![]() |
Panowie ten temat zmienia się w temat o wojnie a tak nie powinno być :D
Mnie dziś po 3h ciężkiego expienia zajebało 3 kolesi koło Kazz. Nicku nie podam bo dostałem combo i się posrałem :p |
Cytuj:
|
@up
zapomniales dodac ze poza akcjami siedzicie w pz ;) @down nie dla wszystkich ^.^ |
@up no to to jest chyba akurat logiczne i zrozumiale -.^
|
ts = team speaker? ;] słyszałem cos o tym , troche jak Skype , tylko nieograniczona ilosc ludzi moze gadać...
@MeluStw Zabijacie ludzi trzymających z Avis weź nie pierd... ;] pada kazdy kto sie wam nawinie , no chyba ze kumpel! Nie pamietasz jak szpanowaliscie ze dzien w dzien padaly 60-70 lvle , ktore raczej nie mialy wiele wspolnego z Avis. Reszty twojego posta nie mam zamiaru komentować. |
Cytuj:
A co mamy expić? zrobiliśmy te chary żeby pekować i jak strace lvl czy dwa mnie to nie boli. I zrozumcie że robimy random pk i płakanie na forum wam nic nie da ;). |
A tak logicznie...co da 'Avis' ubicie tych kolesi..skoro to tylko 27 lvle? Wiecie jak szybko taki lvl można wbić? :/
|
no wlasnie....30 lvl wbija sie w 3-4 dni a ile takim "gównem" mozna zdzialac :o
|
ja moge wam oddac za free 21 druida z 21mlvl bez eq i niczego ... ;p jak ktos chce to gg 1195395
|
Kurde podziwiam tych kolesi :D Takie levelki a ownują całkiem spore ryby ^^
|
Lisy Shasard
Jun 20 2007, 21:54:20 CEST Killed at Level 37 by Nexio-Nerin and by Mormor Wattar Teraz Kopengas będą Ci źli? :) |
Cytuj:
|
jaka wojna :o Kara vs Kopengas? tak szczerze...jeśli faktycznie macie wojnę z Kopengas to pakujcie walizki...(moje zdanie)
MarcinStw... :o no malo zonka zlapalem po tej wypowiedzi...podpisuje sie pod tym i ja (o Sada~) |
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/26560
Macie tu film jakie szwedy to są psy, żałuje że im pomagaliśmy wtedy na Ank~ a co do posta @Up to teraz bedzie wielkie "przemeblowanie" w naszej gildii. ;) |
Cytuj:
|
Kto teraz kogo ukarze? :confused:
|
@war
lejcie sie w kiślu kobitki :evul: heheh ciekawe jak sie potoczy wojna mediumharow |
Napewno sprawniej niz inne wojny hajt lvli na morganie...ja nie ma za duzo do stracenia ;D
Co do kopiowania taktyk itp...kiedy my zesmy klepali na combo sd w teamie 5 - 8 osob Kopengas nawet nie dzialali, wiec skonczcie z tym kopiowaniem taktyk. To ze zaczelismy pkowac po nich nie znaczy ze kopiujemy jakies taktyki. Czy jebniecie kogos na combo to jest tylko i wylacznie taktyka KOPENGAS ? Chyba im sie we lbie poprzewracalo :) |
MORGANA - Sodoma i Gomora ... tak myślałem że Kopengas nie będzie chciało konkutentów do władzy, ale nie sądziłem że tak szybko ... Niech wygra najlepszy :cup: POZDRO
|
tak to chyba jest dobry zwrot na ten moment...niech wygra najlepszy...
@MarcinStw dobrze wiesz ze Szwedom trudno wydrzec wadze z lap ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:03. |