![]() |
Dajcie jakies ss'ki bo sam opis nie zaspokoja! T.T
|
Jak to prawda, mógłby ktoś zapodać Tibia.spr?
Jak nie chce tak dawać na forum, to proszę, niech wyśle mi na PW, ja je rozbroję i dam tu coś ciekawego ;). |
Równiez prosze o tibia.spr na priv albo na forum.
Pozdrawiam |
Moze ktos zrobic jednego skrina i sie nim z nami podzielic ? ;d
|
Klient testowy
Rapidshare, bo nie moge podac bezposredniego linka z tibia.com - severy bylyby przeciazone Nazwa pliku zostala celowo zmieniona, sciagasz na wlasna odpowiedzialnosc Cytuj:
Spacje oczywiscie usunac |
Cytuj:
|
|
A nie mógłbyś wydzielić samego tibia.spr?
|
Kuźwa, za późno tutora zrobiłem
;-S |
Hehe spox screeny jak bedziesz mia wiecej to dawaj je tu... ;)
A juz myslałem ze to jakas prowokacja... ;) |
|
Wiadomo cos o 3 addonie do outfitów?
|
nie ma 3 addonow, jest tylko nowy outfit zimowy i cienko on wyglada :s i do niego sa oczywiscie 2 addony :p
|
Pokazesz ten out zimowy ? :D
|
Cytuj:
Jako ciekawostkę powiem, że palladyn będzie mógł wyrabiać sobie amunicję której nie spotkamy w sklepach. Zostaną także zmienione stare czary. np. Paladyn za 700 mana points będzie mógł zrobić sobie 10 power bolts, a czar 'Berserk' (exori) knighta będzie pożerać stałą ilość many - 120. Niestety, tutorem jestem zbyt krótko i również, jak autor tematu, na ts zaproszony nie zostałem. Mimo to wszelakie nowalijki z chęcią postne;) |
Looknijcie co z tymi weaponami od którego lvl'a i czy można używać na niższych słabiej...
PS. Najlepiej Gs'a sprawdźcie. |
|
16:10 You see a dragon lance (Atk:47 Def:16). It can only be wielded properly by players of level 60 or higher. It weighs 67.00oz. The extraordinary sharp blade penetrates every armor.
wiec dragon lanca bedzie od 60 czyli gs tez pewnie ;] |
Łoo lol czyli up w nastepnym tygodniu :) fajnie tylko niech dadzą nowe serwery :(
Tylko martwi mnie jedna rzecz. Skoro d lance od 60lvl czyli żadne noobki z 20lvl już nie beda jej kupoały!! Czyli jeszcze trudniej będzie mozna sprzedac loota!! Więc jeżeli ktoś napisze, że kupi za gówno będziesz zmuszony sprzedac bo okazja, że znajdziesz kupca może się nie powtórzyć... |
Ej, jedna ważna rzecz! Który chakoya jest który?
Bo z tego co wiem było pare nieporozumień w tej sprawie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |