Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Zbyt duża temperatura? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134960)

Excalibug 21-06-2007 23:23

Miałem taki sam problem jak autor tematu. Wymieniłem wiatraczek na większy i po kłopocie (Chyba, że tutaj sprawa jest bardziej skomplikowana :/)

pawel1992 22-06-2007 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gucias (Post 1501680)
heh ja mówiłem o Scythe Infinity!!:p
nie o ninji przyjrzyj się. ninja wiem, że waży 665g ,ja mówiłem o infinity :p
Ps: ninja to szajs w porównaniu z infinity czy thermalright, dlatego ze scythe lepiej infinity brać(różnica w cenie raptem z 15 zł)

: D

ja od poczatku mowilem o Ninja XD , ty mnie cytowales i tak dalej szlo =P

Dlaczego niby ninja to szajs ? :P ma tyle samo HeatPipe co thermal~ , i o 1 wiecej niz Infinity , owszem jest ciut mniej wydajniejszy , oraz laicy mają problemy z instalacją Ninji , ale Ninja - ta nazwa sama mówi za siebie XD Btw. Może szajs , ale nie wiele sie różnią wiec nie obrażaj mojego radiatorka<3 , gdyby Infinity wyszło wcześniej niż kupiłem Ninje , miałbym właśnie Infinity , ale Bóg chciał inaczej :)

Gucias 22-06-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawel1992 (Post 1501879)
: D

ja od poczatku mowilem o Ninja XD , ty mnie cytowales i tak dalej szlo =P

Dlaczego niby ninja to szajs ? :P ma tyle samo HeatPipe co thermal~ , i o 1 wiecej niz Infinity , owszem jest ciut mniej wydajniejszy , oraz laicy mają problemy z instalacją Ninji , ale Ninja - ta nazwa sama mówi za siebie XD Btw. Może szajs , ale nie wiele sie różnią wiec nie obrażaj mojego radiatorka<3 , gdyby Infinity wyszło wcześniej niż kupiłem Ninje , miałbym właśnie Infinity , ale Bóg chciał inaczej :)

szajs w porównaniu do infinity i thermala. ilość heatpipe to nie wszystko. Infinity i thermal są od ninji wydajniejsze. poza tym "szajs" to była taka przenośnia :p

pawel1992 22-06-2007 10:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gucias (Post 1501890)
szajs w porównaniu do infinity i thermala. ilość heatpipe to nie wszystko. Infinity i thermal są od ninji wydajniejsze. poza tym "szajs" to była taka przenośnia :p

wiem wiem wiem , ale infinity to taka krowa : d , a thermal mi nie przypadł bo taki dłuuuugi jest : D

pozatym różnią się wydajnością , ale nie aż tak , żeby o tym mówić : p

dobra , skończmy temat bo nic do niego nie wnosimy ;d

remis ; >

Gucias 23-06-2007 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawel1992 (Post 1502208)
wiem wiem wiem , ale infinity to taka krowa : d , a thermal mi nie przypadł bo taki dłuuuugi jest : D

pozatym różnią się wydajnością , ale nie aż tak , żeby o tym mówić : p

dobra , skończmy temat bo nic do niego nie wnosimy ;d

remis ; >

:P ok remis :D
Można zamknąć

Snib'ek 23-06-2007 14:24

@up
Mój temat, a Wy tutaj się wykłucacie:p
Nie zamykajcie, po wyczyszczeniu komp nie wyłączył się już pare dni.. nie rozumiem już z tego nic ;d

Gucias 23-06-2007 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snib'ek (Post 1505074)
@up
Mój temat, a Wy tutaj się wykłucacie:p
Nie zamykajcie, po wyczyszczeniu komp nie wyłączył się już pare dni.. nie rozumiem już z tego nic ;d

Sam sobie właśnie odpowiedziałeś co było przyczyną twoich problemów :p - syf w kompie:baby:

Snib'ek 23-06-2007 18:58

@up
Hehe, ale po wyczyszczeniu komp chodzi max tydzień i później znów to samo :<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:12.