![]() |
rozumiem z polepszeniem knighta/pala ale nie mogli zostawic sorcow/drutow w spokoju? wtedy to by bylo zbalansowane,gdy zobaczylem 136z exori vis by 120ms+ odechcialo mi sie grac,a gram druidem wiec nawet mort hura nie mam
do tego Cip~ napisal,ze knight bedzie walil 2,3x slabiej niz sorc/druid z tego co widze to same klamstwa,wedlug mnie zostawcie sorcow/druidow w spokoju bo na new servie bedzie ich max 2 sorcow i 1 druid ALE TU CHODZI O JEDNO KUPUJCIE PACCI BO BEDZiECIE FAJNI,OH ZAPOMNIALEM DODAC ZE WIEKSZOSC GRACZY PACC TO SORCE/DRUIDZI BO KNIGHT I PALL BEZ PACCA DADZA RADE,A WIEC CIPY SZUKUJCIE SIE NA POL ROKU BEZ PODWYZKI,A WRECZ ODWROTNIE |
@up Zgadzam się z Tobą w 300%'tach... Nie będą mieli na chlebek :< biedaczysko :/
|
jak to obejrzec,nowego klijenta tibi 8.0 mam ale skad mam wziasc nowa tibiacam?
|
Cytuj:
|
@up magia sorców/druidów?
aaaa przeciez tej magi juz nie ma sa hity z sd jak na 50 lvlu :) |
Najśmieszniejsze jest to że ponad połowa, która się wypowiada, że "190ms albo 120 rp to i tamto" nawet nie ma 50lvl i grozi, że odejdzie - no to papa
Po 2 przy każdym updacie jest panika - normalne, np "co to bedzie jak sie speary będa łamać; a po co magom różdżki" etc. Nie ma sie co martwić na zapas, a poza tym ta gra, zresztą jak każda, ma dać chwile rozrywki a nie grania do oporu żeby być najlepszym. W każdym moomencie można przestać grać, przecież Cipsoft nie trzyma i nie zmusza nikogo do grania. =] |
Cytuj:
w newsie było napisane że balansacja jeszcze nie skończona więc wszystko się moze zmienić.. poczekajcie na ubdate a później narzekajcie @J0hny popieram |
Ehh...
Wiecie....cholernie duzo osób narzekało na różdzki chodz są ogromnym udogodnieniem. Nie wiem kto z was ile grał, ale zapewniam was, ze za czasów 7.4 i mniejszej na 45 lvlu sie expiło dalej na rotach z war hammerem z przerwami na jakiegoś lepszego hunta. Uwazam, ze ten update będzie dobry, knight wreszcie zacznie sensownie expić a nie zmulać. Gra nim zaczyna być ciekawa. Szkoda mi tylko magów (sorca i druta) bo jednak jak sie zawsze przyjęło mag ma być w grze najsilniejszy a tutaj to jest lekko parodia..... Cóż....jedno wam doradze po wielu latach przezytych przy tej grze, dajcie sobie z nią spokój, do niczego nie prowadzi ;) |
Z tego co widać 150 ms nigdy nie dorówna nawet 120 pallkowi, palladyn swoimi gwiazdkami będzie zawsze miał większe hity niż sorc z SD czy nawet UE. Na filmie widać jak 150 ms bije z sd jak 50 lvlowy noob... Jeśli to naprawdę zostanie wprowadzone do gry do podsumowując sorca wyjdzie nam tak:
Minusy: - Mało hp (nawet z manashield, bo jednym manafluidem nie dodam sobie 500 many.) - Mało cap - Średnie hity, które kosztują. Plusy: - You see Master Sorcerer? - Wandy - hmmmm... Ale miejmy nadzieję, ze CipSoft nie jest aż tak mało inteligentny i nie wprowadzi tego do gry - poczekamy do update, a potem można wyciągnąć sznur... :D |
Cytuj:
- Kto Ci powiedzial ze hity nie zostana zmniejszone/zwiekszone - skad kurwa mozesz wiedziec jak dostepne beda te gwiazdki dla pala ( wogole jesli beda ) , moga byc z takiego monstera ze wieksze waste niz to wszystko warto -nawet jesli ktos bedzie mial te gwiazdki to uzyje ich raz do roku na swieto lasu bo poprostu moze sie bedzie to nie oplacalo ( teraz nawet p/inf boltami sie nie wali bo za drogie ) - zle sorkowi/drutowi z sd i visem/mortem ? napiszcie do cipow zeby wam usuneli bedzie calkiem ciekawie POCZEKAJCIE DO UPDATE I WTEDY NARZEKAJCIE A NIE NA TS BO TO SENSU NIE MA , WSZYSTKO SIE MOZE ZMIENIC |
jezeli chodzi o TS to CipSoft odniosl polowe sukcesu, ale tu nie chodzi o to zeby tibia stala sie otsem...80knight bije z DL po 300? i nic go to nie kosztuje? (no nie liczac tych kilkuset godzin spedzonych na skillowaniu ;) )
tibia 7.4 to bylo cos...sorce ze skull staffem w lapie...demon hunt raz na miesiac...a teraz? 160~ ED chce se expic nademonach bez waste? zal! w tej grze chodzi o taktyke, o odpowiednie ustawienie sie do moba, o zgranie ekipy...a nie tak jak w diablo chodzisz i roz*******asz wszystko co sie rusza i nie masz "waste" |
Cytuj:
|
151 Elder z 76 m levelem na test servie miał sd jak około 80 mag z 60 m levelem na normalnej tibi 7.92 8o
|
ja sie bede trzymal swojej profesji ,zaczalem palkiem i bede gral nim (1postac) do konca ;] nie bede szedl jak niektorzy czym lepiej po update
|
NIE PODOBA SIE TO NIE GRAJCIE , JAKI MACIE PROBLEM ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |