![]() |
...
Hybrid
Zgadzam sie. W gimnazjum nawet uczyc sie nie trzeba/ Moj brat ma 4,5 na studiach :] mam 4,3 srednia w 1 Lo |
hm....mi to w zasadzie jeszcze miesiac zostal...bo pozniej obozy treningowe ;P .... szkoda tylko ze to co przyjemne tak szybko mija ;(
moja srednia? ot blahostka : 5,08 ...1 gim... nie bylo wcale tak trudno ;) ... |
Cytuj:
:glupek: ze mnie bo mogłem mieć stypendium 1200 zł rocznie i rower górski jakbym sie przyłożył miałbym 6.0 to nie żart(lub 5.9 taka tez jest dopuszczalna ¶rednia) |
..
@up
bedziesz moim guru? Jesus, kogo to obchodzi, widac ze kompleksy chcesz sobie jakos zrekompensowac, podajac nam jakies glupie informacje. Toca nie osmieszaj sie wiecej |
Dobra koniec gadania o skzole i srednich na koniec/półrocze. To temat o wakacjach wiec co planujecie zrobic w ten piekny czas w rl i tibi
ja mam zamair wyjechac do wujka na jakis zcas do niemeic i zabawic sie tam,gdyz w polsca niema az tylu atrakcji a w tibi wbic 100+ lvl :] a wy? |
PiĆ Wutke!
|
PIIIIIjata wutttttke wuutke lecznicz±aa, pszeniczn±±±±±±± i absolewneta is pacie skrenta!!!!! ELOOOOOOOOOOO RAP HEMP gurru szacunek :D
|
@up
oO.. niezle sie zabalowało... widzę ;> |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58. |