![]() |
Moim zdaniem jest to idiotyzm, ponieważ:
Po 1- wojny jak i "random pk" nie mialyby dluzej sensu Po 2- CipSoft zapowiedzial, ze nie zamierza z tym nic robic w najblizszym czasie Moim zdaniem mogliby odrobine zmniejszyc stratę expa, ale nie usunąć. Tak samo z wypadaniem broni. |
W Tibi bardzo duzo sie traci, czy to z expa czy z eq mozna ;) to jets wlasnie specyficzne w tej grze, bez tego wojny czy pk byly by bez sensu bo po co pekowac kogos, wbijac bana jak on nic nie straci i tlyko nas wysmieje.
Nie bylo by slynnego hunted bo po co? zabilbys typa pare razy bana zalapalbys a on bez strat dalej gra se nie sadze aby zmiejszyli tej straty ... Choc moim zdaniem powinno nie tracic sie skili / mlvlu przy deadzie a strata expa i itemow powinna zostac |
@Do wszystkich kiepów up
Jesli nie zauwazyliscie to nakarmiliscie trolla lub ewentualnie nooba. |
Cytuj:
idz na ots jak chcesz sobie tak pograc |
@@
Na jednym z swoich wywiadow Ingek ,powiedzial "Cipsoft moglby zmniejszyc odpowiedzialnasc za dedy ,poniewaz nie zawsze jego servery sa stabilne"
wpelni Go popieram! oczywiscie obnizyc je do 50% |
Cytuj:
|
@Ganci.
ty tez |
Nie dobijajcie klimatu tibii. Nie uwazacie ze latwizna nie jest ok? Moze pozniej zaczniemy dawac po 10 k expa za samo zalogowanie sie?
|
Takiego głupiego opomysłu to nie widziałem. 100% expa to lol. Najpierw pomyśl co piszesz. Potem jeszcze raz to przemyśl, następnie przemyśl to jeszcze raz i dopiero napisz. Najbardziej głupi pomysł jaki widziałem. A ten twój kolega jaki miecz stracil? Serpent sword?
|
Wtedy tibia bylaby beznadziejna
|
I wlasnie to jest 1 z nielicznych zalet tej gry nad innymi mmrpgami. Poprostu zygam tymi nowymi swiatami muminkow i gumisiow w ktorych staraty po smierci sa smiesznie niskie chodzby w takich hitach jak WoW czy lineage. Tam ktos ci moze nadac, napluc aty nie mozesz mu nic zrobic bo jak zabijesz to koles ma tylko darmowy teleport do miasta a ty tracisz zloto na atak oraz twoj nick staje sie czerwony i tracisz 100 razy wiecej. Jedynym problemem jest random pk czyli zabijanie dla zabawy ale mysle ze osoby ktore tak robia same dlugo nie pozywaja (i herkolues dupa kiedy wrogow kupa)
|
hmmm
:) eh mi się zdaje że powinni znacznie zmniejszyć stratę exp.. wyobraźcie sobie gracie 2 tygodnie nad lev a tu atak pk lub potworka i kicha ;( nie znosze tych sytuacji
|
Wiesz moze co to sa Blessy ?
albo Amulet of Loss ? W zyciu nie ma nic za darmo wiec wyjdz i nie wracaj. |
Ja to myślę, że po dedzie to powinno nam tak z 5% expa przybywać i losowy item w rączkę wpadać byłoby ciekawiej i łatwiej ;D
|
Cytuj:
PS: mam FACC, gdybym mial na chwile obecna pacca to wliczajac -3% od promo stracilbym okolo 170 tys, czyli to jest 6 godzin expa, czyli NAWET JA moglbym odrobic w jeden dzien jakbym sie postaral... PS2: jak ty nad 2 lvlami pracujesz 2 tygodnie... to sorka, ale ta gra nie jest dla ciebie |
Cytuj:
@topic Tutaj wystarczą 2 słowa: bezsensowny pomysł. Pozdrawiam :) @down Prawie jak na temat ;) |
Cytuj:
|
Ja już to sobie kiedyś przemyślałem i najlepiej jakby było tak:
-Zabije ciebie PK-tracisz JEDEN ITEM co masz na sobie+backpack -Zabije cię potwór, który daje więcej expa niż twój lvl-Tracisz tylko 8%(po blessach i promocji tylko 0%) -Zabije cię potwór, który daje mniej expa niż twój lvl-tracisz 10%(blessy i promocja-2%%) i eq. -Zabije cie summon-to samo co w pk -Zabije ciebie partner party-tracisz tylko 1% (blessy i promocja sie nie liczy) expa. 1% tylko po to, żeby ludzie sie nie teleportowali-bo jednak jakaś strata to jest. |
Cytuj:
Pacc z Promo - 7% straty, czyli ok 175 tys :) Heheh niby takie nieskomplikowane obliczenia a juz sie sie wielu gubi... moze jakis odpoczynek od tibii? ;) @up, lol, nic nie tracic przy smierci ? niezle... jakos sobie to kijowo przemyslales bo w tibii zawsze sie expi na potworach dajacych wiecej expa niz twoj lvl... |
Cytuj:
Zwracam honor ;) Pozdro :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17. |