![]() |
CHyba coś Wam się pomieszało !!!
Tyle razy byłem na Foldzie i wchodziłem bardzo bardzo głęboko. I nie możliwe jest że na Foldzie jest Demon. A z Fire Elementarem to nie wiem. Ale chyba też nie ma. Najsilniejsze co tam jest to chyba tylko Minotaury i Slimy. |
re: Lord Jack
Fire elemental na foldzie jest jak sie zejdzie na 3 poziom (lawa do okola), jesli go tam nie spotkales to mozliwe ze akurat ktos go zabil, albo zlurowal gdzies indziej. |
FE
:D FE jest tam na 100% bo sam sie przekonalem ;) Lepiej nie schodzic na 3 poziom w ogole jak sie jest cieniasem bo to tylko strata 10% xp. FE widzi niewidzialnych ;)!! Bo mialem ochote poszabrowac sobie ;) Tzn wlaczyc niewidzialnosc i pozbierac rzeczy po zabitych. ale przeczytalem na stronce ze widzi i w ogole nie probowalem....
|
Fire elementala do czego mozna porownac ??
Smok ?? Lider ( teoretycznie ) ?? Demon ?? ;-) |
na foldzie bylem pare razy ale pk nie spotkalem
a FE os na 100% |
dam sobie sam rade na foldzie ?
mam 13 lvl, 16mlvl 8)
|
Cytuj:
|
Do czego można porównać?? Dla Dragona jest tym, czym Dragon dla Dragon Lorda.
|
Re up.
DL jest gdzies 3-4 razy lepszy od dragona a Demon jest chyba 100x lepszy od FE FE mozna porównac z Zerkiem tylko, ze wali na odległość i nie daje loota :) |
z zerka tez zadko wypada :P
|
Aktualnie mam 10 level (37/29 - bez treningu), chodze sobie na mino i wybijam :D ale dosłownie skundke temu miałem wała... naprawdę siedze tu ługo na folzie (ale nie ta postacią)... nigdy w tym miejscu co expuje nie spotkałem góra 3 ludzi... a teraz sobie wracam i byłem w przejsciu tlyko na 1 osboę (cieńkim w jaksini) i gości 5 wyskoczyło!!! dałem logout i teraz odczkeać sobie musze ze 2 godizny jak sie te typyp zmyją :D
------ Edit by Gremlin Edytuj posty zamiast pisac jeden pod drugim. |
MI kolega mowil ze jak tam skilowal niechcaca wszedl na skale i spodkal WYVERNA . Niewiem czy on tam jest ale wlasnie ide sie przekonac :P
|
fajne miejsce..
naprawde fajne miejsce skillowalem tam od skilli 10/10 do skilli po 70 i bylo swietnie (non - pvp wiec 0 pk) naprawde to miejsce dla kazdego,dla 8 lvla jak i 50 :) polecam !
edit@ tak,owszem jest spawn wyviern na tej wyspie |
@up
A nie przypadkiem na Vedze? @down No lol. O tym ze na vedze sa to jestem pewnien, ALE ŻE NA FOLDZIE? ;] |
@Up
Wiverny są na foldzie. |
Vyverny
Wiwerny są i na Foldzie, i na Vedze.
|
taa
Cytuj:
|
Ja tam jestem sorc 11 lvl mglvl2 i chodze na folde żeby sobie poexpic i pozarabiac(bardzo szybko tam sie zarabia);) Głównie chodze na slimy orki i rotwormy.Gram na Candii gdzie jest non pvp i jest fajnie.heh:D
|
Vyverny sa slabe, 34 drutem bez manashielda zabijam je bez problemu, nawet moge na nich expic z zyskiem.
|
@up
Bardzo sie cieszymy z twojego szcześcia NAPRAWDE Jestes spoko. Sry za offtop ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24. |