Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Jak powinniśmy być ubrani w shkole? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=13449)

Khan 10-10-2004 23:10

Hehe - wymiatasz Kredi ;)

Sadamq 10-10-2004 23:37

Kredi to było niezłe :D

Ja chodze w czarnych spodniach, które są luźne, ale nie zwisy :P Do tego czesto niebieski polar jak jest zimno, i czarna koszula. W ogóle to chodze tak by faceci czuli do mnie re$pect a ja żebym mógł im zabierać laski ;D

matus91 26-12-2004 22:51

JA chcialbym tak
Szkola - ciepla , pare miejsc zimnych naprzyklad lazienka :P
Kapcie - włochate , rużowo-czarne ^^
skarpety - no oczywiście cuchnące
spodnie - miniówki ^^
koszulki - obcisłe
głowa - na łyso i czepki jak rzydzi

joey 26-12-2004 23:29

dobrze by było jakby mundurki wróciły..... nie było by takiej różnicy w ubraniu... np jeden w worku na śmieci a drugi w "adidasie"
ja isę ubieram zazwyczaj na ciemno :p lub na "menageraa"

Ashlon 27-12-2004 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walrock
Ja ubieram się w czarane obcisłe dżinsy, bluzę z napiem "Skejci Rullez" i czapkę "bejsbolówkę"

ROTFL!! BUHAHAHAHAH! <GLEEEEBA!!!> Obcisle jeansy, spoko...Ale taka bluza?! CZAPKA?! Chcesz sie komus podlizac na tym forum, ze tak wkrecasz? XD

Moj outfit :
- bez czapeczki (bo nie uzywam), ani z daszkiem, ani zimowej
- Jakas bluza (dwie z kapturem : niebieska, czarna) i jakies takie zwykle (jasny braz, jasna zielen)
- spodnie (jeansy : niebieskie <ciemno i jasno>, takie niebieskie przecierane xD i czarne)
- skarpetki od bialych, poprzez brazowe na czarnych konczac
- b00ciki czarne : "konwersy" i "najki", dosc duzy rozmiar :P

Wg. mnie powinni pozwolic sie ubierac tak, jak chcemy. Bo i metal i skate beda narzekali na mundurki (reszta tez). Wiec - po co one?

she_devil 27-12-2004 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kredi
My chłopaki powiniśmy chodzić ubrani jak komu pasuje natomiast dziewczynu to im są niepotrzebne ciuchy tylkojakaś sexy bielizna no chyba że kaszaloty to te nieh noszą ubrania takie które zakrywają ihc brzydote. <roftl>

Ale jeżeli jest zima to takiej tylek zmarznie i bedzie sinym kasztalotem -.-

xemmoe 27-12-2004 11:04

Hahaha widzicie to zależy od szkoły:P

Bo inaczej się chodzi w podstawówce niż w liceum.

A do szkoły trzeba chodzić w stonowanych kolorach żeby nauczyciel nas nie zauważył ;)

Maniack 27-12-2004 11:43

hmm.. najczęściej coś w stylu
Bez czapki jak nauczyciele sie czepiają / lub czapka z daszkiem
Bluza z kapturem Pitbull/Everlast
Spodnie Mass/lub inne (ale Mass lurez)
Buty - Adidasy jakieś (nie marka,typ)

Cudotwórca 27-12-2004 11:49

nieuznaje massa i clinika! ! ! Do szkoły ide w kurtce lotnika mojego pradziada i w sztruksach a pod kurtałeczką mam sweterek :D!

Rinseregion 27-12-2004 13:47

Ja sie ubieram jak sk8 ;p, mam gleboko w d... kto co o mnie mysli B)
A w szkole pozwalaja w takim czyms chodzic, tylko bez czapki. Ale w naszej szkole dziewczyny maja najgozej ;/. Musza miec "zakryte" brzuchy :(

she_devil 27-12-2004 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rinseregion
Ale w naszej szkole dziewczyny maja najgozej ;/. Musza miec "zakryte" brzuchy :(

To ty i barbie macie zle jak na moj gust...

Drybrych 27-12-2004 15:08

To jasne!
Jakaś fajna, za długa bluza z kapturem, obwisłe jeansy (dupozwisy), skradzione adidasy, i jakiś kij (najlepiej baseballowy) żeby było modnie!

A tak serio to jak kto chce! Np. Xao chodzi w koszulce Metallic'y, ja bardzo różnie ale przeważnie na ciemno (czarno..).

Rinseregion 28-12-2004 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez she_devil
To ty i barbie macie zle jak na moj gust...

Zacissnij i zassij z polewka! O gustach nie bede dyskutowal, ale ja nie jestem dark queen...

she_devil 28-12-2004 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rinseregion
Zacissnij i zassij z polewka! O gustach nie bede dyskutowal, ale ja nie jestem dark queen...

Nie skomentuje tlyko pokaze cuś:

<She> Zacissnij i zassij z polewka! O gustach nie bede dyskutowal, ale ja nie jestem dark queen...
<She> Rinsegeioin cos tam o mnie
<Tanathe> o___O
<`eRR^0r> &middot;_&middot;
<She> ;]
<`eRR^0r> &middot;.&middot;
<She> "D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56.