Macius de'Down

Friida
Jun 19 2007, 22:15:18 CEST Killed at Level 123 by Finix
and by Hespios

Tana Max
Jun 19 2007, 22:15:42 CEST Killed at Level 99 by Celandia

Xaemus Serigimox
Jun 19 2007, 22:14:59 CEST Killed at Level 162 by Celandia
and by Mad Worior

smakosz 20-06-2007 02:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lynx (Post 1496108)
a Hino to taki dobry? na kompie mam reca na którym nie umie zabić 40 knighta mimo że pomagało mu dużo noobów z mhtn.

Bo moze nie chcial go zabic;>Tylko sprowadzic do red hp, a reszta nOObow go dobila;>uwierz koles potrafi grac, i nie potrzebuje do tego bota, zreszta sam mozesz sprawdzic;)

Webi 20-06-2007 03:16

no pokazla nam w duelu z shaelionem

smakosz 20-06-2007 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 1497180)
no pokazla nam w duelu z shaelionem

Na duelu z Shaelionem dostal freezow i padl, mial wtedy chyba 104 lvl, moze troche wiekszy nie pamietam, nie bal sie wyjsc bo wiedzial, ze go zniszczy stalo sie inaczej, trudno.Podaj inny przyklad kiedy padl;> Na Masie tez mial fraga wiec no coment Webi xD

Webi 20-06-2007 14:56

Na wojnie fragi lapia przypadkowe osoby. Pamietam jak kiedys zabilismy liska zapinatora, bylo cale ordo a ja na noob charze okolo 20 lvl i tez sfragowalem.
Jak walili wszyscy z bota to tymbardziej przypadkowe osoby lapia fragi, takze nie podawaj tego jako argument do jego skilla.
A co do shae to co nagle freezy dostal?:> Wiesz najlatwiejsza wymowka. Z tego co mi wiadomo to po prostu nie zmienial stone skinow wystarczajaco czetso, ot co.

Artas 20-06-2007 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Driger (Post 1495182)

Teraz słuchaj
gadasz na Heiksa...
Akcja na Intertisa i Sir Hidka północny zachód z dp venore
Hinogoos usiłuje zabić Intertisa i Sir Hidka za pomocą ue
Nie udaje mu się to ale udaje mu się złożyc Deerdka.
Inny przykład
A mianowicie Lord Arcticus bije Xaieva(61ek), pomaga mu w tym Mad Warrior oraz Maciu de'Down
Przypadkowo na miejscu znajduje się Izaew(85?ek)
Lord Arcticus nie daje rady z sd, po czym wali 3x ue
Pada: Macius de'Down , Izaew , Xaiev

Nie będe wspominać np: dentka Morr~ od Castora
albo Celandi na poi, bo to było śmieszne

Co do pvp sw...
Najpierw popatrz na siebie...

POZDROWIENIA DLA WEBIEGO!

Driger 20-06-2007 19:32

wiem ze mialem h*jowe pvp :( teraz mam sobie strzelic kulke w leb czy co bo nie wiem .. poratuj mnie kolego plx :(

Podroznik 23-06-2007 01:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sowqu (Post 1487814)
pewnie masz dowody ze sharowalem z rl bro tylko czemu on wbil 117 lev a ja 165 laczac to i to jak bysmy expili na jednym charze to cyferka sama by ci powiedziala wszystko
no Hespios dawaj 1 -10 pytan a udowodnie ci .........
chyba ze masz dowody konkretne a nie slowa dzieciaka ktory ulegl rodzicom i musial wprowadzic sie do Olecka

Sowi ale duzo osob wie ze sharujesz czemu sie kryjesz- "przeciez w twoim city kazdy wie ze grasz sam i jestes worzo facet i wystarczy o "sowi" zapytac i wiadomo ze to ty" my niepowiemy ani niebedzie przeciekow do twojego city aka Żuromin - niepekaj- sharing normlana zecz- zreszta co ja bede duzo mowil z crasherem sie fajnie gralo jak pomagales ordo i nieudolnie padles na poi ? oh gs gs - run :) czy co to moglo byc cyclop ?

nuttella1 23-06-2007 01:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podroznik (Post 1504281)
Sowi ale duzo osob wie ze sharujesz czemu sie kryjesz- "przeciez w twoim city kazdy wie ze grasz sam i jestes worzo facet i wystarczy o "sowi" zapytac i wiadomo ze to ty" my niepowiemy ani niebedzie przeciekow do twojego city aka Żuromin - niepekaj- sharing normlana zecz- zreszta co ja bede duzo mowil z crasherem sie fajnie gralo jak pomagales ordo i nieudolnie padles na poi ? oh gs gs - run :) czy co to moglo byc cyclop ?

sowi nigdy nie sharowal swojego chara jakies dowody masz na uzasadnienie swojej wypowiedzi ? nie? to po co siejesz propagande?

Podroznik 23-06-2007 01:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nuttella1 (Post 1504303)
sowi nigdy nie sharowal swojego chara jakies dowody masz na uzasadnienie swojej wypowiedzi ? nie? to po co siejesz propagande?

A ty masz dowody ze niesharowal ? Mi zazocal ze sahrowalem w chwialch gdy np moja kobieta zemna rozmawiala i inni znjaomi a on sie upieral ze ja sharuje- na gc pytal kto gra gdy sie nieodezwalem na jego kretynskie "oi"- tak samo niemasz dowodow czy niesharuej swojego chara- ale po jego zachowaniu sie da to wywnioskowac :D

nuttella1 23-06-2007 02:01

nie wiem co ci nie odpowiada w jego zachowaniu rozumim nie lubicie sie ale kazdy ma swoj styl grania, ja jak najbardziej lubie i szanuje sowika i nic raczej tego nie zmieni.

Podroznik 23-06-2007 02:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nuttella1 (Post 1504313)
nie wiem co ci nie odpowiada w jego zachowaniu rozumim nie lubicie sie ale kazdy ma swoj styl grania, ja jak najbardziej lubie i szanuje sowika i nic raczej tego nie zmieni.

Dalo sie wywnioskowac ze to twoj idol HEHE 8o -spoko ;)

nuttella1 23-06-2007 02:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podroznik (Post 1504326)
Dalo sie wywnioskowac ze to twoj idol HEHE 8o -spoko ;)

owszem zaimponowal mi w wojnie ze swe jakze i zwyklom romowom na ts. :)
zawsze lubialem jego styl gry jak i zachowanie czyli zjebywanie tego kogo trzeba

Artas 23-06-2007 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podroznik (Post 1504281)

JO! KUP SłOWNIK

kierowca_smieciarki 23-06-2007 15:11

Skora Heiks taki słaby to czemu się z nim tak długo męczyliście?

El_payaso 23-06-2007 16:19

Jeśli ktoś lata po schodkach "góra-dół" i cały czas sie manasuje i zmenia ss jest w stanie wytrzymac bardzo długo, zwłaszcza jeśli ma dużo many jak heiks.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07.