![]() |
Hehe - wymiatasz Kredi ;)
|
Kredi to było niezłe :D
Ja chodze w czarnych spodniach, które są luźne, ale nie zwisy :P Do tego czesto niebieski polar jak jest zimno, i czarna koszula. W ogóle to chodze tak by faceci czuli do mnie re$pect a ja żebym mógł im zabierać laski ;D |
JA chcialbym tak
Szkola - ciepla , pare miejsc zimnych naprzyklad lazienka :P Kapcie - włochate , rużowo-czarne ^^ skarpety - no oczywiście cuchnące spodnie - miniówki ^^ koszulki - obcisłe głowa - na łyso i czepki jak rzydzi |
dobrze by było jakby mundurki wróciły..... nie było by takiej różnicy w ubraniu... np jeden w worku na śmieci a drugi w "adidasie"
ja isę ubieram zazwyczaj na ciemno :p lub na "menageraa" |
Cytuj:
Moj outfit : - bez czapeczki (bo nie uzywam), ani z daszkiem, ani zimowej - Jakas bluza (dwie z kapturem : niebieska, czarna) i jakies takie zwykle (jasny braz, jasna zielen) - spodnie (jeansy : niebieskie <ciemno i jasno>, takie niebieskie przecierane xD i czarne) - skarpetki od bialych, poprzez brazowe na czarnych konczac - b00ciki czarne : "konwersy" i "najki", dosc duzy rozmiar :P Wg. mnie powinni pozwolic sie ubierac tak, jak chcemy. Bo i metal i skate beda narzekali na mundurki (reszta tez). Wiec - po co one? |
Cytuj:
|
Hahaha widzicie to zależy od szkoły:P
Bo inaczej się chodzi w podstawówce niż w liceum. A do szkoły trzeba chodzić w stonowanych kolorach żeby nauczyciel nas nie zauważył ;) |
hmm.. najczęściej coś w stylu
Bez czapki jak nauczyciele sie czepiają / lub czapka z daszkiem Bluza z kapturem Pitbull/Everlast Spodnie Mass/lub inne (ale Mass lurez) Buty - Adidasy jakieś (nie marka,typ) |
nieuznaje massa i clinika! ! ! Do szkoły ide w kurtce lotnika mojego pradziada i w sztruksach a pod kurtałeczką mam sweterek :D!
|
Ja sie ubieram jak sk8 ;p, mam gleboko w d... kto co o mnie mysli B)
A w szkole pozwalaja w takim czyms chodzic, tylko bez czapki. Ale w naszej szkole dziewczyny maja najgozej ;/. Musza miec "zakryte" brzuchy :( |
Cytuj:
|
To jasne!
Jakaś fajna, za długa bluza z kapturem, obwisłe jeansy (dupozwisy), skradzione adidasy, i jakiś kij (najlepiej baseballowy) żeby było modnie! A tak serio to jak kto chce! Np. Xao chodzi w koszulce Metallic'y, ja bardzo różnie ale przeważnie na ciemno (czarno..). |
Cytuj:
|
Cytuj:
<She> Zacissnij i zassij z polewka! O gustach nie bede dyskutowal, ale ja nie jestem dark queen... <She> Rinsegeioin cos tam o mnie <Tanathe> o___O <`eRR^0r> ·_· <She> ;] <`eRR^0r> ·.· <She> "D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |