![]() |
Cytuj:
|
A jakie sa teraz podane na stronce ????
Z resztom w tej chwili jest offline ...... Server IP: 88.156.99.18 Server Port: 1582 Jesli ktos chce wiedziec wiecej o grze niech pyta !!!!!! |
a mi cos takiego wyskakuje:( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7a4251e50.html
|
Hm.........Gdzie wgrales Library files do windowsa tam gdzie jest pokazane na stronie ?????????
jak nie dziala sprobuj moze zrobic nowe konto jak bedziesz mial dalej taki sam problem napisz dragonowi1801 na PW on jest adminem gry moze ci pomoze ..... |
Cytuj:
|
Tera też off...
|
Zenuś no niewiem czy w tibi jest lepsza grafika ..........
tam przynajmniej jets jakas (moze i daremna) muzyczka....... teraz jest offline ale przedtem byla on ........ |
Cytuj:
|
Mnie tego nie pytaj.......ja hosterem nie jestem tylko graczem ktory reklamuje gre .............Niewiem tyle co admin gry jak chcecie sie spytac czegos wiecej to pytajcie sie dragona
|
Co mogę powiedzieć do twórców tej gry?
World of Naruto z neta Jak ktoś się nie skapnął wychodzi WoN z neta To coś w stylu lubię Danio lub Dzieci Neo |
Cytuj:
|
nic .....
ale co moze grafika tibi jest lepsza od grafiki won'a ????chyba sie mylisz ...... Malkowicz ta gra to z pewnością nie "dno" jak to ty ujołeś .........no ale cóż każdy ma swoje zdanie ...............dla mnie ta gra jest dobra ponieważ jest wiele związanych rzeczy z "Naruto"....... |
...
Znów offf
kiedy bęndzie pogadaj z hosterem |
sry za doubel post
Super gierka tylko niewiem ka sie nauczyć jutsu i jak isc na test na genina? Plx help @cloud jaki ty masz nick w grze? |
Hmm...
Wydaję mi się że gra może się spodobać osobom które oglądały Naruto bądź są w trakcje oglądania (dzieci Jetix się nie liczą :P) Chociaż ja sam wolę oglądać serial niż grać :) |
Cytuj:
|
Ja mam nick w grze "Cloud" jak co to pisac na stronie PW jak sie co i ajk robi ............event na genina zostal skonczony przedwczoraj.............a jesli chodzi o jutsu to pisze na stronie jak grac..........
Dolor masz racje z tym ze ci ktorzy oglądają bądz oglądali "naruto" lepiej skumają o co chodzi w grze .......a jesli chodzi o online czy offline ......hoster tej gry przygotuje nowego clienta moze dlatego ........ |
Cytuj:
|
Czemu mnie o to pytasz .ja hosterem nie jestem .........xD
Serwer jest czesciej online wieczorem bo hoster jest wieczorem .........ehhhh |
?
Kiedy bęndzie kolejny event na genina i dasz jakieś itemki. Mój nick to Sasuke Ucicha95
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |