Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [8.0] Hunt na demonie razem z Gamemasterem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134280)

Szarancza 18-06-2007 00:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voytex (Post 1492851)
No w sumie racja, poprostu Tibia jest taka zjebana ;P w takim lineage to czar to czar, postac widac jak czaruje kule ognia i ja posyla we wroga, natomiast rycerz bierze zamach i pierdyknie we wroga ze iskry leca ;p

nieporownujmy tibi do lineage :P w silkroadzie tez byla roznica miedzy postacia magiczna i typowo taka jak knight. Ktos tam wyzej pisal ze to sa czary bo pochlaniaja mane TO KURWA BYSCIE PLAKALI ZJEBANCE !! jak by te umiejetnosci nic nie zabieraly byly by za friko to byscie sie kurwa wieszlai no bez jaj glupota niektorych osob jest masakryczna. Dlamnie ten update jest super u daje mozliwosc expienia wszystkim profesja na podobnych monsterach i niezalaznie co cip soft wykombinuje i tak bede gral mojim palkiem !!

co do filmiku to spoko :P gm dobry bloker :P

Dark Knight 18-06-2007 00:54

@Up

Racja ale przyznaj ze hity po 800 z gwiazdek paladynem to przesada, obnizenie sily sorca to przesada, wyrownanie knighta tez lekka przesada.

Sam nie gram w tibie juz sporo czasu ale niektore zmiany sa zalosne :)

Poczekamy zobaczymy.

esdek 18-06-2007 01:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1492152)
hahah ten twój rare set o ile mniemam to jest mpa g legi blablabla? Na refugii ten twój rare set nie kosztuje więcej niz 1.5kk to po 1. Po 2 sorc wychodząc na maina nie dostaje odrazu 80mlv:S

Wg mnie to crapsoft za późno zdecydował się na 'balansowanie' postaci(; no ale cóż ich firma, ich kasa.

BTW.
Chciałem dodać, że magiem trudno się wybić i jak to mówicie"masowe mordowanie demonów" to tylko u mdw(; bo żeby wbijać 3mln dziennie to też troche trzeba posiedzieć, a zwykły śmiertelnik chodzacy do liceum/pracujący tego nie ma możliwości osiągnąć.

Ale zwróć uwagę na to że gdy masz już maga/druida na okolo 40mlevelu i ok 40 lev,to magic rośnie ci sam poczas na*******ania visa np.na tombie.Knight takiej zabawki nie ma i jest skazany na skilowanie calymi dniami podaczas gdy sork przyafkuje z 4-5dni i ma w miare dobry mlev.

Ktoś tam up powiedział że knighci tylko potrafią afkować.A co może może druidzi i magowie nie afkują??Jak myślisz komu sie bardziej opłaca afkować :Elderowi czy Knitghowi?

Ludzie troche loozu i na pewno wszystko będzie wporządku.Sam mam 43 ed na acc oraz gralem od 0 do 80lev knightem i wiem jak odmiennie gra się tymi profesjami.Wreszcie będzie można pograć ek.

DeGlord 18-06-2007 08:36

Dodaj do tego 40 lvl i 40 mlev i na*******ania visa dosc spore waste....

Demethes 18-06-2007 09:18

Niema to jak hunt z gm'em :D

P.R.O.S.T.O. 18-06-2007 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Knight (Post 1492959)
@Up

Racja ale przyznaj ze hity po 800 z gwiazdek paladynem to przesada, obnizenie sily sorca to przesada, wyrownanie knighta tez lekka przesada.

Sam nie gram w tibie juz sporo czasu ale niektore zmiany sa zalosne :)

Poczekamy zobaczymy.

Nie chcę tutaj się kłócić, bo nie ma o co ale dla wszystkich pewnie lepiej by było jeśli to pall by bił hity po 200 max (na 91 walnąłem 210 z power bolta i to mój max hit nie wspominając już o zwykłych boltach bo z nich to maxy 175~), sorc by walił z vis hity, o których knight i pall mogą zapomnieć i expił sobie darmowo na GS'ach.. tak super tylko są tacy co grają właśnie knightem i pallem i chcą też mieć jakaś radość z gry..

PS. Pall z gwiazdek wali hity po 800 na skillu 100~+ i to rzadko po 15% obniżeniu, a sorc z UE i SD (z SD druid też ofc.) może ciągle takie same albo podobne hity walić.. I nie mówcie, że pall wali po 800 i to jest lepsze od UE bo tańsze ale pamiętajcie, że pallowi nie zawsze wejdzie a sorcowi zawsze..TYLE!

Pozdro:D!

paior 18-06-2007 10:16

Jesli teraz zatakujesz GM dostajesz skull ;p

Demioh 18-06-2007 11:18

buuuuuuuuuuuuuu

Demioh 18-06-2007 11:20

niech se ulepszają Kine i palla ale po jakiego grzmota dotykają się do magów...

RieL 18-06-2007 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demioh (Post 1493326)
niech se ulepszają Kine i palla ale po jakiego grzmota dotykają się do magów...

Żeby wyrównać profesje. :baby:

Demioh 18-06-2007 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RieL (Post 1493343)
Żeby wyrównać profesje. :baby:

coś z dedukcją słabiutko chłopie u ciebie

Ganci. 18-06-2007 14:45

@ Etoric

700-800k na cyclo?

Chodzi o to ze zeby knight wbil 102 z 101 lvlu potrzbuje zalózmy 7h

Taki sorc idzie na warlocki i wbija to w 2/3 czasu mniej.

A dlaczego?

Bo sorc zabija szybciej i silniejsze potwory. Dlatego cipy ulepszaja knighta i palla a nastepnie druida.

@All
Myslicie ze tak k%$#@ latwo wyrównac 4 zupelnie rózne profesje?

Knight i pall teraz zyskaja, nastepny druid a potem pewnie sorc znowu i bede ponownie udupiony ( knight ;p )

Revan Mac 18-06-2007 15:47

Mogli by dać siłe Knightowi i pallowi jak na początku testa servera a sorc'ów/druidów zostawić w spOkoju ; > i każdy wbijał by zajebiste liczby expa i każdy był by Happy ; > a Tibia by sie stała z leksza łatwiejsza lol ; pp

esdek 18-06-2007 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DeGlord (Post 1493163)
Dodaj do tego 40 lvl i 40 mlev i na*******ania visa dosc spore waste....

Lol to gdzie ty chcesz expić na 40mlevelu?Na larvach?Jak umiejętnie expisz to na tomb nie będziesz mieć waste.Wystarczy robić lootbagi a przeważnie z samego lootbaga zwraca Ci się za all.

Trzelpoludek 18-06-2007 18:09

Sorc ! Knight ! Sorc ! Knight ! Sorc ! Knight ! Sorc ! Knight ! Sorc ! Knight !

A co z palem ? :D Najtem bijemy skile stojąc i nic nie robiąc, palem za to trzeba sie od ku** nędzy nabiegać, nazbierać spearów itd. No i ciekawe jak pall wypadnie na tkle inych profesji po up... Bo na testach rządził :P Ale te skile zrobic, to nerwow i checi trzeba mase...

<<<Kiemi>>> 18-06-2007 18:16

Nie wiem czy jakos nie zrozumialem dokladnie tego wszystkiego czy cos, ale jak obejrzeć ten filmik? :| Musze sciagnac tibie 8.0? (Jak tak to skad?) i nowa tibicam ( -||- )??

Goku_Sayian 18-06-2007 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wudu_Mistrz (Post 1491958)
Ech, i tak powinno być. Taka jest specyfikacja gry MMO, że nie zdołasz zdziałać niczego samemu :-). Powinno się wychodzić w kilku znajomych na jakiś porządny hunt tak jak panowie z tych dwóch filmów:

http://www.tibicams.info/pokaz-rec-26331.html - Parszywa dwunastka na spawnie Hydr
http://www.tibicams.info/pokaz-rec-26332.html - Parszywa dwunastka - tym razem Behemoty

niby racja, ale z drugiej strony za duzo jest tych gier mmo gdzie nic nie zdzialasz bez porzadnej ekipy, niektorzy ludzie nie maja znajomosci i musza sobie radzic sami i tu jest szansa dla tibii i tego upa. mam nadzieje ze postacie beda samodzielne ;)

Demeti 23-06-2007 17:35

lolek , haha :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:53.