![]() |
Cytuj:
PS : Jeszcze raz mowie filmik czysty nie ma w nim zadnego gowna ;p |
Nowy rehost na youtube dzieki zielaqowi ;]
PS : Zielaq jak mozesz napisz mi twoje gg na PM pozdro |
Cytuj:
Ogolnie filmik dobry ale np przy poscigu waptora jakos tak wolno to chodzilo jakby lagowalo ten filmik. |
i ja tez cos gdzies mialem chyba.. jeden filmik to napewno, pod 7.81 :p jak chcesz moge tez dac 3 filmiki z old widowów o.o!
niezly filmik, miales dobry material to i dobry film zrobiles, tylko troche duzo tych napisow i reszty, gdyby to wyciac, zostaja tylko 3-4 minuty akcji :p @ up ja nic takiego nie zauwazylem ^^ |
bardzo chetnie ;p , dzieku za uwagi nastepnym razem postaram sie to skrocic , jak macie to napiszcie mi na PM wasze nr gg to sie dogadamy jeszcze ;D co i jak
|
Przy poscigu Waptora najbardziej brakowało mi zbliżenia.
|
jezeli to robiles w vegas video to niestety kaleczysz ten zacny program ;s
filmik 2+/10 bym mial tu adobe after effects, vv6.0 i vvsm to bym ci pokazal jak to sie robi ;d ale jak na pierwszy raz nie tak zle :). btw uzywaj borderow, robi sie je 5 min a daja naprawde duzo. |
@Znaffca
To zrób lepszy a nie narzekasz :S |
Cytuj:
|
Cytuj:
1) robilem filmy do csa itp, do tibii? co tu filmowac?... 2) naucz sie czytac ze przepadl mi vv aae itp. @cour~ rob dalej bo film jest spoko, ja ocenilem tylko obrobke ;) |
Cytuj:
|
Ej co jest ;p mieliscie mi dac jakies filmiki
@Zielaq miales dac filmiki i muze xDD @Ryba ty mi dales gg pisze do ciebie i mi nie odpowiadasz ;( dajcie jeszcze raz na PM wasze gg to sie zgadamy no chyba ze juz zmieniliscie zdanie to oki |
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19421
niby pod 7.81, ale mi normalnie pod 7.92 chodzil :p w koncu to tez byla wojna z NG :D mozesz pokazac, jak im np. comba wychodza ;) Dorpaz: ok combo Dorpaz: 1 Dorpaz: 2 Dorpaz: 3 Dorpaz: ITS A FUCKIN MAGE :] edit: http://rapidshare.com/files/37368030...aser*****.html pierwszy i jedyny wmv jaki robilem, powstal prawie rok temu :p to byly czasy :D zamiast gwiazdek - ". w m v" bez spacji o.o! |
Cytuj:
|
tak dlugo im nie zeszlo, ale do konca uh dalem rade :D
|
Tak patrze i mysle ... ze teksty sciagneles z produkcji typa o nicku Zavil/Phobo o nazwie Berylian Warfare. ;p
|
moze ktos zrobi wmv o wstb/ltk ?
|
Cytuj:
(robilem kiedys filmy w grach typu cs itp B)) |
@Pyro Aris
Wmv jest w produkcji, robi go ta samo osoba co robiła wmv o et,ls. |
kuul
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00. |