![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
jest bardzo duzo debili z pvp, ktorzy sie uwazaja za lepszych (tez sie do nich zaliczasz), a jakos na test serwerze nie widac roznicy. wiec idz na swoj uber pvp world i kozacz dalej na forum jaki to jestes wspanialy bo masz 20 lvl na PVP... A nastepnym razem sie dowiedz czy ktos do kogo sie rzucasz nie ma czasami postaci na innych swiatch. wiecej ci nie odpisze bo mi cie szkoda. <karmienie trolla off> |
Jun 11 2007, 17:53:25 CEST Died at Level 160 by Dipthrah
Zwała dziś padł a juz odrobil ma 160 lv XD Trapy ładne jak niewiem :) |
Wiedzialem Ze "Rascioch" jest dobry Ale Ze Az tak :)
|
Elemelek Wrobelek [34]: noobs
buahaha ';d filmik bardzo fajny, nietypowy, rozniacy sie od innych ;D gz dla rasiocha ;d a i tak najbardziej smiechowe byly k legi w ludku zripowanym przez witch'a :D |
Cytuj:
True True ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img234.imageshack.us/img234/898/uo0321xy7.jpg Wily'avatar (Banished: until deletion because of destructive behaviour) Hendan Guindryn (Banished: until deletion because of destructive behaviour) I jak jestes taki kozak,z rozkosza zmierze sie z twoja ekipa na test servie jesli to bedzie mozliwe. |
kkkkkkkkkk zmierz sie ze mną w koncu 1 ue na 67ms to nic takiego.
W moim poscie up,czego nikt nie zrozumiał,chodzi mi o to że taki ELO ZIOM jak Rascioch cwaniaczy na non-pvp.Na pvp już dawno miałbys wpier*l za takie lurowanie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No teraz to musze cipsoftowi pogratulowac antyluring system...Zbierze sie taka banda kozakow z elo non-pvp 100++ ktorzy luruja gsy na 20 lvle...NIC tylko pogratulowac
|
Ja pierdole (za przeproszeniem)
Czemu wy nie wyzywacie się na PW a nie klepiecie się na "Texty, rze non pwp suxx a pvp roxx"... ? Ja nie lubię pvp, ponieważ zaliczyłem już kilka światów i wiem o co chodzi, dlatego ja wole npvp, a jak ktoś woli pvp- jego sprawa... Wnerwiają mnie tacy ludzie, co uważają że jak ktoś gra na non-pvp to jest n00bem, a co wy o tej osobie coś w ogóle wiedzieć jakie są jej osiągnięcia (ja osobiście znam kilka osób co na pvp hunta złapały i grają na non pvp) i wcale nie mają zjebanego pvp jeśli o to wam chodzi. |
Szczerze podziwiam :) istna masakra, powodzenia w dalszym lurowaniu i czyszczeniu serwera :)
|
Cytuj:
|
Jedyne rozwiązanie w takiej sytuacji, jakie przyszło mi do główki, to postawienie grubych murów otaczających PoH w najbliższym updacie (wejście przez kilka frontowych bram, jak np. na Elf Fortress).
|
Cytuj:
Ps. Masz ślicznego bota ;* XD [Dla ślepych - górny pasek ;)] |
Cytuj:
Cytuj:
|
liczniki expa nie się botami ;) o ogólnie to zdjęć się nie cytuje :)
|
Większość osób ma w głowach naprawdę popierd***ne. Nie wszystkich rajcuje
granie na PvP, tylko wolą z przyjaciółmi huncic, expić, grać i lurowac jak na filmie. Sam miałem parę charów na PvP i wiem co to jest pvp. Jakoś sie zrobiło, że teraz gram na npvp i tam życie nie jest takie łatwe jak wam sie wydaje. Wyzywanie ludzi z npvp od noobow jest nie na miejscu ponieważ nie wiecie z kim rozmawiacie. Jak wam sie coś nie podoba to spadajcie na swoje evul pvp i grajcie swoimi 20 lvlami. Filmik super. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05. |