![]() |
Czapa8o
KurtkaB) I Bp SD;) I Lecimy:P |
Jak dla mnie to takie informacje na temat update mogły by wogle nie wychodzic, bo są bez użyteczne ... Szkoda że Cipsoft nie może nam ujawnić tej tajemnicy którą trzyma na koniec :) to może być coś interesującego..
Pzdr |
Cytuj:
Testa publicznego pewnie nie będzie....To by przeniosło datę uptade na 1-2tygodnie do przodu. A teraz wakacje i cipsoft więcej skorzysta gdy jak najszybciej uptade nadejdzie |
Czy to...czy to...Klimat RPG?! Aaach..*mdleje*
|
Trochę żal info no ale niech już dają tego upka
|
Cytuj:
Czyli można wnioskować, że aktualizacja będzie w sierpniu lecz według mnie będzie trochę szybciej.:] |
.
Racja , ten news wyglada na ostatni lub przed ostatni , wydaje mi sie ze w poniedzialek lub we wtorek bedzie Update.[czyt. Apdejt ;p] i nowe serverki na to czekam ::)) Pozdro mam nadzieje ze jak cos to mala ekipa pojdzie na nowy serverek
|
Poczuj bezlitosny uchwyt komerchy zwanej Tibią!
Wiecie, co Cipsoft umieszcza zazwyczaj po teaserze ? Cytuj:
Ghand |
Nic nie mówiący nam news... A miałem nadzieje że, dzisiaj nastąpi aktualizacja:confused:
|
Fajnie, ale ta odsłona już praktycznie nic nie odkrywa :P Mogli by porzejść do "Update Tomorrow" xD
Tak czy siak trzeba szykować amunicje :lucznik: i ostrzyć broń :kat:B) |
No i co mi chcieli powiedziec przez tego newsa ? Katuja nas tymi samymi gadkami o "mroznym i niebezpiecznym Svargrond"... Juz wole nie doswiadczac zadnych newsow, niz takie gowna jak ten....
|
Ludzie ile można pisać o tym samym.
No przecież to jest wałkowane non stop. X( Według mnie to jest nabijacz postów :baby: |
Boshe jaki ten CipSoft to są popier... jeb.. kur.. zaczynaja mnie powoli wyprowadzac z rownowagi. Niedosc ze kazdy update jest gorszy od poprzedniego to całe gów... nowego daja. jedynie update 7.6 byl ciekawy reszta to syf kila i mogila... Czy oni tam tylko siedza i mysla jak zarobic? Powinni dbac o wszystkich przede wszystkim o tych c posiadaja Pacc kur... nawet tych co maja 8lvl i chca sobie wbic szybko jakakolwiek profka wyzszy lvl. Caly czas tylko kur... same zmutowane potwory co bija jak Miniorshabal, Predatory etc. Niech oni pomysla i wreszcie dadza jakiej expowiska typu katedra, Tomby czy Dworce. Ludzie jak chcecie zarobicto robcie cos dla wszystkich. X(
P.S - taki wyrownanie klas to se moga w Tibijskie Dups..o wsadzic Cip*** :p Wzmocnic Knightow i Palkow, oslabic magow... NoComment.... Wystrczyloby wzmocnic knajtow i palkow. A kur.. ide bo zaraz mnei szlag trafi. Zjeb.. jeba... niech sie w chu..a pocaluja nie zaplace za taki syf jakim jest PACC. :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Apdejt
Zaś to Samo zal.com
|
OMUJ, "tych wakacji"? ile oni zamierzają jeszcze przeciągać ten update :<.
|
Ale syf... cały dzień czekalem na newsa o treści: Już jutro update szykujcie sie!! a tu wyskakują mi z takim syfem... a co mnie obchodzi ze jakieś węze zjadały te pedały z Carlin??Wiem ze tAM są potworki dobre...
Kiepska zapowiedź;( |
Coraz gorsze niusy niech dadzą update i po sprawie.
|
Poprsotu Cipsoft chcial nam zatkac ryje bo wie ze wszyscy tylko o tym uptade gadaja.....i dlatego wali jakies bezsensowne newsy o straszliwych potworach....-.-
Ten news to byl jak juz wczesniej wspomnialem zatkaniem nam ryji zebysmy mieli oczym gadac...-.- A jesli uptade ma byc w sierpniu to ich poj..alo;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |