Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe ciekawostki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133922)

Dr. Omader 15-06-2007 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neo_maly (Post 1487611)
Coo84 racja racja... Gleba na maxa ;d bez obrazy ale nie macie dość samokrytyki aby przyznać się do tego że byliście tym razem gorsi? Róbcie wszystko abyście byli lepsi od nas- tibia.org.pl Żeby nie ja to może bylibyście lepsi 8o no dobra, nie będę się wychwalał... taki joke mały. Na zakończenie powiem tyle-

SZKODA SŁÓW

Chłopcze... My mamy newsy kilka dni przed wami, tłumaczymy je wcześniej i trzymamy na zamkniętym forum, skąd je w odpowiednim momencie przerzucamy. Więc oszczędź wstydu.

Wszelkie próby wszczęcia wojny typu "tibia.pl jest lepsza od org.pl" i vice versa będą karane ostrzeżeniami.

kamil35s 15-06-2007 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 1487771)
Bo raz go skopiowal Rothes, a raz Dwim zrobil swoj post, z moja trescia, poprawiajac braki ogonkow itd. Jesli chcesz, moge zrobic screena z forum modkow, tylko w sumie nie wiem po co - jaka jest roznica, czy tibia.pl wrzuci newsa o 17 a org.pl o 16.30, czy na odwrot? Po prostu przedstawiam jasno sprawe - trudno, zebysmy pozniej tlumaczyli newsa niz tibia.org.pl, skoro mamy dostep do wielu materialow (teasery, screeny, dokladne opisy TSa itd) wczesniej niz oni? :)

Więc skoro jesteście SF i macie takie przywileje, newsy powinny u Was pojawiać się wcześniej? ;)

KrEmAs KAc 15-06-2007 21:07

No to ciekawe co dadzą na update zimowy jak na letni dają zimę :) może powrócę do Tibi w te wakacje:D

Monte 15-06-2007 21:12

Z tymi napojami nowymi to już jak z sokami z gumisiowych jagódek... Kto oglądał kiedyś gumisie ten wie o co mi chodzi ; o

mazgier 15-06-2007 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamil35s (Post 1487822)
Więc skoro jesteście SF i macie takie przywileje, newsy powinny u Was pojawiać się wcześniej? ;)

A niby dlaczego "powinny"? Bo ktoś dostaje orgazmu kiedy wyświetli parę literek o kilka minut wcześniej? Czy też dlatego, ze strona dla oszustów i miłośników botowania musi sobie leczyć kompleksy?

Michoss 15-06-2007 21:21

@kamil35s
Bo głupio by było jakby tibia.pl wywaliła z newsem godzine przed tibia.com, a może w chwili gdy news się pojawia to nikt nie spojrzy i dadzą jak zauważą.

Wojna między tibia.pl a tibia.org.pl jest zupełnie bez sensu. I tak wszyscy wiedzą że my jesteśmy lepsi więc czemu mamy się kłócić.

@topic
Ciekawe jak sie będzie robić trofea :). I czy to będzie tylko dla pacc.

@Down
No właśnie, my jesteśmy ci dobzi, fajni i uććiwi, a wy jesteście be i fuj. Potępiam wasze zachowanie antychrysty jedneee! *macha torebką-na-babunię*
Ale nie będe się z tobą kłócił bo dostane warna, a ja nie chce warna bo się ich boje. Życzę miłego dnia.

kamil35s 15-06-2007 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 1487873)
Wojna między tibia.pl a tibia.org.pl jest zupełnie bez sensu. I tak wszyscy wiedzą że my jesteśmy lepsi więc czemu mamy się kłócić.

To ironia? Bo w pierwszej chwili prawie z krzesła spadłem.

Chociaż po części przyznam Ci rację.

"Wojna między tibia.pl a tibia.org.pl jest zupełnie bez sensu."

.pl jest serwisem o tej "prawdziwej Tibii", .org.pl jest bardziej "undergroundowym" Czyli lepszym, bo przynajmniej mamy OTS-y ; dd

Gizmik 15-06-2007 21:38

Wątpię żeby trofea były dla FACC... Mnie martwi tylko:

You see a dragonbone staff (Atk:35 Def:18) It can only be wielded property by players of level 30 or higher.

35 Atk to tyle co fs, a przecież ma się go zwykle już od 20lvl... Z drugiej strony uderzenia mają być ogólnie mocniejsze więc nie wiadomo jak to wyjdzie. Można gdybać poczekamy zobaczymy. Ale mnie się to i tak nie podoba :P

Galeon 15-06-2007 21:41

@topic: no no zapowiada sie ciekawie szczegolnie z tą herbatką :) fajnie jak by byla z cytryna :D i te trofea moga byc ciekawe...

@klotnia: nie ma czegos takiego jak wojna miedzy tibia.pl a tibia.org.pl -.-" po prostu czesto ktoras ze stron ma szybszych redaktorów :)

smietek 15-06-2007 22:18

Moim zdaniem to te nowe wyspy są tylko po to żeby ochłodzić zażenowanie z powodu zmiejszenia obrażeń dla Sorców/Druidów. Knight wcale nie bedzie cieć teraz tak dobrze. Te wymagania broni... Ahh... Żal.Cip

Jocan 15-06-2007 22:31

Literówka?
Cytuj:

gdy w domku umieścicie trofea z głową demona, behemota lud smoczego władcy.

Alanus Lutinum 15-06-2007 22:43

No to teraz dadzą coś jakby ringi tylko, że w postaci ciekłej xD i więcej rodzajów.

Str4t0s 15-06-2007 23:44

Już widze te nowe firmy tibijskie robiące nowe mikstury. Ciekawe czy dodadzą nowy skill "Alchemism"

Dee_Jay_Bufer 15-06-2007 23:45

ja myśle że to morze być naprawde ciekawe ale co z tego jak i tak wszystko pewnie dla pacc jak zwykle :/ bo pewnie malo im jeszcze sary ehhh bede musiał kupić paccka niema wyjścia

Lord Gumio 16-06-2007 00:30

wreszcie mikstura zastapi brakujacego distance ringa :D a lody jakos zupelnie mnie nieinteresuja

Netherent 16-06-2007 01:03

Widzę, że tibia.pl jest bardzo dobrze poinformowana :) przetłumaczyła wczoraj newsa który był dzisiaj :) 8o

Nevir 16-06-2007 03:09

Zapowiada się bardzo fajnie, dobrze że wróciłem do gry =]

Cashtan 16-06-2007 08:56

#2up
Moderator piszacy "z tąd" no ku**a gratulacje ..

By$iu 16-06-2007 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cashtan (Post 1488522)
#2up
Moderator piszacy "z tąd" no ku**a gratulacje ..

Gremlin nie mieszka w Polsce, jezyka nie widuje tyle, ile kazdy inny Polak, wiec i tak pisze bardzo dobrze.

mago 16-06-2007 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Netherent (Post 1488349)
Widzę, że tibia.pl jest bardzo dobrze poinformowana :) przetłumaczyła wczoraj newsa który był dzisiaj :) 8o

Tak jest dobrze poinformowana - jednak jako oficjalna strona nie moze newsa poscic wczesniej niz tibia.com , wszystkie funsite dostaja newsy kilka dni przed jego ukazaniem sie na tibia.com - czas na tlumaczenia itp.

@neo_maly - od was? a co tibia.org.pl to twoja strona? :D smieszny jestes :D
@Sediath - zenada zenada zenada - jesli np uczciwosc nazywa sie frajerstwem to gratuluje twoim rodzicom takiego syna.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18.