![]() |
Zrozumcie, że w tym momencie publiczny test server jest zbędny. Tutorzy wychwycili/wychwycą resztę błędów i można robić update. Jeśli Cipsoft będzie chciał wpuścić normalnych graczy do Svargrond to zrobi to update'ując klienta a nie robiąc test serwer.
|
Cytuj:
Żeby nie było że offtop, słyszałem już 10 wersji od tutorów, jeden że pon-środa, drugi że pon za tydzien,trzeci że Piątek Zaaal.szwe |
17:11 GM Xadam[2]:Update will be in 17 June.
Oczywiście wiem że jest to data wczorajsza |
Po co taki temat?:/ Nie podano jeszcze daty Uptade ,najwyżej możemy gdybać ,ale po co?
|
15:26 GM Xadam[2]:Update will be in 25 June.
@iles tam up tak samo wiaygodny jestem jak i ty:) |
Cytuj:
|
Ja wiem, ja wiem!!! "Prawdopodobna data update" będzie dokładnie wtedy kiedy nadejdzie jej czas, nie wczesniej ani nie później, możecie być tego pewni tak samo jak tego, że Kopernik na prawdę była kobietą. Cierpliwośc jest cnotą, a jej użytkownikom forum Tibii.pl niestety brakuje :(.
|
Cytuj:
|
najbardziej prawdopodobna data to piatek 22 tak mi sie zdaje:)
|
@up
zdaje ci sie ;p |
Jak dla mnie to update im puzniej tym lepiej. No byle byl wciagu 2 tygodni bo jak ma byc puzniej to juz bede ze skilami 90 latac a trenowanie pewnie mnie zabije na dobre ;p
|
23 czerwca sobota8o
|
KAŻDY update był w niedzielę więc ten też prawdopodobnie będzie w niedzielę
|
w niedziele sie nie pracuje zwyrole, to grzech jest!
|
piszecie ze jak bedzie to bedzie, a jednak niektozy moga sobie rozplanowac dobrze czas i byc dobrze przygotowanym i odrazu rusza na exp
a nie ze nagle update, albo czekaja 2 tyg i lipa... wg mnie bedzie na przelomie czerwca i lipca albo na zakonczenie roku szkolnego... w sumie dobra data ;d |
Update będzie w tym roku!!!!. Ba jestem taki pro ,że mogę wam powiedzieć , że w tym roku będą dwa updaty !!:P
|
Chyba każdy co już gra od jakiegoś czasu wie ze będą 2 Update'y :D I ja jestem pewny ze będą 2 Update'y w tym roku B)
|
Ja wam mowie, ze beda 3!!!!!111
|
No dzisiaj moze bedzie wielki dzien xD. Ci co mowili ze up'date bedzie dzisiaj miejmy nadzieje ze maja racje. 22 czerwca ciekawe... ;)
|
No wiec jak was to ucieszy to 192 Master Sorcerer z Celesty (Tutor) mówi że update może być 22 Czerwca czyli dziś! Ale z update nigdy nic niewiadomo!Więc lepjej zamknijcie ten temat bo aby zaśmieca ;s
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07. |